SBZ-155_85

elumatecin osastolla BAU-messuilla 17.-22.4.2023 Saksassa

03.03.2023

elumatec BAU 2023:ssa: keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä koko tuotantoketjuun

BAU-messut pidetään Münchenissä (17.–22.4.2023) ja elumatec AG esittelee messuilla uutta tuotevalikoimaansa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

elumatecin tiimillä on messukuume: vihdoinkin voidaan tavata henkilökohtaisesti ja jutella kasvokkain. BAU, maailman johtava arkkitehtuurin, rakennusmateriaalien ja -järjestelmien messutapahtuma tekee paluun Covid-19-pandemian jälkeen 17.–22.4.2023. ”Käytämme tätä tärkeää alan tapahtumaa esitelläksemme ensimmäisen kerran uutta tuotevalikoimaamme ja laajennettuja palvelujamme laajalle yleisölle”, sanoo Nebojsa Wosel, elumatecin myyntijohtaja. Messuvieraat löytävät elumatecin hallista C, osastolta 502.

BAU:ssa elumatec keskittyy esittelemään näitä mielenkiintoisia tuotteita:

  • SBZ 125/85: Kahdeksan metrin työpituudella, viidellä akselilla ja dynaamisella vaihtoasematoiminnolla tämä suojakoteloitu kone on asiakkaille erittäin tehokas väline, joka säästää aikaa, tilaa ja rahaa.
SBZ-125_85

  • SBZ 155: Uusi 5-akselinen malliston huippumalli yhdistää aiemmin saavuttamattoman suorituskyvyn uraauurtavaan muotoiluun.

SBZ-155_85

  • SBZ 118: Kompakti ja nopea 3-akselinen monitoimilaite on täydellinen tapa päästä alkuun automaattisessa CNC-työstössä.

SBZ-118-85

  • SBZ 628 XXL työstökeskus: Tätä turvallista, nopeaa ja taloudellista monitoimilaitetta voidaan tehostaa uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistäkin tehokkaammin.

SBZ-628-XXL

  • eluCad ja eluCloud: Prosessien optimointi, koneiden helpompi ohjelmointi – Industry 4.0:n hyväksi havaitut ohjelmistoratkaisut ovat tulevaisuuteen katsova lisä tuotevalikoimaan.

BAU-messuilla elumatecin osastolla on myös tiimi somecolta, Voilàp Groupin tuotemerkiltä, joka kehittää ja toimittaa PVC-profiilityöstön tuotteita ja palveluita. someco yhdistää koneistuskeskusten asiantuntemuksen hitsaukseen ja kulmien puhdistukseen tuottaen alalle huippulaatuisia koneita. somecon asiantuntijat ovat BAU:ssa valmiita kertomaan tuotevalikoimasta käyttäen uusinta digitaalitekniikkaa.

KONE-ESITTELYT LÖYTYVÄT PROJECTAN ASIAKASLEHDESTÄ

Konevalmistajasta järjestelmän toimittajaksi

elumatec on viimeisen kahden vuoden aikana investoinut vahvasti sekä jo menestyneiden että uusien tuotteiden parantamiseen ja kehittämiseen. Pandemiavuosia käytettiin myös kunnianhimoisten tulevaisuudensuunnitelmien luomiseen. ”Olemme asiakkaillemme järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja koko tuotantoprosessiin”, sanoo Nebojsa Wosel. Italialaiseen Voilàp Holdingiin kuuluvassa yrityksessä katetaan nyt kaikki vaiheet konsultoinnista ja asiakaspalvelusta ylläpitoon ja räätälöintiin. Tiivis integraatio konsernin sisällä tuo synergiaetuja sekä avaa uusia myyntimahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Voilàp Brasil, Voilàp Italia ja Voilàp Iberica ovat ensimmäisiä yrityksiä, jotka ottavat vastuulleen useamman konsernin tuotemerkin jakelun.

elumatecin toimitusjohtaja Paolo F. Bianchi on ilmoittanut suunnittelevansa tuotannon laajentamista keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä osana yhtiön kasvua vuodelle 2023: ”Tämän avulla voimme vastata asiakkaidemme erilaisiin vaatimuksiin entistä aikaisemmin, nopeammin ja tehokkaammin.” Toukokuussa 2022 Mühlackerissa avattiin uusi InfoCenter, josta asiakkaat ja henkilökunta kaikkialta maailmasta löytävät ainutlaatuiset tilat tuotteiden esittelyyn ja testaukseen sekä koulutukseen. InfoCenterin sydän on yli 4000 neliömetrin kokoinen halli, jossa on esillä koko tuotevalikoima.

