Investointi on sijoitus tulevaisuuteemme

Investointi on yleensä aina suuri sijoitus, jonka lasketaan maksavan itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Investoinneilla on merkittävä liiketaloudellinen rooli, ja ne saattavatkin ratkaista koko yrityksen tulevaisuuden. Investoinnit luovat toiminnalle mahdollisuudet. Korona-pandemian aikana, jotkut yritykset ovatkin alkaneet kehittää toimintojaan investoimalla, jolloin hiljaisempi aika käytetään yrityksen kehittämiseen kilpailukykyisemmäksi.

Projectalla autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tuotantosi tuottavuuden varmistamiseen. Näemme investointiprojektit seuraavaa kvartaalia pidemmälle ja haluamme löytää aina sen oikean ratkaisun asiakkaillemme. Emme lähesty asiakkaan tarvetta ”rauta edellä”, vaan haemme oikeaa kokonaisratkaisua. Tämä on ainoa keino säilyttää suomalaisen teollisuuden kilpailukyky ja näin ollen suomalainen hyvinvointi. Automaatio, robotiikka ja teollinen internet nähdään usein peikkona, joka vie teollisuuden työpaikat. Todellisuudessa se on ainoa keino varmistaa ja jopa lisätä teollisuuden työpaikkoja.

Vinkkiä voi ottaa vaikka toiselta puolelta maailmaa – Australiasta, jossa kalustevalmistaja ja vaativia puusepäntöitä tekevä yritys Civardi Furniture on investoinut Homagin laatukoneisiin ja saanut tuotantonsa joustavaksi ja tehokkaaksi. Yrityksen tarpeet ovat aivan samanlaisia kuin monilla yrityksillä Suomessa ja ratkaisut toimivat meillä yhtä lailla.

Tutustu tästä…

 

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

+358 20 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

+358 20 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320