Lakeus Design tarjoaa asiakkailleen korkeaa laatua – Drillteq V-200 takaa laadukkaan lopputuotteen

Lakeus Design logo

Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus Design tarjoaa asiakkailleen joustavuutta ja laatua tuotteissaan. Samalla kantavalla ajatuksella toimii myös heidän tuotantonsa. Konekanta pidetään hyvässä kunnossa ja investointeja tehdään säännöllisesti. Tämä luonnollisesti takaa laadukkaan lopputuotteen ja minimoi tuotannon seisakit.

Lakeus Designin tuotannossa on useita Homag-ryhmän koneita, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Lakeus Designin toimitusjohtaja Topi Saaranluoman viimeisin investointi on Homag Drillteq V-200 pora ja CNC-kone. Kone on suuniteltu kompaktiksi, joten tilantarve ei ole suuri. V-200 on kuitenkin tehokas ja joustava kone mittatilausrunkojen poraukseen sekä jyrsintään.

Lakeus Design liukuovikaapistot

”Lisää varmuutta meidän, Projectan ja Homagin väliseen yhteistyöhön on luonut Projectan osaava myynti, joka on tunnistanut tarpeemme. Oikeat ratkaisut ja koneet ovat löytyneet aina yhteistyössä. Muuttujina ovat olleet kapasiteetti, joustavuus, lopputuotteen laatu ja tilantarve. Tämän lisäksi meille on annettu rauha tehdä päätöksiä eikä asioita ole kiirehditty eikä hoputettu”, kiittelee Saaranluoma.

Lakeus Designissa Homag Drillteq V-200

”Drillteq V-200 CNC-porakoneen näppäryys ja teho on yllättänyt meidät positiivisesti. Kone mahdollistaa mittatilaustuotteet ja mitään komponentteja ei tehdä varastoon pölyttymään”, summaa Saaranluoma.

Tutustu yritykseen:

Lakeus Design

Tutustu Homagin laajaan puuntyöstökoneiden tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä myyjiimme!