Luotettavat ja laadukkaat Haws hätäsuihkuratkaisut

Projectan tuoteperhe laajenee hätäsuihkuvalmistaja Hawsin ratkaisuilla

Projecta on ollut Suomen johtava hätäsuihkutoimittaja jo lähes 20 vuotta. Haws on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta Haws hätäsuihkut kaikkiin kohteisiin kouluista äärimmäisiin teollisuuden olosuhteisiin.

Markkinoiden laajin valikoima hätäsuihkuja

Nykyisin tuotteiden valmistus tapahtuu Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa ja yritys toimii yli 25 maassa maailman laajuisesti. EN-standardit, tuotteiden ylivoimainen laatu sekä maailmanlaajuinen tuki tekevät Haws turvasuihkuista varman valinnan asiakkaillemme. Kaikki Haws hätäsuihkut täyttävät nykyisten EN- standardien vaatimukset: EN15154-1, EN15154-2 sekä lisäksi kansalliset DIN12899T3, ANSI Z358.1. Suurimmalla osalla tuotteista on myös DVGW – hyväksyntä.

Haws AXION ® MSR

Haws Axion hätäsuihkut tarjoavat markkinoiden ainoan lääketieteellisesti ensiluokkaisen turvallisuusratkaisun. Axion MSR tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaisen ANSI-standardin mukaisen turvaratkaisun. Axion tekniikka pienentää ja vähentää vahinkoja ja vaurioita sekä tehostaa käyttäjänsä mukavuutta ja helpottaa olotilaa.

Tästä pääset tutustumaan Hawsin hätäsuihkuratkaisuihin

Hawsin valikoimasta mallit käyttökohteen mukaan:

  • Sisätiloihin: Yleisin sijoitustapa tuotantotiloissa. Saatavilla myös kaappimallina tai sivuseinillä sekä keräysaltaalla varustettuna.
  • Jäätymissuojatut ratkaisut: paikkoihin, joissa jäätymisriski. Esim. ulkotilat, lastauslaiturit, terminaalit, laiturit.
  • Kuumiin olosuhteisiin itsetyhjenevät hätäsuihkut: valimot, sulatot ym. kuumat alueet.
  • Vedenlämmittimellä varustetut säiliölliset hätäsuihkut kohteisiin, joihin veden syöttöä ei ole mahdollista rakentaa tai veden saatavuus on epävarmaa. Mahdollista käyttää myös vesiverkkoon kytkettynä ja lämmittää vesi suihkun säiliössä.
  • Siirrettävät säiliölliset hätäsuihkut kohteisiin, joissa ei ole kiinteää vesiverkostoa sekä väliaikaiskäytöt esim. huoltoseisokit.

Laajasta valikoimasta lukematon määrä turvaratkaisuja. Hawsin ammattitaito ja tuotteiden laatu mahdollistavat myös yksilölliset turvaratkaisut.

LATAA ESITE TÄSTÄ 

Kysy lisää tuotteista ja ratkaisuista!

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334