Moniteräsahat

Moniteräsahat levyntyöstöön

PAUL toimittaa koneita kaikenlaisten levyjen halkaisuun. Koska sovellukset ovat sekä monipuolisia että erittäin yksilöllisiä, valikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisiin tehtäviin. Valikoima kattaa paitsi erilliset koneet myös projektiprosessoidut kokonaisratkaisut, jotka tarjoavat automatisoinnin korkean tason.

Näitä koneita käytetään teollisuuden kaikilla aloilla: sahalaitoksissa ja huonekaluteollisuudessa: parketti- ja laminaattilattioiden, lavojen, betonimuottien, keittiölevyjen, liimattujen levyjen, sementtisidottujen lastulevyjen, profiilinauhojen, pakkausten, ikkuna-, sänky- ja arkkutehtaiden tuotannossa, muovien, WPC, OSB-, OSL-, LVL-levy- tai pahviteollisuudessa ja monissa muissa sovelluksissa.


logo-wintersteiger

 

WINTERSTEIGER tunnetaan edistyksellisestä ohutleikkaustekniikasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti lamellien valmistuksessa. Ohut uurre, suurin tarkkuus, liimattava pinta ja lamellien käsittely ilman lisävaiheita ovat keskeisiä etuja käyttäjille. WINTERSTEIGERin ohutleikkausratkaisuja puulle käytetään lamellien valmistuksessa alkaen 1 mm:n paksuudesta. Asiakkaiden joukossa on suunniteltujen lattioiden, ovien ja ikkunoiden, monikerroslevyjen, kynien, soittimien jne. valmistajia.

 

Tuotevalikoimaan kuuluvat ohutleikkausrunkosahat ja ohutleikkausvannesahat, mukaan lukien alku- ja loppukäsittely, terien teroituskoneet, kovametalli- ja Stellite®-sahanterät sekä liimaus- ja puristusteknologiat.

 

TIMBER REPAIR AND COSMETICS — TRC-konsepti tarkoittaa ennennäkemättömän laadukasta ”puukosmetiikkaa”, jolla on valtava säästöpotentiaali. Olipa kyseessä puoliautomaattinen tai täysautomaattinen, WINTERSTEIGERillä on ”puutavarakosmetiikkaan” sopiva ratkaisu! Tutustu TRC- konseptiin Wintersteigerin nettisivuilla.


Ota yhteyttä

Jouni Häkkänen

Jouni Häkkänen

+358 20 771 3320
myyntipäällikkö
puuntyöstökoneet
Petri Leivonen

Petri Leivonen

+358 20 771 3325
tuotepäällikkö

puuntyöstökoneet

Jukka Nevavuo

Jukka Nevavuo

+358 20 771 3308
tuotepäällikkö

puuntyöstökoneet

Jari Kurikka

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
palvelupäällikkö

peruskoneet
asiakaspalvelu

Shopping Cart
Scroll to Top