Katkaisusahat ja -linjat

Homag logo

HOMAG BEAMTEQ

HOMAG BEAMTEQ suurnopeusautomaattisahat on kehitetty katkaisu- ja loveamistöihin puutalojen ja kattotuolien valmistuksessa. Koneet ovat erityisen kiinnostava rakennuspuusepänteollisuuden yrityksille, jotka tarvitsevat katkaisutehon lisäksi myös muita työstöominaisuuksia.


PAUL LINJARATKAISUT

PAUL automaattiset kokonaisratkaisut toteutetaan yhdistämällä automaattiset käsittelylaitteet, halkaisu- ja katkaisujärjestelmät.

Muiden valmistajien komponentteja voidaan yhdistää tarvittaessa. Suuremmat syöttönopeudet, yhdistyvät prosessointivaiheet, työkappaleen tarkka ohjaus ja automaattinen työvirta johtavat tuottavuuden huomattavaan paranemiseen. Käyttäjän työmäärä vähenee ja turvallisuustaso nousee.


Metal-Technika-logo

Metal Technika katkaisusahat

Metal Technika valmistaa ammattilaitteita puu- ja metalliteollisuudelle. Koneet ovat tulosta korkealaatuisesta huolenpidosta ja ratkaisujen toteutuksesta, mahdollistaen työturvallisuuden, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden lisäämisen. Kaikki koneet ovat täysin Metal Technikan valmistamia – ideasta suunnitteluun ja kokoonpanoon asiakkaalla.


Jablonski-logo

Zakład Mechaniczny Jabłoński (ZMJ) on luotettava kumppani puuteollisuuden kone- ja laitevalmistuksessa, joka valmistaa sahoja, nostolaitteita, puusepänlaitteita, sahanteroittimia, hihna- ja leveävannesahoja sekä muita ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita. ZMJ:n toiminta alkoi puusepänkoneista ja tällä hetkellä se valmistaa pääosin erikois- ja epätyypillisiä työkaluja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Lisätietoa Jabłońskin nettisivuilla.

 


Forma logo

 

Yli 26- vuotias FORMA tarjoaa puuntyöstöyrityksille nykyaikaisia ja innovatiivisia laitteita erinomaisella suorituskyvyllä. Kokemuksemme ansiosta voimme tarjota tuotantolaitteita yksinkertaisista kuljetusrullapöydistä täysin automatisoituihin, nykyaikaisiin tehtaisiin.

 

Lisätietoja Forman nettisivuilla.

 


REINHARDT:lta löytyy myös ratkaisu kaikille tarpeille!

Jukka Nevavuo

020 771 3308
Tuotepäällikkö
Puuntyöstökoneet
Toni Kytöviita

Toni Kytöviita

020 771 3228
tuotepäällikkö
Shopping Cart
Scroll to Top