eluCad ja eluCloud: kone- ja tuotantotietoja reaaliajassa

BAU 2023 -messuilla esillä olevat SBZ 125/85-, SBZ 155- ja SBZ 118 -mallit sekä monet muut ovat valmiita tukemaan eluCloud-ohjelmistoratkaisua. Tämä tuotannon tietojen analysointisovellus on vakiinnuttanut asemansa elumatecin asiakkaiden keskuudessa, koska se tarjoaa läpinäkyvyyttä sekä vinkkejä prosessien optimointiin – alentaen kustannuksia, varmistaen toimintavalmiuden ja johtaen jatkuviin parannuksiin. elumatecin kehittämä on myös eluCad-ohjelmisto, joka tekee profiilien työstökeskusten digitaalisesta ohjelmoinnista yksinkertaista. Se on suunniteltu sopimaan elumatecin koneiden käyttöön ja mahdollistaa täyden joustavuuden ja käyttäjäystävällisyyden. Tämän ohjelmistokaksikon johdonmukainen kehittäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa nopeuttaa työn sujuvuutta entisestään Industry 4.0:n aikakaudella.

Tietoja elumatec AG:stä

elumatec AG, joka on osa italialaista Voilàp Holding -konsernia, on yksi johtavista maailmanlaajuisista alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien koneistuskoneiden valmistajista ja toimittajista alan premium-markkinoilla. Laajalla tuotevalikoimallaan elumatec kattaa koko sovellusten kirjon pienistä käsityöläisyrityksistä teollisiin profiilintyöstäjiin. Räätälöidyt ja modulaariset konekonseptit tarjoavat joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja kaikille asiakasryhmille. Yrityksellä on pääkonttori Mühlackerissa. Se on perustettu vuonna 1928, tytäryhtiöitä ja jälleenmyyjiä on yli 50 maassa, se työllistää noin 700 henkilöä maailmanlaajuisesti ja liikevaihto vuonna 2021 oli yli 125 miljoonaa euroa.

Tietoja somecosta

Vuodesta 2022 lähtien Voilàp Holding on kehittänyt kaikkia PVC-koneistukseen tarkoitettuja tuotteita uudella nimellä ”someco”. Sahauskeskukset, koneistuskeskukset sekä kokoonpano- ja logistiikkatuotteet valmistetaan elumatecilla, sekä hitsaus- ja kulmienpuhdistuskoneet Voilàpin tytäryhtiössä emmegissä. Muutamia maita lukuun ottamatta elumatec vastaa kaikkien somecon tuotteiden maailmanlaajuisesta myynnistä. PVC-osaamisen yhdistäminen kaikissa tytäryhtiöissä tarkoittaa, että Voilàp Group voi nyt tarjota PVC-alan asiakkaille yhtenäisen tuotevalikoiman.

Tietoja Voilàp Groupista

Voilàp on italialainen yritysryhmä. Yritysryhmän ydinosaamista on alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien työstö- ja lasinkäsittelyteknologioiden kehittäminen, tuotanto sekä myynti. Digitaalinen muutos on ryhmän painopisteen ja strategisen suuntauksen ytimessä. Ensimmäisen yrityksen perusti vuonna 1970 Giuseppe Caiumi, koko yritysryhmän perustaja. Nykyään Voilàp Group kokoaa kaiken alan johtavan raskaan sarjan asiantuntemuksen saman katon alle. Se sisältää seuraavat yritykset:

Camäleon, elumatec, elusoft, emmegi, emmegisoft, imecon, Keraglass, Motiqa, Nxto, Pladway, someco, Tekna, Voilàp Digital.

Matti Laaksonen

020 771 3393
Huoltosopimukset / Tekninen tuki
Sami Kinnunen Hi Tech Education Oy

Sami Kinnunen

+358 40 561 7552
kouluttaja, Hi-Tech Education Oy
Jarno Korhonen Hi Tech Education Oy

Jarno Korhonen

+358 40 504 6023
toimitusjohtaja, Hi-Tech Education Oy
Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
Huoltopäällikkö

Arto Parkko

020 771 3317
Myyntipäällikkö

Alumiinin- ja lasintyöstökoneet sekä lasialan materiaalit

Puukone 2023 positiivisessa hengessä!

