Aika

Artikkelit 1-20 / 243

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Paineilmaverkoston rakentaminen on erityisen hyödyllistä, kun käytössä on useita paineilmaa tarvitsevia laitteita ja paineilmaa käytetään enemmän kuin satunnaisesti vain yhdessä kohteessa. Paineilmaverkoston avulla paineilmaa voidaan jakaa kohteille kätevämmin ja turvallisemmin kuin että paineilmaa vedettäisiin kompressorilta letkulla eri koneisiin ja laitteisiin, joissa paineilmaa tarvitaan. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Referenssi Etusivu Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta ylläpito

Tervetuloa osastollemme 6k45 PulPaper messuille 29.-31.5.2018. Tule tutustumaan mm. Haws-hätäsuihkuihin ja juoma-automaatteihin, Exair- ja Aircom-paineilmalaitteisiin, Reelworks- ja Rapid-kaapelikeloihin sekä Jessberger- ja ARO-pumppuihin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Etusivu Puu- ja levytuotteet Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta ylläpito

Tehokkaammin, tarkemmin, automaattisemmin!

9. huhtikuuta 2018 15.48.56 EEST

Suomalainen valmistaloteollisuus toimii edelleen pääosin hyvin perinteisin ja työvoimavaltaisin menetelmin. Tilauskannan kasvaessa tämä aiheuttaa uudenlaisia ongelmia. Miten voimme valmistaa taloelementtejä tai -moduuleita entistä nopeammin laadun kärsimättä, kun vielä samaan aikaan suuret ikäluokat siirtyvät vääjäämättä eläkkeelle? Monella tehtaalla kasvun rajoitteeksi tulee myös käytettävissä olevat neliöt.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta ylläpito

Uuteen kauppaan pääset projecta.fi sivuston ”Verkkokauppa” painikkeen kautta.
ProStoresta ostat nopeasti näet tuotteiden ajantasaisen varastotilanteen.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Asiakasreferenssi - huoltosopimus ja Pinjasto Oy

5. huhtikuuta 2018 11.00.46 EEST

Pinjasto Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen perheyritys. Pinjasto Oy valmistaa ja markkinoi 
Saari-keittiöitä, sekä muita kodin kiintokalusteita. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto toimivat Salossa. 
Toiminta-ajatuksena on valmistaa korkealaatuisia kalusteita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta

Holz-Handwerk oli menestys!

4. huhtikuuta 2018 15.29.50 EEST

Projectan päämies Homag oli näyttävästi esillä Holz-Handwerk-messuilla. Homagin koneita myytiin messuilla kaikenkaikkiaan 24,5 miljoonalla eurolla ja 1800 asiakasta vieraili yhteensä Homagin osastolla. 

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut / Sebastian Tamminen

Useita Altendorf malleja - suoraan Turun varastolta!

3. huhtikuuta 2018 15.31.21 EEST

Projecta Oy juhlistaa maahantuojana Altendorfin 111-vuotista taivalta ja tarjoaa koneita nopeaan toimitukseen suoraan Turun varastolta.

Tarjolla seuraavat mallit:  F45 Prodrive, F45 Evodrive, WA80 TE sekä Start 45

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut / Petri Leivonen

Projectan uudistettu huoltosopimusmalli on joustava ja kustannustehokas valinta jokaiselle koneen omistajalle. Huoltosopimuksemme tarjoaa juuri sinulle ja toimintaympäristöllesi sopivan palvelukokonaisuuden. Huoltosopimus muodostuu neljästä osasta, joista huoltopalvelujen kokonaisuuden pystyy valitsemaan. Uudistetulla huoltosopimusmallilla haluamme maksimoida asiakkaillemme koneiden tuottavuuden, käytettävyyden ja tehokkuuden. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Eristyslasi Konepaja ja metalli Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta

Projecta maahantuo laadukkaat Reelworks letku- ja kaapelikelat jo vuosien kokemuksella. Reelworks on edullinen ja kestävä valinta ammattilaisen käyttöön. Umpi- ja avokeloja löytyy paineilmalle, korkea- ja matalapainevedelle ja sähkölle. Nyt olemme laajentaneet Reelworksin valikoimaa entisestään, uutuusmallit ovat saatavilla toukokuussa 2018.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Projecta

Haws tehdasvierailu Sveitsissä

13. maaliskuuta 2018 10.34.10 EET

Teimme myyntitiimimme kanssa matkan Haws Europen pääkonttorille Sveitsiin. Matkan päämääränä oli tutustua syvemmin Hawsin organisaatioon sekä saada yksityiskohtaista koulutusta heidän tuotteistaan.

Haws kehittää, valmistaa ja kokoonpanee juoma-altaita, automaatteja ja erilaisia silmä- ja hätäsuihkuja. Hawsilla työskentelee maailmanlaajuisesti 250 työntekijää ja heidän tuotteitaan edustetaan maailmanlaajuisesti.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Kirjoittanut Projecta

Tynnyripumppu ja konttipumppu

Saksalainen perheyritys Jessberger on johtavia tynnyri- kontti- ja laboratoriopumppujen  ja epäkeskoruuvipumppujen valmistajia maailmassa.
Jessbergerin valikoimasta löytyvät sähkö ja paineilmatoimiset pumput ja käsikäyttöiset pumput sekä tarvikkeet ja lisävarusteet tynnyri- ja konttipumpuille.

Lue lisää

Vierailu Nurembergin messuilla on hyödyllistä etenkin kaikille lasi- sekä aluminiialan ammattilaislle.
Tapahtumassa on esillä alan uusimmat innovaatiot, kuten uudet työstötekniikat. automaatio ja robotiikka. 

