SANI-GATE suihkutusjärjestelmät

SANI-GATE suihkutusjärjestelmät mahdollistavat esimerkiksi henkilöiden, paarien, kuljetuskaluston tai ostoskärryjen nopean ja jatkuvan desinfioinnin sairaaloissa, vanhainkodeissa, kaupoissa, lentokentillä, teollisuusyrityksissä ja muissa paikoissa, jossa on paljon ihmiskontakteja.

SANI-GATE on helppo kasata ja toimii normaalilla 220 V sähkökaapelilla. Laitteen putkisto on ruostumatonta terästä, johon ruiskutusjärjestelmä on integroitu. Suihkutusjärjestelmä on ohjauskaapissa, johon on liitettynä 8 l varastointisäiliö. Desinfioiva neste imetään suoraan omasta pakkauksestaan ohjauskaapin läheltä.

TOIMINTA:

Henkilöiden, paarien tai ostoskärryjen kulkiessa portin läpi, desifiointisuihku aktivoituu. Erillistä manuaalista käynnistystä ei tarvita. Myös jalkineet ja/tai kärryjen pyörät desinfioituvat alla olevan maton kautta. Ostoskärryjen desinfiointiin saatavana myös matalampi porttikehikko. Pitkän ostoskärryjonon desinfiointi on mahdollista. Saatavilla myös suurikokoisia järjestelmiä esim. ajoneuvojen desinfiointiin. Järjestelmässä käytetty desinfointineste on vapaasti valittavissa riippuen yksilöllisistä tarpeista.

Mahdollinen desinfiointineste on ECAS4 -yrityksen Anolyte -desinfiointiliuos. Se on tehokas ja yhteensopiva järjestelmän kanssa. Yritys voi informoida kaiken tarvittavan tiedon liuoksestaan terveydenhoidon ammattilaisille.

 

SANI-GATE-sovellukset:

  • henkilöt V1 RX
  • henkilöt ja paarit
  • ostoskärryt V2 RX
  • henkilöt ja ostoskärryt
  • ajoneuvot (suurikoinen SANI- GATE suihkutusjärjestelmä)

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit suuttimet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Shopping Cart
Scroll to Top