Puurunkoisten taloelementtien koneet

Koneet, laitteet ja linjaratkaisut puurunkoisten taloelementtien tuotantoon

Weinmann on johtava saksalainen puurunkoisten talojen linjaratkaisuja valmistava yritys ja osa Homag-ryhmää. Tuotevalikoima  alkaa yksinkertaisista kasauspöydistä  ja ulottuu aina automaattisiin  CNC-yksiköillä varustettuihin monitoimisiltoihin. Meiltä saat siis kaikki modernin taloteollisuuden koneet, laitteet ja linjaratkaisut.

 

Monitoimisahat komponenttien ja palkkien työstöön

BEAMTEQ-sarjan CNC-ohjatuilla sahoilla työstät tehokkaasti ja mittatarkasti kaikki elementtien valmistamiseen tarvittavat puukomponentit, kuten runkopuut ja kattotuolien komponentit. Sahausten lisäksi koneella voidaan tehdä myös poraukset ja jyrsinnät 5-akselisesti.

CNC- ohjatut runkoasemat seinäelementtirunkojen tehokkaaseen kasaukseen

FRAMTEQ-sarjan CNC-ohjatuilla runkoasemilla valmistat nopeasti ja tehokkaasti seinäelementtirungon. Runkoasema vaatii tyypillisesti vain yhden käyttäjän. FRAMETEQ-sarjasta löytyy myös runkoasema/monitoimisilta -yhdistelmäkoneet.

Monitoimisillat elementin aukkojen sahaukseen ja automaattiseen naulaukseen, niittaukseen ja ruuvaamiseen

WALLTEQ-sarjan CNC-ohjatuilla monitoimisilloilla teet kaikki tarvittavat aukot elementteihin, kuten ikkunoiden ja ovien reiät sekä kaikki tarvittavat läpiviennit. Sisälevyjen ja ulkoverhouksen naulaukset ja tippanokan sahaus ovat myös tyypillisiä WALLTEQ-monitoimisiltojen työstöjä.

Ota yhteyttä

 

Jukka Nevavuo

Jukka Nevavuo

+358 20 771 3308
tuotepäällikkö
puuntyöstökoneet
Toni Kytöviita

Toni Kytöviita

+358 20 771 3228
tuotepäällikkö
Shopping Cart
Scroll to Top