02-03-2023
Projecta järjesti Turun seudulla Puukone messut yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Kolmen päivän aikana osallistuneissa yrityksissä vieraili kolmisen sataa asiakasta ympäri Suomen. Kaiken median luoman synkkyyden keskellä asiakaskunnassamme oli todella positiivinen...

Practive tour järjestettiin tammikuun lopulla

01-03-2023
Projectan perinteinen Practive tour seikkailtiin tammikuun lopulla Pohjois-Saksassa. Yhteensä 35 ryhmäläistä pääsi tutustumaan todella laajasti puuntyöstön ja kalusteiden valmistukseen. Tutustuimme rautaan, softaan ja paikalliseen tapaan tehdä kalusteita. Matkan aikana vierailimme...

Elumatec Tech Tour 14.-16.11.2022

01-12-2022
-vierailu uuteen Elumatecin Infocenteriin Saksassa teksti ja kuvat: Arto Parkko / Projecta Oy Projecta Oy järjesti ma 14. – ke 16.11.2022 Saksaan suuntautuneen Elumatec Tech Tourin, jossa käytiin tutustumassa Elumatec-koneita...

Practive Tour 23.-26.1.2023

29-11-2022
Tervetuloa tutustumaan puuntyöstön uusimpiin innovaatioihin! Tehdasvierailut: • HOMAG GmbH, Competence Center Herzebrock • Homag Bohrsysteme GmbH • Homag Kantentechnik GmbH • Altendorf GmbH • Karl Heesemann GmbH • Venjakob Maschinenbau...

Energy Box – Kompressorien tuottama kallisarvoinen lämpöenergia talteen

25-10-2022
Energian hinta on viimeisten kuukausien aikana puhututtanut niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin. Monia huolettaa varsinkin tuleva talvi, kun tiloja tarvitsee lämmittää. Lämmityksen tarve nostaa kuluja ilman hinnannousuakin. Kompressorit tuottavat paljon lämpöenergiaa....

Projecta Oy ja Hi-Tech Education Oy ovat solmineet strategisen kumppanuussopimuksen

21-10-2022
Ohjelmisto-osaamisen merkitys kasvaa myös meidän toimialallamme, nyt ja tulevaisuudessa. Vahvistaakseen asemaansa markkinoilla tällä osa-alueella Projecta Oy ja Hi-Tech Education Oy ovat solmineet strategisen kumppanuussopimuksen 30.9.2022. Sopimuksen mukaisesti Projecta Oy:stä tulee...
HS Drive Tec ja Projecta yhteistyösopimukseen

projecta teki yhteistyösopimuksen HS Drive TeC:in kanssa

04-10-2022
Projecta ja saksalainen HS Drive Tec ovat tehneet yhteistyösopimuksen karamoottorien ja muiden laitteiden korjauspalvelusta. Sopimus on voimassa Suomessa ja Virossa. Sopimusta olivat tekemässä huoltopäälikkö Rami Seppälä , toimitusjohtaja Tuomas Hilakari,...

Uusi Elumatec InfoCenter on avattu Mühlackeriin, Saksaan

06-09-2022
Maailman johtava alumiini-, PVC- ja teräsprofiilintyöstökoneiden valmistaja Elumatec on avannut uuden huippuosaamiskeskuksen, joka on ainoa laatuaan alallaan. Keskus tarjoaa laajan valikoiman esittely-, koulutus- ja testausmahdollisuuksia koko Elumatec-tuotevalikoimalle. Elumatec näyttelytilaan mahtuu...

Messuraportti: HOLZ-HANDWERK 2022 Nürnbergissä pääsi vihdoin toteutumaan

24-08-2022
Nürnbergin HOLZ-HANDWERK-näyttelyn myötä yksi puuteollisuuden suurista messuista järjestettiin jälleen paikan päällä pitkän koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Vaikka HOMAG järjesti välikauden aikana verkkomessuja, live-tapahtumia on aidot kohtaamiset paikan päällä korvaamattomia. Puun...

