SANI-MOVE desinfiointilaite

SANI-MOVE on pieni, liikuteltava desinfiointilaite, jolla voidaan desinfioida kaikenlaisia pintoja esim. kaupoissa, kampaamoissa, harrastetiloissa, ravintoloissa, toimistoissa jne. Ilmanpainetta ja sumutteen nestemäärää on mahdollista säätää vastaamaan erilaisia hygieniatarpeita ja ympäristöjä ilman desinfiointiaineen jäämiä esineisiin tai kankaille. SANI-MOVE-vaunu on siirrettävä ja helppokäyttöinen. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on CE-sertifioitu.

Paineistettu terässäiliö on sijoitettu vaunuun ja siihen mahtuu 9 litraa desinfiointiainetta. Sisäänrakennettu kompressori varmistaa jatkuvan käyttöpaineen. Sumutuspistooli on liitetty ultraäänisumutusjärjestelmään. Pistoolissa oleva suutin muodostaa erittäin hienoa sumua, jolloin desinfiointineste levittäytyy yhtenäisenä, ohuena sumupilvenä ympäristöön eikä kastele lainkaan sumutettavaa pintaa.

Sumutin toimii ultraäänellä, joka hajottaa nestemolekyylit ja muuttamaan ne hienoksi sumuksi.  SANI-MOVE on kompakti, pyörillä liikkuva yksikkö, jossa on kaikki tarvittava mukana. Kun säiliö on täytetty, pistoke kiinnitetään pistorasiaan ja virta laitetaan päälle – laite on käyttövalmis.

Noudata nesteen valmistajan ohjeita desinfiointinesteen käytössä. PNR ei toimita SANI-MOVE järjestelmässä käytettävää desinfointinestettä eikä ole vastuussa käytetyn nesteen / liuoksen vaikutuksista.

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
Tuotepäällikkö
Teollisuuskomponentit Suuttimet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös