SBZ-155_85

elumatecin osastolla BAU-messuilla 17.-22.4.2023 Saksassa

03.03.2023

elumatec BAU 2023:ssa: keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä koko tuotantoketjuun

BAU-messut pidetään Münchenissä (17.–22.4.2023) ja elumatec AG esittelee messuilla uutta tuotevalikoimaansa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

elumatecin tiimillä on messukuume: vihdoinkin voidaan tavata henkilökohtaisesti ja jutella kasvokkain. BAU, maailman johtava arkkitehtuurin, rakennusmateriaalien ja -järjestelmien messutapahtuma tekee paluun Covid-19-pandemian jälkeen 17.–22.4.2023. ”Käytämme tätä tärkeää alan tapahtumaa esitelläksemme ensimmäisen kerran uutta tuotevalikoimaamme ja laajennettuja palvelujamme laajalle yleisölle”, sanoo Nebojsa Wosel, elumatecin myyntijohtaja. Messuvieraat löytävät elumatecin hallista C, osastolta 502.

BAU:ssa elumatec keskittyy esittelemään näitä mielenkiintoisia tuotteita:

  • SBZ 125/85: Kahdeksan metrin työpituudella, viidellä akselilla ja dynaamisella vaihtoasematoiminnolla tämä suojakoteloitu kone on asiakkaille erittäin tehokas väline, joka säästää aikaa, tilaa ja rahaa.
SBZ-125_85

  • SBZ 155: Uusi 5-akselinen malliston huippumalli yhdistää aiemmin saavuttamattoman suorituskyvyn uraauurtavaan muotoiluun.

SBZ-155_85

  • SBZ 118: Kompakti ja nopea 3-akselinen monitoimilaite on täydellinen tapa päästä alkuun automaattisessa CNC-työstössä.

SBZ-118-85

  • SBZ 628 XXL työstökeskus: Tätä turvallista, nopeaa ja taloudellista monitoimilaitetta voidaan tehostaa uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistäkin tehokkaammin.

SBZ-628-XXL

  • eluCad ja eluCloud: Prosessien optimointi, koneiden helpompi ohjelmointi – Industry 4.0:n hyväksi havaitut ohjelmistoratkaisut ovat tulevaisuuteen katsova lisä tuotevalikoimaan.

BAU-messuilla elumatecin osastolla on myös tiimi somecolta, Voilàp Groupin tuotemerkiltä, joka kehittää ja toimittaa PVC-profiilityöstön tuotteita ja palveluita. someco yhdistää koneistuskeskusten asiantuntemuksen hitsaukseen ja kulmien puhdistukseen tuottaen alalle huippulaatuisia koneita. somecon asiantuntijat ovat BAU:ssa valmiita kertomaan tuotevalikoimasta käyttäen uusinta digitaalitekniikkaa.

KONE-ESITTELYT LÖYTYVÄT PROJECTAN ASIAKASLEHDESTÄ

Konevalmistajasta järjestelmän toimittajaksi

elumatec on viimeisen kahden vuoden aikana investoinut vahvasti sekä jo menestyneiden että uusien tuotteiden parantamiseen ja kehittämiseen. Pandemiavuosia käytettiin myös kunnianhimoisten tulevaisuudensuunnitelmien luomiseen. ”Olemme asiakkaillemme järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja koko tuotantoprosessiin”, sanoo Nebojsa Wosel. Italialaiseen Voilàp Holdingiin kuuluvassa yrityksessä katetaan nyt kaikki vaiheet konsultoinnista ja asiakaspalvelusta ylläpitoon ja räätälöintiin. Tiivis integraatio konsernin sisällä tuo synergiaetuja sekä avaa uusia myyntimahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Voilàp Brasil, Voilàp Italia ja Voilàp Iberica ovat ensimmäisiä yrityksiä, jotka ottavat vastuulleen useamman konsernin tuotemerkin jakelun.

elumatecin toimitusjohtaja Paolo F. Bianchi on ilmoittanut suunnittelevansa tuotannon laajentamista keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä osana yhtiön kasvua vuodelle 2023: ”Tämän avulla voimme vastata asiakkaidemme erilaisiin vaatimuksiin entistä aikaisemmin, nopeammin ja tehokkaammin.” Toukokuussa 2022 Mühlackerissa avattiin uusi InfoCenter, josta asiakkaat ja henkilökunta kaikkialta maailmasta löytävät ainutlaatuiset tilat tuotteiden esittelyyn ja testaukseen sekä koulutukseen. InfoCenterin sydän on yli 4000 neliömetrin kokoinen halli, jossa on esillä koko tuotevalikoima.

