Lasin leikkaus

Projectalta löydät lasin leikkausratkaisut monenlaisiin tarpeisiin

Valikoimamme kattaa hyvin varustellut, kestävät ja järeärunkoiset CNC-ohjatut lasinleikkauspöydät, lasisahat ja vesileikkurit.

 

Projecta edustaa seuraavia lasinleikkauskoneita:

Float-lasin leikkaus:

  • Intermac lasinleikkauspöydät

 

Laminoidun lasin leikkaus:

  • Forel pystymallinen laminoidun lasin leikkauslinja
  • Intermac laminoidun lasinleikkauspöydät

INTERMAC tasolasin leikkauspöydät ovat varustettu markkinoiden nopeimmin kiihtyvällä muotoleikkuupäällä (1 G kiihtyvyys joka suuntaan) ja ovat rakennettu pitkäikäiselle, järeälle, runkopalkistolle. Leikkauspöydät ovat CNC-ohjattuja ja niiden käyttö on sujuvaa, kiitos helppokäyttöisen käyttöliittymän. Pöydät sisältävät vakiona paljon ominaisuuksia, kuten optisen lasin paikoituksen lukupään, jolla onnistuu myös kaavan/mallin lukeminen.

Malliston pienin pöytä on RS-A (päätykokoinen) ja sitten tulevat järjestyksessä mallit CT-A, CT-RED ja CT-PLUS. CT-mallisarja on saatavissa päätykokoisena ja jumbokokoisena. Kaikki pöydät voidaan asentaa stand-alone -koneina ja CT-RED sekä CT-PLUS voidaan rakentaa myös osana kuljettimin varustettua leikkuulinjaa.

 

Palolasin leikkaus:

  • Sulak pystymallinen lasisaha
  • Intermac vesileikkurit

INTERMAC Primus vesileikkuri

INTERMAC Primus vesileikkurit on tarkoitettu yrityksille, jotka hakevat vesileikkurilta monipuolisuutta

Primus vesileikkurilla on mahdollista leikata lukemattomia eri materiaaleja, kuten esimerkiksi kiveä, lasia, metallia, muovia, keraamisia seoksia, laminoituja materiaaleja jne. Esimerkiksi vesileikattu lasi on suoraan valmis karkaisuprosessiin ilman erillistä reunatyöstöä.

Primus vesileikkurit tarjoavat edistyksellistä teknologiaa, kuten helppokäyttöisen ohjauksen, joka mahdollistaa tarkat ja vaativat leikkuut. Esimerkiksi 5-akselisen työstöpään edistyksellinen loputon C-akselin pyöritys yhdessä +- 60 asteen kallistuksen kanssa tekee mahdolliseksi siistien ja tarkkojen viisteiden teon.

Vesileikkuri voidaan varustaa jaetulla työalueella, jossa työstö tapahtuu toisessa, kun toista lastataan. Lisäksi vesileikkuri on mahdollista varustaa kahdella leikkuupäällä.

INTERMAC Primus vesileikkureita ohjataan edistyksellisellä ja varmatoimisella iCAM sovelluksella, joka on tuttu INTERMAC CNC-koneista.

Katso lisää alla olevasta INTERMAC Primus esitteestä.

PRIMUS-SERIES-ESITE

 

Yhdistetyt float-lasin ja laminoidun lasin leikkauspöydät:

  • Intermac Comby -linjat

 


 

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
tuotepäällikkö
lasin- ja alumiinintyöstökoneet
Shopping Cart
Scroll to Top