Exair Cabinet Cooler® – sähkökeskuksien ja muiden suljettujen koteloiden viilennykseen

Exair Cabinet Cooler® -kaappi- ja kotelojäähdytinjärjestelmä on edullinen tapa viilentää sähkökeskuksia ja muita suljettuja koteloita. Kesällä lämpötilan noustessa sähkökaapit kuumenevat liikaa, Cabinet Cooler on helppo ja edullinen ratkaisu elektroniikan viileänä pitämiseen! Pienikokoiset, paineilmakäyttöiset Cabinet Coolerit voidaan asentaa minuuteissa ja niitä on saatavilla eri viilennyskapasiteeteilla erilaisiin käyttökohteisiin.

Cabinet cooler tehdastiloissa

Exair Cabinet Coolerit tehdään ruostumattomasta teräksestä, jonka kulumisen, korroosion ja hapettumisen sietokyky takaa pitkän käyttöajan ja huoltovapaan toiminnan. Cabinet Coolerissa on aina äänenvaimennin valmiiksi asennettuna, joten melutaso pysyy alhaalla.

TOIMINTA

Paineilma tulee sisään VORTEX-putkella toimivaan Cabinet Cooleriin ja ilma jakaantuu kahdeksi ilmavirraksi, josta toinen on kuuma ja toinen kylmä. Cooler puhaltaa viilennettävään tilaan kylmää ilmaa, joka ylipaineistaa tilan kevyesti ja saa lämpimän ilman kohoamaan kohti Cooleria. Kuuma ilma päästetään ulos Cabinet Coolerin rungosta. Viilennettävään tilaan ei tällä tavalla pääse myöskään kosteutta tai pölyä ja tuotantokatkoksilta vältytään.

Kotelojäähdytin voidaan asentaa muutamassa minuutissa, joko kaapin päälle tai sivulle erillisellä sovittimella. IP-luokat: IP54 ja IP66. Cabinet Cooleriin on saatavilla erilaisia ohjauksia ja termostaatteja, jolloin laite toimii vain tarvittaessa ja paineilmaa ei kulu turhaan.

 

Lue esite!

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367