eluCad ja eluCloud: kone- ja tuotantotietoja reaaliajassa

BAU 2023 -messuilla esillä olevat SBZ 125/85-, SBZ 155- ja SBZ 118 -mallit sekä monet muut ovat valmiita tukemaan eluCloud-ohjelmistoratkaisua. Tämä tuotannon tietojen analysointisovellus on vakiinnuttanut asemansa elumatecin asiakkaiden keskuudessa, koska se tarjoaa läpinäkyvyyttä sekä vinkkejä prosessien optimointiin – alentaen kustannuksia, varmistaen toimintavalmiuden ja johtaen jatkuviin parannuksiin. elumatecin kehittämä on myös eluCad-ohjelmisto, joka tekee profiilien työstökeskusten digitaalisesta ohjelmoinnista yksinkertaista. Se on suunniteltu sopimaan elumatecin koneiden käyttöön ja mahdollistaa täyden joustavuuden ja käyttäjäystävällisyyden. Tämän ohjelmistokaksikon johdonmukainen kehittäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa nopeuttaa työn sujuvuutta entisestään Industry 4.0:n aikakaudella.

Tietoja elumatec AG:stä

elumatec AG, joka on osa italialaista Voilàp Holding -konsernia, on yksi johtavista maailmanlaajuisista alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien koneistuskoneiden valmistajista ja toimittajista alan premium-markkinoilla. Laajalla tuotevalikoimallaan elumatec kattaa koko sovellusten kirjon pienistä käsityöläisyrityksistä teollisiin profiilintyöstäjiin. Räätälöidyt ja modulaariset konekonseptit tarjoavat joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja kaikille asiakasryhmille. Yrityksellä on pääkonttori Mühlackerissa. Se on perustettu vuonna 1928, tytäryhtiöitä ja jälleenmyyjiä on yli 50 maassa, se työllistää noin 700 henkilöä maailmanlaajuisesti ja liikevaihto vuonna 2021 oli yli 125 miljoonaa euroa.

Tietoja somecosta

Vuodesta 2022 lähtien Voilàp Holding on kehittänyt kaikkia PVC-koneistukseen tarkoitettuja tuotteita uudella nimellä ”someco”. Sahauskeskukset, koneistuskeskukset sekä kokoonpano- ja logistiikkatuotteet valmistetaan elumatecilla, sekä hitsaus- ja kulmienpuhdistuskoneet Voilàpin tytäryhtiössä emmegissä. Muutamia maita lukuun ottamatta elumatec vastaa kaikkien somecon tuotteiden maailmanlaajuisesta myynnistä. PVC-osaamisen yhdistäminen kaikissa tytäryhtiöissä tarkoittaa, että Voilàp Group voi nyt tarjota PVC-alan asiakkaille yhtenäisen tuotevalikoiman.

Tietoja Voilàp Groupista

Voilàp on italialainen yritysryhmä. Yritysryhmän ydinosaamista on alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien työstö- ja lasinkäsittelyteknologioiden kehittäminen, tuotanto sekä myynti. Digitaalinen muutos on ryhmän painopisteen ja strategisen suuntauksen ytimessä. Ensimmäisen yrityksen perusti vuonna 1970 Giuseppe Caiumi, koko yritysryhmän perustaja. Nykyään Voilàp Group kokoaa kaiken alan johtavan raskaan sarjan asiantuntemuksen saman katon alle. Se sisältää seuraavat yritykset:

Camäleon, elumatec, elusoft, emmegi, emmegisoft, imecon, Keraglass, Motiqa, Nxto, Pladway, someco, Tekna, Voilàp Digital.

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet
Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
huoltopäällikkö

Matti Laaksonen

+358 20 771 3393
huoltosopimukset / tekninen tuki
Sami Kinnunen Hi Tech Education Oy

Sami Kinnunen

+358 40 561 7552
kouluttaja, Hi-Tech Education Oy
Jarno Korhonen Hi Tech Education Oy

Jarno Korhonen

+358 40 504 6023
toimitusjohtaja, Hi-Tech Education Oy
Practive Tour at Homag

PractiveTour goes South: Puuntyöstön huippuhetkiä Etelä-Saksassa

19-06-2024
Kevään odotetuin tapahtuma, PractiveTour goes South, järjestettiin 14.-17.5.2024. Tänä vuonna Practive Tour suuntasi Etelä-Saksaan, kohti Schwarzwaldin postikorttimaisia maisemia. Tämä vuosittainen matka on tullut jo perinteeksi puusepänalalla. Sen tavoitteena on ollut...
IM Tekniikka by Projecta liiketoimintakauppa