Homag uutuus – Cutting Assistant

24-08-2022
Cutting Assistant -sahausavustaja tukee levynpaloittelun optimoinnissa, osien merkitsemisessä ja sahausprosessissa ja se sopii kaikkiin manuaalisahoihin. Levynpaloittelu voidaan optimoida vain yhdellä napsautuksella ja siirtää koneen sovellukseen.

Exair Cabinet Cooler® – sähkökeskuksien ja muiden suljettujen koteloiden viilennykseen

24-08-2022
Exair Cabinet Cooler® -kaappi- ja kotelojäähdytinjärjestelmä on edullinen tapa viilentää sähkökeskuksia ja muita suljettuja koteloita. Kesällä lämpötilan noustessa sähkökaapit kuumenevat liikaa, Cabinet Cooler on helppo ja edullinen ratkaisu elektroniikan viileänä pitämiseen!...

UUTUUS! Homag DRILLTEQ V-310 vertikaalinen täysverinen CNC-keskus

24-08-2022
DRILLTEQ V-310:ssa suunniteltu älykäs konsepti tarjoaa mahdollisimman paljon toimintoja mahdollisimman pienessä tilassa. Se hyödyntää optimaalisesti 11 m²:n tilan ja tarjoaa enemmän porausta, enemmän uritusta ja enemmän jyrsintää kuin mikään muu...

Homagilta vapautuu jo tilattuja koneita

24-08-2022
Maailmantilanteen vuoksi Homagilta vapautuu jo tilattuja koneita − tietyt konemallit. Osa koneista jo kevään toimitukseen, osa toimitetaan myöhemin vuoden aikana. Jos olet aikeissa hankkia konetta, nyt sen voit saada lyhyemmällä...

20. HOLZ-HANDWERK järjestetään poikkeuksellisesti kesällä 12.-15.7.2022

21-06-2022
20. HOLZ-HANDWERK järjestetään poikkeuksellisesti kesällä 12.-15.7.2022. Puuntyöstö- ja puunjalostusalat pääsevät vihdoin taas kokoontumaan messuille – ja me olemme myös paikalla päämiestemme osastoilla. päämiesmessuosastohalliAIRCOM SRL8-408Hall  8Altendorf Group GmbH9-318Hall  9Benz GmbH Werkzeugsysteme10.0-109Hall...

Uutuus AROlta: EVO-sarjan sähkötoimiset kalvopumput

21-06-2022
EVOssa yhdistyy perinteisten kalvopumppujen monikäyttöisyys muiden positiivisten tilavuuspumppujen tehokkuuteen ja hallinnan helppouteen.

Koneenrakentajat ja liikkuvan kaluston rakentajat huom!

21-06-2022
Legris pneumatiikkaliittimet soveltuvat peruspaineilmasovelluksien lisäksi myös raskaan kaluston vetoautoille ja perävaunuille, sekä muuhun ajoneuvoteollisuuteen.

Nimitysuutisia projectalla

08-02-2022
Arto Parkko Projectan lasintyöstökoneiden, materiaalien ja lasialan raaka-aineiden tuotepäällikkö Arto Parkko ottaa vastuulleen lisäksi alumiinintyöstökoneiden myynnin 1.2.2022 alkaen ja hänet on nimitetty lasin- ja alumiinintyöstökoneiden sekä lasialan materiaalien myyntipäälliköksi. Arto on 37-vuotias...

Projectan valikoimiin STA:n kiintoaineen erottelulaitteet

07-02-2022
Projecta Oy:n uusin edustus on  Separatoren-Technik und Anlagenbau (STA) GmbH, joka valmistaa kiintoaineen nesteestä erottavia laitteistoratkaisuja monille teollisuudenaloille. STA on perheyritys, joka on toiminut Etelä-Saksan Hilzingenissä vuodesta 1992 lähtien. Yrityksellä on yli 50 työntekijää ja se on toimittanut yli 2000 kiintoaineen erotteluratkaisua. Laitteet tehdään kestämään...

Haemme nyt huoltotiimiimme kenttähuollon ammattilaista

04-02-2022
Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen...

HOMAGin uuden sukupolven nestausratkaisut

17-12-2021
– Innovaatio kohtaa perinteen Nykyaikaisilta koneilta vaaditaan paljon. Niiden tulee olla tehokkaita ja säästää materiaalia ja resursseja. Niiden pitäisi myös olla suorituskykyisiä ja erittäin joustavia. Koneiden on siis täytettävä monenlaisia...
Vieritä ylös