Vierailu Nurembergin messuilla on hyödyllistä etenkin kaikille lasi- sekä aluminiialan ammattilaislle.Tapahtumassa on esillä alan uusimmat innovaatiot, kuten koneet, automaatiota ja robotiikkaa. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Etusivu Kirjoittanut Projecta

Projectan tuoteperhe laajenee hätäsuihkuvalmistaja Hawsin ratkaisuilla. Haws on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta Haws hätäsuihkut kaikkiin kohteisiin kouluista äärimmäisiin teollisuuden olosuhteisiin. Laajasta valikoimasta lukematon määrä turvaratkaisuja. Hawsin ammattitaito ja tuotteiden laatu mahdollistavat myös yksilölliset turvaratkaisut.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Juhani Jokinen

Projecta Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista

15. helmikuuta 2018 15.26.11 EET

Projecta Oy on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Etusivu Kirjoittanut Projecta ylläpito

Korvenranta Oy on vuonna 1919 perustettu kolmannessa polvessa toimiva puualan perheyritys. Nykyisin Korvenranta Oy toimii alihankkijana useille toimialoille. Yrityksen liiketoiminta keskittyy kolmeen osaamisen alueeseen: kalustekomponenttien sopimusvalmistukseen, projektikalusteisiin ja puulevyjen CNC-työstöön. Joustava tuotannonohjausjärjestelmä mahdollistaa erikokoisten tilausten valmistuksen muutaman kappaleen sarjoista aina tuhansia tuotteita kattavan tilauksen tarpeisiin. Laadukkaalla toiminnalla varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys tuotteeseen ja palveluun. Korvenranta investoikin uusiin koneisiin; HOMAG Profi KAL370/9/A20 reunalistoituskoneseen ja HOMAG TFU521/L/25/12/115-1 palautusportaaliin. Kyseinen listoitussolu on tekniikaltaan ainutlaatuinen Suomessa ja mahdollistaa poikkeuksellisen listoituslaadun

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Referenssi Etusivu Kirjoittanut Projecta

Alkuvuoden 2018 merkittävin messutapahtuma Holz Handwerk ja Fensterbau järjestetään 19. kerran Nurembergissä, Saksassa. 

Messut kokoavat yhteen kaikki puu/lasi- ja alumiinialan merkittävimmät kone- ja laitevalmistajat ympäri maailman ja vuonna 2018 Projectan päämiehet ovat poikkeuksellisen hyvin edustettuina. Nähtävillä on niin tuotannon konelinjoja kuin yksittäisiä peruskoneita. Myös alojen työkalu- ja tarvikepuoli on laajasti esillä. Tuotekirjo on jälleen todella laaja! Messut antavat myös ensi vuonna konkreettista käytännön hyötyä kaikille alalla työskenteleville ammattilaisille.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta

Homag julkaisi Lignassa digitaalisen puuteollisuuden sovelluksen, joka kattaa koko puuteollisuuden arvoketjun. Tapio-sovellusalusta mahdollistaa tarvittavien digipalveluiden käytön, keräten puuteollisuuden tuhansien tuotantokoneiden digituotteet, materiaalit ja työkalut IoT-alustalle (Internet of Things). Tapio tuo käyttäjiensä ulottuville insinöörien tietotaidon, huoltopalvelut, softajärjestelmien asiantuntijuuden ja konsultoinnin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Vuonna 1987 perustetulla Knittel Glassilla on pitkä kokemus lasisektorin automaatiosta ja erityisesti lasin käsittelyyn erikoistuneiden
automaatioratkaisujen suunnittelusta.

Adelio Lattuadan, Knittel Glassin ja Kukan strategisen kumppanuuden ansiosta voimme nyt tarjota uusia, joustavia ja räätälöityjä
integrointiratkaisuja, joilla on useita ominaisuuksia.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Projecta

Tervetuloa lasiseminaariin 8.2.2018 Tampereelle

17. tammikuuta 2018 10.48.00 EET

Tasolasiyhdistys ry:n, Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Puutuoteteollisuus ry:n yhteisesti järjestävät vuotuisen Lasiseminaarin
Tampere-talossa torstaina 8.2.2018 klo 9.00 - 16.15. 

Seminaarissa käsitellään rakentamisen ajankohtaisia asioita erityisesti lasi-, ikkuna- ja oviteollisuuden kannalta. 
Arto osallistuu Projectalta tapahtumaan ja kutsuu keskustelemaan kanssaan lasialan raaka-aineisiin ja koneisiin
liittyvistä asioista. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Eristyslasi Kirjoittanut Arto Parkko

Saksan muotoiluinstituutin olemassaolon tarkoituksena on löytää, tuoda esille ja tunnustaa uniikkeja sekä innovatiivisia tuotteita ja palveluita. Vuodesta 2012 lähtien jaettu palkinto on yksi maailman arvostetuimmista suunnittelupalkinnoista. 

Muotoiluinstituution tuomaristo antoi tunnustusta etenkin elumatec SBZ:n työstönopeudesta, työstölaadun tasaisuudesta, sekä työstöjen ennennäkemättömästä monipuolisuudesta. Eniten kehuja keräsi työstökeskuksen ohjaustekniikka, joka mahdollistaa koneen käyttäjää vähentämään mm. energian kulutusta, jopa 30% vanhaan tekniikkaan nähden. 

SBZ 122/75 työstökeskus on elumatecin työstökeskuksien lippulaivamalli, joka hyödyntää viisiakselista tekniikkaa.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Alumiini Etusivu Kirjoittanut Matti Kesseli
Aika

Artikkelit 1-20 / 243

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5