Salvapush-2000

Katkaisusaha Salvapush 2000 – automaattinen ja optimoiva

Innovatiivinen työntösyöttö täydellisellä optimoinnilla, joka poistaa puun virheet

 

Puun katkaisujärjestelmien teknologinen kehitys

Automaattinen optimoiva katkaisusaha SalvaPush 2000 on syntynyt yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksesta puun optimointisahojen parissa. Kone on ihanteellinen ratkaisu puun tuoton lisäämiseen, työtuntien vähentämiseen, henkilöstön työn helpottamiseen, kustannusten leikkaamiseen ja voittojen kasvattamiseen. Käyttäjän tarvitsee vain merkitä puun laatu ja virheiden esiintyminen, optimoiva saha hoitaa loput. Kone katkaisee parhaimman mahdollisen yhdistelmän mittoja, vähentää jätettä minimiin ja parantaa tuottavuutta, kaikki tämä täysin turvallisesti.

Ominaisuuksia:

Numeerinen ohjausjärjestelmä: Syöttöjärjestelmä toimii numeerisella ohjauksella. Tietokone ja servoasema on yhdistetty EtherCAT-liitännän kautta.
Elektroninen servomoottori: Elektroninen harjaton servomoottori takaa maksimaalisen tarkkuuden ja vähentää teho-ongelmia.
Toiminnallinen työskentelytaso: 25 asteen kalteva taso auttaa lastaamisessa ja pitää työkappaleen suorassa lisäämättä työskentelykorkeutta.
Vankka ja luotettava työntövaunu: Mitat ovat noin 300x345x25 mm.
Laservalokenno: Lukujärjestelmä koostuu laservalokennosta, joka tunnistaa työkappaleen, sekä fluoresoivien merkkien luminesenssilukijasta.
Siirtojärjestelmä: Teräsvahvisteinen 50 mm leveä hammashihna, huoltovapaa.

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet

Katkaisualue ja työkappaleen mitat

Katkaisualue: min. 30×12 mm, max. 270×120 mm / 300×95 mm.
Asiakaskohtaiset ratkaisut saatavilla pyynnöstä.
Materiaalin pituus ennen katkaisua: min. 500 mm, max. 4100/5100/6100 mm riippuen versiosta.
Mahdollisuus tehdä vain yksi katkaisu viimeisen 40 mm alueelle työkappaleesta.
Lopullisen jätteen vähimmäispituus 5 mm.
Max. kappaleen paino 120 kg (erityisratkaisu saatavilla pyynnöstä).

Salvapush-2000

Syöttötyöntöjärjestelmä

Salvapush-2000

Syöttötyöntöjärjestelmä, jota ohjataan suoraan innovatiivisella numeerisella ohjausjärjestelmällä – Tietokone ja servokäyttö kytketty digitaalisesti Ethercatin kautta. Kallistettu 25° taso auttaa lastaamisessa ja pitää työkappaleen suorassa lisäämättä työskentelykorkeutta.
Erittäin vankka, vahvistettu ja maalattu kaksoisteräsrakenne.

Erityinen takasuojus varmistaa työskentelyturvallisuuden. Työntimen nopeus jopa 60 m/min nykyisten turvallisuusmääräysten mukaisesti: vaunun liikkeen maksiminopeus säädettävissä enintään 60 m/min katkaisualueen mukaan. Mahdollisuus saada valinnainen nopeampi versio.

Työntöyksikön erittäin vahva vaunu: noin 300x345x25 mm.

Salvapush-2000

Alumiinipalkki on 135 mm korkea ja 120 mm leveä, kiinnitetty kahteen osaan jaettuun teräsrakenteeseen, mikä lisää vakautta ja luotettavuutta. Koko palkki on peitetty ja suojattu erityisellä kulumattomalla teräksellä. Siirtojärjestelmässä teräsvahvisteinen 50 mm leveä hammashihna. Sen sisällä on 33 teräsliuskaa, ja järjestelmä liukuu karkaistuilla ohjaimilla. Tämä järjestelmä ei kärsi pölystä tai huolto-ongelmista, ja se on erittäin pitkäikäinen ja luotettava.

Servokäyttöinen elektroninen harjaton moottori, jossa on digitaalinen Ethercat-liitäntä: maksimaalinen tarkkuus ja sähköisen melun sekä teho-ongelmien vähentäminen.

