HOMAG Group uutuudet: LIGNA-messut 2019

LIGNA:n 2019 messuilla HOMAG täyttää hallin 14 puuntyöstökoneilla, -ohjelmistoilla ja teknisillä innovaatioilla. Ratkaisuja löytyy niin pienille kuin suurillekin teollisuusyrityksille.

 

Osana HOMAG:n ”YOUR SOLUTION” -lupausta, HOMAG esittelee kokonaisvaltaisia ratkaisukonsepteja, joiden avulla voidaan vastata markkinoiden moderneihin vaatimuksiin ja tulevaisuuden suuntauksiin. Tänä vuonna massiivipuutyöstöön löytyy paljon uutuuksia, joita täydentää kaikki talopakettien automaatioratkaisut. Lisäksi WEINMANN esittelee uusimmat koneteknologiat taloteollisuudelle. Kaiken keskellä on HOMAG:n innovaatiokeskus, jossa vierailijat voivat kävellä ajan läpi nähdäkseen ”tulevaisuuden huonekalut” ja niiden rakennukseen vaaditut teknologiat.

 

HOMAG uutuudet LIGNA 2019 messuilla:

  • Integroitu solu -konsepti erilaisille ja -kokoisille yrityksille
  • Puusepäntoimijat vaihe vaiheelta digitaaliseen maailmaan: kokonaisvaltainen konsepti rakennettu yksittäisistä osista
  • Batch size 1 -konsepti teollisuuden tehokkaalle toiminnalle
  • Pintateknologia uusilla ja optimoiduilla ratkaisuilla hionnalle, maalaukselle ja laminoinnille
  • Komponenttien tuotanto ja uusimmat automaatioratkaisut talopakettien tuotannolle
  • Yksittäiset koneet (reunalistoitus-, CNC-, hionta- ja levynpaloittelukoneet)
  • WEINMANN esittelee uuden teknologian täysin automaattiselle eristysmateriaalin asettamiselle puukehyksen komponentteihin — täysin automaattinen ja tehokas
  • Powertouch2 uusittu näyttöteknologia

 

Ratkaisut puusepäntoimijoille: kokonaisvaltainen konsepti rakennettu yksittäisistä osista

Keskeiset kysymykset puusepäntoimijoille ovat:

  • Mitä konkreettisia mahdollisuuksia digitalisoinnilla on pienille ja keskikokoisille yrityksille?
  • Mitkä helppokäyttöiset ominaisuudet voivat auttaa puuseppiä työssään?

Käyttäjän ei tarvitse investoida kokonaiseen järjestelmään – sen sijaan, voidaan valita yksittäisiä koneita, ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa integroituna työpajaan.

 

Messuilla tutkitaan mahdollisuutta, jossa data voidaan siirtää ja koneita hallita älylaitteilla, kuten kännyköillä ja tableteilla. Kuvat ja osien listat voitaisiin nähdä työmailla missä tahansa.

Avustusjärjestelmät yksinkertaistavat myös merkittävästi työprosesseja. Esimerkiksi HOMAG:n “intelliGuide”: järjestelmä ohjaa operaattoria tarvittavista toimenpiteistä ja niiden suorituksesta. Tämän tyyppisillä ohjelmistoilla on myös mahdollisuus ratkaista ammattitaitoisten työntekijöiden puutteen, joka on merkittävä ongelma teollisuudelle tällä hetkellä.

 

HOMAG tarjoaa puusepäntoimijoille myös muita työkaluja, jotka huomattavasti helpottavat päivittäistä työtä. Nämä demonstroidaan paikan päällä liitettynä integroituihin soluihin, joista ratkaisu löytyy kaikenkokoisille yrityksille.

Keskikokoisille tuotannoille esitellään kone, joka käsittelee paneeleja itsenäisesti. Koneen ominaisuuksiin kuuluu autonominen kuljetusjärjestelmä (TRANSBOT).

Fokuksena on ihmisen ja koneen yhteistyö, jolla aikaansaadaan täysin automaattinen tuotantoprosessi.

 

 

Uusia ominaisuuksia: Pintakäsittely LIGNA:ssa

Pintakäsittely on keskeisessä asemassa messuilla. Pinta-, profiilimaalaus-, hionta ja massiivipuuntyöstökoneita sekä uusimmat kehitykset laminaatiokoneille ovat esillä messuilla. HOMAG on myös edustettuna Makor-osastolla: HOMAG on viimeisen kahden vuoden aikana tehnyt yhteistyötä italialaisen maalausjärjestelmäasiantuntijan kanssa.

Ligna 27. – 31.5.2019 Hannover

 

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

+358 20 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

+358 20 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320