Altendorf uutuudet

Uutta Altendorfilta! Altendorf esitteli toukokuussa Lignassa useita uutuksiaan. Päällimmäisinä teemoina nousivat esiin digitaalisuus sekä työn helppous, turvallisuus ja ergonomisuus.

Lataa pdf-esite! 

MAGIS – digitaalinen sahan ohjaus

Magis on Altendorfin julkaisema digitaalinen sahan ohjausjärjestelmä. Magis tekee hankalienkin sahauskaavioiden käsittelystä mutkatonta. Magis-ohjelma opastaa koneenkäyttäjää leikkuu leikkuulta läpi koko ennalta määritellyn
työkierron.

Piirtoyksikkö stand-by-asemalla

Asiakkailla, jotka valitsevat uuteen Altendorf F45 sahaan kolmiakselisen piirtosahausyksikön, on nyt entistä enemmän syytä iloon. Uusi yksikkö nimittäin mahdollistaa piirtoterän siirtämisen työalueelta huomattavasti paremmin suojattuun valmiusasemaan.

Ilmakevennyspöytä lisävarusteena Altendorf F45 sahaan

Liukupöytäsahamarkkinoiden ensimmäinen ilmakevennyspöytä on nyt saatavilla lisävarusteena Altendorf F45 sahaan. Kevennyspöytä sijaitsee sahanterän oikealla puolella, tehden halkaisusahauksista helpompaa.

Katkaisusahausvaste DIGIT L

Lignassa nähtiin entistäkin käyttäjäystävällisempi versio suositusta katkaisusahausvasteesta DIGIT L näytöllä. Asteikkoa on siirretty lähemmäksi käyttäjää, jotta sen tulkitseminen olisi helpompaa mittoja asetettaessa.

F45 kolmessa korkeudessa

Altendorf F45 tarkistuspyörösahaa saa jatkossa siis kolmessa eri korkeudessa. Korkeudet ovat 85 cm, 88 cm ja 91 cm. Näin jokaisen on mahdollista hankkia itselleen kone, joka vastaa parhaiten käyttäjiensä tarpeisiin.

Turvallisempi CNC-halkaisuvaste

CNC-käyttöisen halkaisuvasteen turvaväli sahanterän edessä on vakiona 180 mm kaikille Altendorf F45 liukupöytäsahoille. Nyt turvallisuutta on parannettu entisestään, ja sahaan on lisätty sensori, joka kertoo ohjausyksikölle jos sahanterä on kallistunut.

 

Lataa pdf-esite tästä ja lue lisää uutuuksista