PNR desinfiointijärjestelmät

PNR on hyödyntänyt kokemustaan ruiskutusjärjestelmien ja teollisten suuttimien suunnittelusta ja valmistuksesta kehittäessään uuden tuotevalikoiman. SANI-SYSTEM-tuotevalikoima on kehitetty monenlaisten pintojen ja ympäristön desinfiointiin.

SANI-MOVE on pieni, liikuteltava desinfiointilaite, jolla voidaan desinfioida kaikenlaisia pintoja esim. kaupoissa, kampaamoissa, harrastetiloissa, ravintoloissa, toimistoissa jne.

SANI-BOOST sumutuslaitteet soveltuvat erityisesti suurempien kohteiden desinfiointiin.

SANI-GATE järjestelmät mahdollistavat esim. henkilöiden, paarien, kuljetuskaluston tai ostoskärryjen nopean ja jatkuvan desinfioinnin sairaaloissa, vanhainkodeissa, kaupoissa, lentokentillä, teollisuusyrityksissä ja muissa paikoissa, jossa on paljon ihmiskontakteja.

Mitä uutta Projectalta

09.07.2020|Turvallisuustuotteet yleinen

Hätäsuihkuvalmistaja Haws esitteli uuden erityisesti laboratorioihin ja oppilaitoksiin suunnitellun hätäsuihkumalliston. LAB-Line-mallistossa on silmä/ kasvosuihkut, vartalosuihkut ja yhdistelmäsuihkut eri asennusmahdollisuuksilla eri…

21.01.2019|Turvallisuustuotteet yleinen

Turvakontit vaarallisten aineiden säilyttämiseen nyt Projectalta. KONTTITYYPIT: Vettä saastuttavien aineiden varastointiin (ei lämpöherkät) Tehty kourulevystä sellaisten vaarallisten aineiden varastointiin, jotka…

19.02.2018|Turvallisuustuotteet

Valuma-altailla voidaan varastoida vettä-saastuttavia nesteitä lainsäädön mukaisesti. Laajasta valikoimastamme voit löytää oikeanlaisen valuma-altaan vaatimuksienne mukaan. Jos myytte ja käsittelette mm….

Teitä palvelee

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