Projecta Oy on ostanut IM Tekniikka Oy:n liiketoiminnan

19-06-2024
Projecta Oy ja IM Tekniikka Oy ovat kesäkuun alussa tehneet liiketoimintakaupan, jolla IM Tekniikka Oy:n liiketoiminta siirtyy Projecta Oy:lle. Yrityskaupan myötä Projectan teollisuustuotteiden ratkaisuvalikoima laajenee entisestään. IM Tekniiikka Oy on...
Storeteq F-100

Modulaarisen tehokkuuden mestari: STORETEQ F-100 muuttaa tuotantotilasi dynaamiseksi voimanpesäksi

14-06-2024
Tilojen tehokas hyödyntäminen on keskeistä nykyaikaisessa tuotannossa. HOMAGin STORETEQ F-100 tarjoaa juuri tähän ratkaisun: modulaarisen ja tilaa säästävän lähestymistavan paloitteluprosesseihin. Tässä artikkelissa käsittelemme, kuinka STORETEQ F-100 voi mukautua erilaisiin tuotantovaatimuksiin...
Annette-Bergring

Annette Bergring 20 vuotta Projectalla

06-06-2024
Annette Bergringin ura Projectalla alkoi loppuvuodesta 2002, kun hän saapui yritykseen henkilöstövuokrausyritys Eilakaislan kautta. Projecta etsi tuolloin taloushallintoon henkilöä työntekijän pitkän sairasloman ajaksi. Annette pääsi haastatteluun silloisen toimitusjohtajan Olli Tasalan...
Marko Tölgo

Marko Tõlgo: 20 vuotta huoltopalvelujen kulmakivenä Projecta Baltilla

03-06-2024
Projectan pitkäaikainen työntekijä, Marko Tõlgo, on työskennellyt Projectan Viron toimipisteellä jo kunnioitettavat 20 vuotta. Marko pitkä ura Projectalla alkoi sattumalta McDonald'sissa, jossa hän huomasi Projectan työpaikkailmoitukseen sanomalehdessä. Ensimmäisessä työpaikassaan hän...
AROn EVO sarjat sähköpumput

ARO:n sähköiset EVO-sarjan kalvopumput:

31-05-2024
Tehokkuutta ja luotettavuutta teollisuuteen ARO, johtava kalvopumppujen valmistaja on kehittänyt uuden EVO-sarjan sähköisen kalvopumpputyypin, jota voidaan käyttää monilla teollisuudenaloilla, joissa vaaditaan luotettavaa ja tehokasta nesteiden siirtämistä. Tässä artikkelissa tutustumme sähköisten...
Alup webinaari

Kutsu: Tervetuloa ALUP-webinaariin 30.5.

24-05-2024
”Allegretto 2,2 –7,5 kW ­–suuren kompressorin edut pienessä paketissa” Asiakkaiden vaatimukset paineilmalle ovat kasvaneet. ALUP:in uutuus, Allegretto 2,2 - 7,5 kW, tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden lisäksi myös joukon muita etuja: kestävyyttä,...
Huoltoinsinööri

HAEMME HUOLTOTIIMIIMME HUOLTOINSINÖÖRIÄ TAI -TEKNIKKOA

07-05-2024
Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen...
MSQ-järjestelmä

MSQ-mittausjärjestelmän käyttöönotto mahdollisti huikean kehitysaskeleen Homagin SAWTEQ S-300/400 flexTec ja SAWTEQ S-320 flexTec-sahoihin

17-04-2024
SAWTEQ S-300/400 flexTec ja SAWTEQ S-320 flexTec-sahojen suosio on saavutettu älykkäillä ratkaisuilla, jotka vaikuttavat sahauskaavioiden hallintaan, materiaalin käsittelyyn ja sahoihin integroituihin robotteihin. MSQ-mittausjärjestelmä valvoo sahauslaatua automaattisesti Sahojen robottikäytön hyödyn maksimoimiseksi...
Tolerance-check

tolerance Check: Aina korkealuokkainen sahaustulos materiaalijännityksistä huolimatta

17-04-2024
Uudet SAWTEQ S-300 ja S-400 sarjan paloittelusahat mullistavat taas sahausteknologiaa. Siihen liittyviä prosesseja sekä komponentteja on paranneltu entisestään. Ja mukaan on tuotu myös jotain aivan uutta, kuten toleranceCheck. Levyissä olevat...
Katupölyn poisto

