<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Keraglass karkaisee, laminoi ja printtaa

Keraglass Industries S.R.L on italialainen lasin karkaisun, laminoinnin ja printtauksen koneisiin erikoistunut yritys. Yritys on edelläkävijä ja mittapuu edellä mainituissa koneissa. Keraglass tunnetaan maailmanlaajuisesti laadusta ja luotettavuudesta. Keraglass aloitti toimintansa 90-luvun alkupuolella Stefano Spezzanin toimesta Baisossa, lähellä Modenaa.

Yrityksen motto on: kuuntele, innovoi ja yllätä.

Usean vuoden kokemuksen pohjalta yritys on vakiinnuttanut paikkansa etenkin tasolasin ja taivutetun lasin karkaisun ja käsittelyn sektorilla. Laitteet sisältävät tuottavuutta oleellisesti parantavia innovaatioita ja patentoituja ratkaisuja, kuten esimerkiksi ”RCK-laite”. RCK on telojen puhdistusmekanismi uunin sisällä, jonka ansiosta teloja ei tarvitse poistaa uunista puhdistusta varten ollenkaan. Toisen esimerkkinä läpikarkaisualue VISION 800T ja 900T karkaisu-uuneissa, jolla minimoidaan lasin anisotropiaa.

Innovatiiviset ratkaisut kuten:

  • Vision-sarjan oskilloivat karkaisu-uunit
  • i plotter digitaalinen tulostin lasille esi- ja jälkikäsittelyineen
  • silkkipainot ja rullapinnoituslaitteet
  • laminointilinjat PVB:lle ja EVA:lle

Lue lisää…

Kysy meiltä tarjousta ja ota paikkasi lasinkäsittelyn kärjessä!

Arto Parkko

Tuotepäällikkö

020 771 3317