<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Octomeca Oy vahvistamaan Projecta Oy:n pakkausliiketoiminnan kasvua

Kuvassa Projecta Oy:n toimitusjohtaja Markus Tasala (vas.) ja Octomeca Oy:n toimitusjohtaja Janne Koskela (oik.)

Octomeca vahvistamaan Projecta Oy:n pakkausliiketoiminnan kasvua

Projecta Oy:lla on 70-vuoden kokemus kone- ja laiteratkaisujen kokonaistoimituksista teollisuudelle. Osana uutta pakkaus liiketoimintastrategiaansa Projecta Oy aloittaa yhteistyön vaativiin kiristekäärintäsovelluksiin keskittyneen Octomeca Oy:n kanssa.

Projectan pakkausliiketoiminta kattaa laajat yksilölliset pakkausratkaisut sekä Suomen että Viron markkinoille. Kokonaisvaltainen tarjoamamme sisältää automaatio- ja materiaaliratkaisuja tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamiseen, jotka mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin, kun pakattavien tuotteiden sarjakoot ja mitat vaihtelevat.

 

Octomeca täydentää Projectan pakkausliiketoiminnan tarjontaa lavakäärinnässä

Octomeca on 1989 perustettu, suomalainen kiristekäärintäkoneita suunnitteleva ja valmistava teknologiayhtiö. Uuden strategiansa mukaisesti yritys jakaa osaamisensa kolmeen osa-alueeseen; Tailormade ratkaisut, OMC-mallisto ja Huoltopalvelut.

OMC-malliston avulla vuosien aikana tehdyt innovaatiot on koottu kattavaksi mallistoksi perinteisemmän tuotesuojauksen tarpeisiin. Selkeä kokonaisuus ja valitut lisälaitteet mahdollistavat entistä vahvemman tuotekehityksen asiakkaiden hyväksi. Octomecan OMC-mallistoa on kuvailtu innovatiiviseksi ja laadukkaaksi.

OMC-mallisto koostuu kuudesta eri konemallista ja lukuisista lisälaitteista, jotka antavat lisäarvoa tuotesuojauksen lopputulokseen ja pakkauslinjan yksilölliseen hallintaan. Lisälaitteista mainittakoon kulmatukilaitteisto, automaattinen rullanvaihtaja, päällysarkki, logopanta jne.

Osana uutta pakkausliiketoimintastrategiaansa Projecta tarjoaa OMC-mallistoa osana pakkausratkaisujaan.

  • OMC-H2100 | 2600| 3200 horisontaalikäärintään
  • OMC-V1000 | 2000 | 2400 vertikaalikäärintään

Projecta ja Octomeca ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta Suomessa ja Baltiassa ja sen ansiosta Projecta pystyy tarjoamaan yhä vaativampia käärintäsovelluksia asiakkailleen.

 

Lisätiedot:

Projecta Oy                                         Octomeca Oy

Mika Liinanotko                                 Janne Koskela
Liiketoimintajohtaja                          Toimitusjohtaja
Pakkausratkaisut