Luotettavat ja laadukkaat Haws hätäsuihkuratkaisut

16.11.2018

Projectan tuoteperhe laajenee hätäsuihkuvalmistaja Hawsin ratkaisuilla

Projecta on ollut Suomen johtava hätäsuihkutoimittaja jo lähes 20 vuotta. Haws on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta Haws hätäsuihkut kaikkiin kohteisiin kouluista äärimmäisiin teollisuuden olosuhteisiin.

Markkinoiden laajin valikoima hätäsuihkuja

Nykyisin tuotteiden valmistus tapahtuu Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa ja yritys toimii yli 25 maassa maailman laajuisesti. EN-standardit, tuotteiden ylivoimainen laatu sekä maailmanlaajuinen tuki tekevät Haws turvasuihkuista varman valinnan asiakkaillemme. Kaikki Haws hätäsuihkut täyttävät nykyisten EN- standardien vaatimukset: EN15154-1, EN15154-2 sekä lisäksi kansalliset DIN12899T3, ANSI Z358.1. Suurimmalla osalla tuotteista on myös DVGW – hyväksyntä.

Haws AXION ® MSR

Haws Axion hätäsuihkut tarjoavat markkinoiden ainoan lääketieteellisesti ensiluokkaisen turvallisuusratkaisun. Axion MSR tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaisen ANSI-standardin mukaisen turvaratkaisun. Axion tekniikka pienentää ja vähentää vahinkoja ja vaurioita sekä tehostaa käyttäjänsä mukavuutta ja helpottaa olotilaa.

Tästä pääset tutustumaan Hawsin hätäsuihkuratkaisuihin

Hawsin valikoimasta mallit käyttökohteen mukaan:

  • Sisätiloihin: Yleisin sijoitustapa tuotantotiloissa. Saatavilla myös kaappimallina tai sivuseinillä sekä keräysaltaalla varustettuna.
  • Jäätymissuojatut ratkaisut: paikkoihin, joissa jäätymisriski. Esim. ulkotilat, lastauslaiturit, terminaalit, laiturit.
  • Kuumiin olosuhteisiin itsetyhjenevät hätäsuihkut: valimot, sulatot ym. kuumat alueet.
  • Vedenlämmittimellä varustetut säiliölliset hätäsuihkut kohteisiin, joihin veden syöttöä ei ole mahdollista rakentaa tai veden saatavuus on epävarmaa. Mahdollista käyttää myös vesiverkkoon kytkettynä ja lämmittää vesi suihkun säiliössä.
  • Siirrettävät säiliölliset hätäsuihkut kohteisiin, joissa ei ole kiinteää vesiverkostoa sekä väliaikaiskäytöt esim. huoltoseisokit.

Laajasta valikoimasta lukematon määrä turvaratkaisuja. Hawsin ammattitaito ja tuotteiden laatu mahdollistavat myös yksilölliset turvaratkaisut.

LATAA ESITE TÄSTÄ 

Kysy lisää tuotteista ja ratkaisuista!

Teija Ahola

+358 50 520 0463
Markkinointisuunnittelija
Markkinointi

Kalle Fontell

+358 20 771 3367
Tuotepäällikkö

teollisuuskomponentit, nostimet, suuttimet, pumput ja turvallisuustuotteet

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
Palvelupäällikkö

Peruskoneet
Asiakaspalvelu

Projecta huolto

Haemme huoltotiimiimme kenttähuollon ammattilaista

04-07-2023
Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen...
Riepe Frosted Edge Technology

Riepe Frosted Edge Technology – Mattanauhan viimeistely on ratkaistu

29-05-2023
Korkeakiiltoiset pinnat ovat olleet pitkään suosittuja kalusteissa. Mattapintaiset kalusteet ovat tällä hetkellä markkinoiden uusin trendi. Vaikka tämä uusin trendi tarjoaa kuluttajalle uusia vaihtoehtoja, se asettaa valmistajille uusia teknisiä haasteita kappaleiden...
Haws hätäsuihkut

Haws-hätäsuihkut Projectalta kaikkiin tarpeisiin

11-05-2023
Projecta Oy toimii virallisena Haws-hätäsuihkujen ja tarvikkeiden maahantuojana Suomessa ja Virossa. Projecta Oy varastoi Turussa Haws-hätäsuihkuja ja suihkujen varusteita. Hätäsuihkuvalmistaja Haws on kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuja jo 1950-luvulta lähtien. Tuotanto...
Homag at Ligna

LIGNA 15.-19.5.2023

12-04-2023
Puuntyöstöalan suurtapahtuma LIGNA.23 järjestetään tänä keväänä Hannoverissa Saksassa 15.-19.5.2023. Projectan konemyyjät ovat paikalla päämiestemme osastoilla. Sovitaan palaveriaika etukäteen, jolloin voimme tutustua yhdessä teitä kiinnostaviin ratkaisuihin!  Varaa meiltä aika henkilökohtaiseen kone-esittelyyn!...
SBZ-155_85

elumatecin osastolla BAU-messuilla 17.-22.4.2023 Saksassa

03-03-2023
elumatec BAU 2023:ssa: keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä koko tuotantoketjuun BAU-messut pidetään Münchenissä (17.–22.4.2023) ja elumatec AG esittelee messuilla uutta tuotevalikoimaansa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. elumatecin tiimillä on messukuume: vihdoinkin...