Riepe Frosted Edge Technology

Riepe Frosted Edge Technology – Mattanauhan viimeistely on ratkaistu

29.05.2023

Korkeakiiltoiset pinnat ovat olleet pitkään suosittuja kalusteissa. Mattapintaiset kalusteet ovat tällä hetkellä markkinoiden uusin trendi. Vaikka tämä uusin trendi tarjoaa kuluttajalle uusia vaihtoehtoja, se asettaa valmistajille uusia teknisiä haasteita kappaleiden reunan käsittelyyn. Mattapintaiset reunanauhat ovat valmistettu sopimaan täydellisesti mattapintaan, mutta kiinnitysvaiheessa reunalistoituskone usein luo reunaan ei-toivotun kiiltävän pinnan. Aiemmin tilanteen korjaamiseen on käytetty monimutkaista ja kallista maalausta. Nyt on löytynyt paljon tehokkaampi ja taloudellisempi ratkaisu, jonka avulla voidaan aikaansaada täydellinen mattapinta suoraan koneesta joka kerta.

Mattaviimeistely ilman lakkausta

Frosted Edge Technology otetaan käyttöön reunanauhakoneen viimeisenä prosessina, jossa ympäristöystävällistä, erityisesti muotoiltua orgaanista puhallusmateriaalia levitetään hienon suuttimen kautta reunanauhan reunoille pisteen tarkkuudella.

Riepe läpinäkyvä painesäiliö

Erikoispuhallusmateriaali varastoidaan läpinäkyvässä painesäiliössä. Tämä säiliö voidaan sijoittaa lähelle konetta, ja se vaatii vain sähkö- ja paineilmaliitännän (24V/230V – 3 bar).

Käyttöyksikön rakenne on kompakti, ja se voidaan yleensä asentaa jälkikäteen jopa hyvin pieniin tiloihin reunanauhakoneen yhteyteen.

Asennusesimerkki

Riepe asennusesimerkki

Painesäiliö voidaan sijoittaa myös koneen ulkopuolelle. Yksikkö on liitetty olemassa olevaan koneen purunpoistoon. Kytkentä ja työkappaleen tunnistus tehdään tunnetun RIEPE®-elektroniikan kautta tai integroimalla kone PLC:hen koneen valmistajan toimesta. Yhdellä puhallusmateriaalitäytöllä (n. 5 kg) voi ajaa jopa 2500 lineaarimetriä 20 metrin syöttönopeudella.

Jukka Nevavuo

020 771 3308
Tuotepäällikkö
Puuntyöstökoneet

Petri Leivonen

020 771 3325
Tuotepäällikkö

Puuntyöstökoneet

Jouni Häkkänen

020 771 3320
Myyntipäällikkö

Puuntyöstökoneet

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
Palvelupäällikkö

Peruskoneet
Asiakaspalvelu

Projecta huolto

Haemme huoltotiimiimme kenttähuollon ammattilaista

04-07-2023
Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen...
Haws hätäsuihkut

Haws-hätäsuihkut Projectalta kaikkiin tarpeisiin

11-05-2023
Projecta Oy toimii virallisena Haws-hätäsuihkujen ja tarvikkeiden maahantuojana Suomessa ja Virossa. Projecta Oy varastoi Turussa Haws-hätäsuihkuja ja suihkujen varusteita. Hätäsuihkuvalmistaja Haws on kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuja jo 1950-luvulta lähtien. Tuotanto...