Pakkausautomaatio

 


Pakkaaminen lisääntyy kaikkialla maailmassa

Tavaraliikenteen ja verkkokaupan kasvun myötä kartongin ja muiden pakkausmateriaalien kulutus tulee kasvamaan. Projecta haluaa olla mukana ratkaisemassa pakkaamiseen liittyviä haasteita tarjoamalla tuotteiden pahvipakkaamiseen ja suojaamiseen liittyviä automaatio- ja materiaaliratkaisuja. Pakkausratkaisumme mahdollistavat tehokkuuden ja tuottavuuden huomattavan kasvattamisen erityisesti silloin kun pakattavien tuotteiden mitat ja sarjakoot vaihtelevat.
 

Projectan ratkaisut mahdollistavat täysin joustavan pahvipakkaamisen 

Vaatimukset pakkaukselle ovat korkeat; niiden tulee kestää kuljetus, varastointi ja lisäksi suojata tuotetta vaurioilta.

Myös visuaalisuudella on väliä – kuljetuspakkaus on ensimmäinen asia jonka asiakas näkee. Jokainen tuote pakataan juuri oikean kokoiseen laatikkoon ilman, että valmiiden pahvilaatikoiden varastoon on sitoutunut pääomaa. Pakkaamisessa sarjakoko voi siis olla 1. Säästöjä ja hyötyjä syntyy vapautuneen pääoman lisäksi pakkausmateriaalien käytön vähenemisenä ja pakkausprosessin huomattavalla nopeutumisella. Yksilöllinen ja joustava pakkausautomaatio mahdollistaa merkittävät säästöt materiaalien varastoinnissa sekä logistiikka- ja työvoimakustannuksissa.

 

Projectalta kokonaisvaltaiset ratkaisut

Tarjontamme pakkaavalle, kuljettavalle ja varastoivalle teollisuudelle sekä kaupalle sisältää pakkauslogistiikan ratkaisut, jotka mahdollistavat joustavan pahvipakkaamisen, pakattavien tuotteiden mittojen skannauksen, sulkemisen, lavoituksen, käärinnän, vanteistuksen sekä materiaalien käsittelyn ja kierrätyksen automaatioratkaisuja. Lisäksi varaosa-, huolto- ja asiantuntijapalvelut varmistavat onnistuneen asiakaskokemuksen.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                            Lataa tuotelehti tästä!

                                                                                                           


 

 

Leikkaus Merkintä Taitto Sulkeminen Skannaus Robotiikka Teippaus ja Vanteutus Käärintä Materiaalin käsittely Palvelut

                                                           

 

 

 Katso pakkausautomaation videot YouTubesta   

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntimme numeroon  020 771 3322
21

Tuotteet 1-21 / 35

  1. 1
  2. 2
21

Tuotteet 1-21 / 35

  1. 1
  2. 2