SBZ-155_85

elumatecin osastolla BAU-messuilla 17.-22.4.2023 Saksassa

03.03.2023

elumatec BAU 2023:ssa: keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä koko tuotantoketjuun

BAU-messut pidetään Münchenissä (17.–22.4.2023) ja elumatec AG esittelee messuilla uutta tuotevalikoimaansa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

elumatecin tiimillä on messukuume: vihdoinkin voidaan tavata henkilökohtaisesti ja jutella kasvokkain. BAU, maailman johtava arkkitehtuurin, rakennusmateriaalien ja -järjestelmien messutapahtuma tekee paluun Covid-19-pandemian jälkeen 17.–22.4.2023. ”Käytämme tätä tärkeää alan tapahtumaa esitelläksemme ensimmäisen kerran uutta tuotevalikoimaamme ja laajennettuja palvelujamme laajalle yleisölle”, sanoo Nebojsa Wosel, elumatecin myyntijohtaja. Messuvieraat löytävät elumatecin hallista C, osastolta 502.

BAU:ssa elumatec keskittyy esittelemään näitä mielenkiintoisia tuotteita:

  • SBZ 125/85: Kahdeksan metrin työpituudella, viidellä akselilla ja dynaamisella vaihtoasematoiminnolla tämä suojakoteloitu kone on asiakkaille erittäin tehokas väline, joka säästää aikaa, tilaa ja rahaa.
SBZ-125_85

  • SBZ 155: Uusi 5-akselinen malliston huippumalli yhdistää aiemmin saavuttamattoman suorituskyvyn uraauurtavaan muotoiluun.

SBZ-155_85

  • SBZ 118: Kompakti ja nopea 3-akselinen monitoimilaite on täydellinen tapa päästä alkuun automaattisessa CNC-työstössä.

SBZ-118-85

  • SBZ 628 XXL työstökeskus: Tätä turvallista, nopeaa ja taloudellista monitoimilaitetta voidaan tehostaa uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistäkin tehokkaammin.

SBZ-628-XXL

  • eluCad ja eluCloud: Prosessien optimointi, koneiden helpompi ohjelmointi – Industry 4.0:n hyväksi havaitut ohjelmistoratkaisut ovat tulevaisuuteen katsova lisä tuotevalikoimaan.

BAU-messuilla elumatecin osastolla on myös tiimi somecolta, Voilàp Groupin tuotemerkiltä, joka kehittää ja toimittaa PVC-profiilityöstön tuotteita ja palveluita. someco yhdistää koneistuskeskusten asiantuntemuksen hitsaukseen ja kulmien puhdistukseen tuottaen alalle huippulaatuisia koneita. somecon asiantuntijat ovat BAU:ssa valmiita kertomaan tuotevalikoimasta käyttäen uusinta digitaalitekniikkaa.

KONE-ESITTELYT LÖYTYVÄT PROJECTAN ASIAKASLEHDESTÄ

Konevalmistajasta järjestelmän toimittajaksi

elumatec on viimeisen kahden vuoden aikana investoinut vahvasti sekä jo menestyneiden että uusien tuotteiden parantamiseen ja kehittämiseen. Pandemiavuosia käytettiin myös kunnianhimoisten tulevaisuudensuunnitelmien luomiseen. ”Olemme asiakkaillemme järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja koko tuotantoprosessiin”, sanoo Nebojsa Wosel. Italialaiseen Voilàp Holdingiin kuuluvassa yrityksessä katetaan nyt kaikki vaiheet konsultoinnista ja asiakaspalvelusta ylläpitoon ja räätälöintiin. Tiivis integraatio konsernin sisällä tuo synergiaetuja sekä avaa uusia myyntimahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Voilàp Brasil, Voilàp Italia ja Voilàp Iberica ovat ensimmäisiä yrityksiä, jotka ottavat vastuulleen useamman konsernin tuotemerkin jakelun.

elumatecin toimitusjohtaja Paolo F. Bianchi on ilmoittanut suunnittelevansa tuotannon laajentamista keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä osana yhtiön kasvua vuodelle 2023: ”Tämän avulla voimme vastata asiakkaidemme erilaisiin vaatimuksiin entistä aikaisemmin, nopeammin ja tehokkaammin.” Toukokuussa 2022 Mühlackerissa avattiin uusi InfoCenter, josta asiakkaat ja henkilökunta kaikkialta maailmasta löytävät ainutlaatuiset tilat tuotteiden esittelyyn ja testaukseen sekä koulutukseen. InfoCenterin sydän on yli 4000 neliömetrin kokoinen halli, jossa on esillä koko tuotevalikoima.

