FOREL WEBINAARI: Erinomainen EM-pystyhiomakone

Ensimmäisen menestyksekkään webinaarin jälkeen Forel kutsuu kaikki asiakkaansa uuteen lasinjalostuswebinaariin. Seuraava webinaari pidetään 23. ja 24. heinäkuuta ja se keskittyy yhteen Forel-sarjan ikonisimpaan koneeseen: EM -pystyhiomakoneeseen.

EM -pystyhiomakone julkaistiin vuonna 2008 ja kone otti pian merkittävän markkinaosuuden: erinomaisten patentoitujen ominaisuuksiensa ansiosta (kuten reunan tunnistin, lasinkiinnitysjärjestelmä ja monet muut, joista kerrotaan webinaarin aikana) Forelin EM -pystyhiomakone on yksi parhaimmista ratkaisuista lasireunojen työstöön. Se pystyy terävien särmien hiontaan, muotohiontaan sekä kiillotukseen. Tämä kone on arvokas työkalu erilaisille lasitehtaille: sitä voidaan käyttää ennen karkaisuprosessia yhdistettynä pesukoneisiin, kallistuspöytiin, automaattisiin lastausjärjestelmiin, eristyslasilinjan alkuun tai integroituna automaattiseen käsittely- ja sorttausjärjestelmään.

Kesäkuussa pidetyn webinaarin menestyksen jälkeen lasittajat ympäri maailman ovat pyytäneet uusintoja kattamaan eri aikavyöhykkeet.  Tästä syystä Forel on suunnitellut useampia EM -pystyhiomakone webinaareja. Lisätietoja ja tapahtumaan rekisteröityminen onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@forelspa.com.