Lukujärjestelmä koostuu laservalokennosta, joka tunnistaa kappaleen, sekä fluoresoivien merkkien luminesenssilukijasta. Järjestelmä on kiinteästi asennettu, joten manuaalisia säätöjä ei tarvita paksuuden muuttuessa.

Työntimen levy on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Katkaisuyksikkö

Salvapush-2000

Vahva teräsrakenne. Katkaisuryksikössä 25° kalteva syöttötaso. Terän moottorin teho HP=7,5 (5,5 kW). Katkaisuaika on säädettävissä 0,1–1 sekuntiin suoraan tietokoneen kautta. Nopeuden säätö voidaan tehdä pneumaattisella järjestelmällä. Koko terän leikkausalue on tarkkuuskoneistettu. Alumiiniset kitapalat.

Älykäs paininpuomi, joka mukautuu ensimmäisen katkaisun jälkeen kappaleen paksuuteen. Sisältää pyöröterän HM, halkaisija 500 mm.

Salvapush-2000

Kaksi sähköpneumaattista sivuohjuria koneyksikön sisällä, ennen ja jälkeen terän. Ensimmäinen sivuohjuri toimii vaakasuunnassa pitäen kappaleen ohjaimessa ja työntölevyllä. Toinen, terän jälkeen toimiva ohjuri toimii pystysuunnassa ja varmistaa mittatarkkuuden erityisesti laudan viimeisille leikkuukappaleille. Sahayksikössä LED-valaistus.

Elektroninen käyttöjärjestelmä Salva-Optim

Salvapush-2000

Elektroninen käyttöjärjestelmä Salva-Optim koostuu uusimman sukupolven numeerisesta ohjauksesta ja integroidusta tietokoneesta, jotka mahdollistavat viestinnän nopeuden jopa alle yhden millisekunnin. Salva-Optim -ohjelmisto on graafinen ja helppokäyttöinen.
Ohjelmassa on osiot on tilastoille ja sahaustuloksille, ja siihen on saatavissa reaaliaikaiset päivitykset.

Täydellinen hallinta jopa viidelle leikkauslaadulle. Kestävä 12″ kosketusnäyttö on sijoitettu helpottamaan tietojen lukemista ja syöttämistä. USB-liitännät.

Tele-service Internetin kautta sisältyy ohjelmistoon. Yhteys harjattomiin moottoreihin ja niiden digitaalisiin ohjaimiin varmistaa maksimaalisen tarkkuuden, nopeuden, reagointikyvyn ja luotettavuuden. Elektroniikka suojattu tärinältä.

Ulostulosyötön keräystaso

Ulossyötön keräystaso katkaistujen kappaleiden keräämiseen, valmistettu teräksestä, pituus 3000 mm. Kaltevuus 25° kuten muuallakin koneessa, sisältää ohjaimen.

Salvapush 2000 optiot

Ulossyötön keräystason pidentäminen: hinta/metri normaalin 3 metrin lisäksi (max 6 metriä)

Painovoimainen esilatausjärjestelmä: kuormaus 25°:n kaltevuudella. Minimileveys 35 mm, max 150 mm, ei mahdollinen käyrillä lankuilla ja kun syöttölaudan pituusero on suurempi kuin 33%. Työntimen levy asennetaan alkaen leveydestä 30 mm. Ei sovellu Fast-versiolle ja nippusahaukselle.

Etikettitulostin Zebra asennettuna säädettävälle alumiinijalustalle.

Tehokkaampi moottori 7,5 kW.

Suurempi sahauspinta-ala, jopa 140X240 – 100X300, halkaisijaltaan 550 mm terällä.

Vaakakohdistus (terän jälkeen) pystysuoran sijaan. Nippusahaukseen, ei koske versiota LS.

Suuri työntölevy, leveys on 250 mm.

Jukka Nevavuo

Jukka Nevavuo

+358 20 771 3308
tuotepäällikkö
puurunkoisten taloelementtien koneet, puuntyöstökoneet
Toni Kytöviita

Toni Kytöviita

+358 20 771 3228
tuotepäällikkö

puurunkoisten taloelementtien koneet,
puuntyöstökoneet

Jussi Jalava

Jussi Jalava

+358 20 771 3204
tuotepäällikkö

puuntyöstökoneet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Shopping Cart
Scroll to Top