eluCad ja eluCloud: kone- ja tuotantotietoja reaaliajassa

BAU 2023 -messuilla esillä olevat SBZ 125/85-, SBZ 155- ja SBZ 118 -mallit sekä monet muut ovat valmiita tukemaan eluCloud-ohjelmistoratkaisua. Tämä tuotannon tietojen analysointisovellus on vakiinnuttanut asemansa elumatecin asiakkaiden keskuudessa, koska se tarjoaa läpinäkyvyyttä sekä vinkkejä prosessien optimointiin – alentaen kustannuksia, varmistaen toimintavalmiuden ja johtaen jatkuviin parannuksiin. elumatecin kehittämä on myös eluCad-ohjelmisto, joka tekee profiilien työstökeskusten digitaalisesta ohjelmoinnista yksinkertaista. Se on suunniteltu sopimaan elumatecin koneiden käyttöön ja mahdollistaa täyden joustavuuden ja käyttäjäystävällisyyden. Tämän ohjelmistokaksikon johdonmukainen kehittäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa nopeuttaa työn sujuvuutta entisestään Industry 4.0:n aikakaudella.

Tietoja elumatec AG:stä

elumatec AG, joka on osa italialaista Voilàp Holding -konsernia, on yksi johtavista maailmanlaajuisista alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien koneistuskoneiden valmistajista ja toimittajista alan premium-markkinoilla. Laajalla tuotevalikoimallaan elumatec kattaa koko sovellusten kirjon pienistä käsityöläisyrityksistä teollisiin profiilintyöstäjiin. Räätälöidyt ja modulaariset konekonseptit tarjoavat joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja kaikille asiakasryhmille. Yrityksellä on pääkonttori Mühlackerissa. Se on perustettu vuonna 1928, tytäryhtiöitä ja jälleenmyyjiä on yli 50 maassa, se työllistää noin 700 henkilöä maailmanlaajuisesti ja liikevaihto vuonna 2021 oli yli 125 miljoonaa euroa.

Tietoja somecosta

Vuodesta 2022 lähtien Voilàp Holding on kehittänyt kaikkia PVC-koneistukseen tarkoitettuja tuotteita uudella nimellä ”someco”. Sahauskeskukset, koneistuskeskukset sekä kokoonpano- ja logistiikkatuotteet valmistetaan elumatecilla, sekä hitsaus- ja kulmienpuhdistuskoneet Voilàpin tytäryhtiössä emmegissä. Muutamia maita lukuun ottamatta elumatec vastaa kaikkien somecon tuotteiden maailmanlaajuisesta myynnistä. PVC-osaamisen yhdistäminen kaikissa tytäryhtiöissä tarkoittaa, että Voilàp Group voi nyt tarjota PVC-alan asiakkaille yhtenäisen tuotevalikoiman.

Tietoja Voilàp Groupista

Voilàp on italialainen yritysryhmä. Yritysryhmän ydinosaamista on alumiini-, PVC- ja teräsprofiilien työstö- ja lasinkäsittelyteknologioiden kehittäminen, tuotanto sekä myynti. Digitaalinen muutos on ryhmän painopisteen ja strategisen suuntauksen ytimessä. Ensimmäisen yrityksen perusti vuonna 1970 Giuseppe Caiumi, koko yritysryhmän perustaja. Nykyään Voilàp Group kokoaa kaiken alan johtavan raskaan sarjan asiantuntemuksen saman katon alle. Se sisältää seuraavat yritykset:

Camäleon, elumatec, elusoft, emmegi, emmegisoft, imecon, Keraglass, Motiqa, Nxto, Pladway, someco, Tekna, Voilàp Digital.

Matti Laaksonen

020 771 3393
Huoltosopimukset / Tekninen tuki
Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
Huoltopäällikkö
Jarno Korhonen Hi Tech Education Oy

Jarno Korhonen

+358 40 504 6023
toimitusjohtaja, Hi-Tech Education Oy
Sami Kinnunen Hi Tech Education Oy

Sami Kinnunen

+358 40 561 7552
kouluttaja, Hi-Tech Education Oy
Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö

lasin- ja alumiinintyöstökoneet

Projecta huolto

Haemme huoltotiimiimme kenttähuollon ammattilaista

04-07-2023
Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen...
Riepe Frosted Edge Technology

Riepe Frosted Edge Technology – Mattanauhan viimeistely on ratkaistu

29-05-2023
Korkeakiiltoiset pinnat ovat olleet pitkään suosittuja kalusteissa. Mattapintaiset kalusteet ovat tällä hetkellä markkinoiden uusin trendi. Vaikka tämä uusin trendi tarjoaa kuluttajalle uusia vaihtoehtoja, se asettaa valmistajille uusia teknisiä haasteita kappaleiden...
Haws hätäsuihkut

Haws-hätäsuihkut Projectalta kaikkiin tarpeisiin

11-05-2023
Projecta Oy toimii virallisena Haws-hätäsuihkujen ja tarvikkeiden maahantuojana Suomessa ja Virossa. Projecta Oy varastoi Turussa Haws-hätäsuihkuja ja suihkujen varusteita. Hätäsuihkuvalmistaja Haws on kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuja jo 1950-luvulta lähtien. Tuotanto...