Haaste kaupunkialueilla: Katupöly ja sen torjunta

22-03-2024
Kaupunkiympäristössä katupöly on monitahoinen ongelma, joka vaikuttaa kansanterveyteen, ympäristöön ja infrastruktuurin kestävyyteen. Tämä näennäisesti harmittomalta vaikuttava kaupunkielämän sivutuote kertyy monista lähteistä, kuten ajoneuvojen päästöistä, rakennustoiminnasta ja luonnollisesta eroosiosta. Se asettaa...
Axolift P300

UUTTA PROJECTALTA

22-03-2024
Älykäs ja turvallinen vaihtoehto tikkaille ja rakennustelineille AXOLIFT on lanseerannut uuden sisäkäyttöön tarkoitetun nostimen, manuaalisesti liikuteltavan ”push around” nostolavan P300. P300 -nostolava on manuaalinen saksinostin, joka on suunniteltu erityisesti matalien...
Laborshape

Uusi edustus Projectalle

28-02-2024
COMI S.p.A. – tuotantoratkaisut, jotka täyttävät jopa kaikkein vaativimmatkin odotukset Italialainen COMI S.p.A. perustettiin 1973 ja sen tavoitteena oli suunnitella ja valmistaa lämpömuovauskoneita, erityisesti kylmäsektorille. Kun merkittävä kehitys ulkomailla vakiinnutti...
Forvet-Francesca vaakaporakoneet

Forvet Francesca FC 16M poraus- ja jyrsintäkoneet 

20-02-2024
Forvetin valmistamat Francesca FC 16M -malliston poraus- ja jyrsintäkoneet edustavat lasintyöstön edistyneintä teknologiaa. Koneilla työstetään tasolasia, myös epäsäännöllisen muotoisia laseja. Koneet soveltuvat parhaiten näiden tuotteiden valmistukseen:  suihkukaapit ja -ovet  näyteikkunat ...
Homag-teknologiapaivat-2024

HOMAG Teknologiapäivät 2024  

19-02-2024
Tule tutustumaan uusiin ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin Homagin näyttelytiloissa eri puolilla Saksaa   HOMAG Teknologiapäivillä vierailijat voivat tutustua levynpaloittelu-, CNC- ja reunalistoitusratkaisuihin sekä automaatioon ja erilaisiin digitaalisiin ratkaisuihin HOMAGin eri toimipisteissä Saksassa....
Exair Evac alipainetarraimet

E-vac alipainetarraimet − Turvallisuutta, helppoutta ja parempaa ergonomiaa

29-01-2024
Exairin innovatiivinen tuotesarja E-vac alipainetarraimet löytyy nyt Projectan valikoimista. Nämä paineilmaa käyttävät nostoapuvälineet tarjoavat edullisen, ergonomisen ja turvallisen ratkaisun erilaisiin kappaleen käsittelyihin. E-vac sopii teollisuuden nosto- ja asennustehtäviin, puristamiseen, kiinnitykseen...
Yritysleasing koneen hankintaan

Koneen tai laitteen hankinta rahoitusleasingilla

11-01-2024
Sijoita älykkäästi, säästä merkittävästi Kone- ja laitehankinnat ovat keskeinen osa monien yritysten toimintaa, mutta niiden hankinta voi olla merkittävä taloudellinen investointi. Rahoitusleasing tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan tavan hankkia tarvittavat koneet...
Hyvää joulua 2024

Projecta mukana tukemassa Team Rynkebytä

14-12-2023
Projecta sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 29.6. - 6.7.2024. Tulevana kesänä 2 349 Team Rynkebyhyn osallistuvaa pyöräilijää monesta eri maasta hyppää satulaan ja polkaisee matkaan kohti Pariisia kerätäkseen rahaa...
Puusepanteollisuuspaiva-2024

Tapahtuma puusepänteollisuuden ammattilaisille!

13-12-2023
PUUSEPÄNteollisuuspäivä Holiday Club Vierumäki Urheiluopistontie 400, 19120 VierumäkiTiistaina 13.2.2024 klo 7.45-17.00 Lahden Seudun Puumiehet ry ja Puumiehet ry järjestävät neljännen Puusepänteollisuuspäivän Heinolassa Vierumäellä 13.2.2024! Tapahtuma on suunnattu puusepänteollisuus-, ikkuna- ja...
Black Friday

Projectan Black Friday tarjoukset

24-11-2023
KÄYTETTY HYVÄKUNTOINEN JA HUOLLETTU LISTOITUSKONE Brandt KDF 660 C vm. 2004 Hinta nyt 14 900 € (alv 0%) asennettuna. Tarjous voimassa vuoden 2023 loppuun. Lisätietoja koneesta Kaikki Projectan varastossa olevat...
Shopping Cart
Scroll to Top