Homag:in työstökoneiden nykyiset etäyhteysohjelmistot tulee päivittää uuteen versioon

Päämiehemme Homag päivittää ohjelmistonsa yhteensopivaksi nykyiseen GDPR-käytäntöön. Tästä johtuen Homag:in työstökoneiden nykyiset etäyhteysohjelmistot tulee päivittää uuteen versioon. Muutos astuu voimaan välittömästi.

 

Tilanne:

Voimaan tulleiden GDPR-säädösten (General Data Protection Regulation) mukaan päämiehemme Homag joutuu päivittämään nykyisin työstökoneissa käytössä olevan etäyhtäyhteysohjelmiston (TeleserviceNetSoft) pilvipohjaiseen ohjelmistoon (ServiceRemoteSoft). Tämän muutoksen ansiosta asiakkaillamme on käytössänne on uusin etäyhteysteknologia.

 

Toimenpiteet:

Asiakkaidemme tulee luoda tili ja rekisteröityä Tapioon (www.tapio.one). Tapion käyttöehdot tulee hyväksyä rekisteröinnin yhteydessä. Rekisteröitymisen jälkeen työstökone tulee lisätä Tapioon koneen sarjanumeroa käyttäen. Myös Homag Customer ID tarvitaan. Mikäli tämä ei ole tiedossa, ottakaa yhteyttä: ari.lindberg@projecta.fi

Uuteen etäyhteysohjelmistoon saa lisenssin Tapion kautta. Lisenssi on saatavilla 24h sisään työstökoneen lisäämisestä Tapioon. Uuden ohjelmiston käyttöehdot tulee hyväksyä. Kun uusi lisenssi on saatu, se tulee aktivoida kyseiselle työstökoneelle.

 

Tapioon rekisteröitymisestä ja käytöstä löytyy lyhyitä ohjevideoita täältä

 

Mikäli ilmenee ongelmia, ottakaa ystävällisesti yhteyttä:

ari.lindberg@projecta.fi