Aika

Artikkelit 1-20 / 250

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rekry tekninen myyjäTehtävässä vastaat omalla alueellasi maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaillemme. Asiakkainasi on mm. lasi-, puu-, ja alumiiniteollisuuden valmistavat yritykset sekä asennusliikkeet. Tehtävääsi kuuluu lisäksi tuoteryhmän tarjonnan aktiivinen kehittäminen. Hakijalta edellytetään aktiivista otetta myyntityöhön, hyvää englanninkielen taitoa ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme Sinulta, että omalla tekemiselläsi varmistat tuoteryhmän myynnin positiivisen kehityksen jatkumisen.

Lue lisää

Tagit:

Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Alumiini Etusivu Kirjoittanut Jaakko Kuukasjärvi

Useita Altendorf malleja - suoraan Turun varastolta!

6. kesäkuuta 2018 15.31.00 EEST

Projecta Oy juhlistaa maahantuojana Altendorfin 111-vuotista taivalta ja tarjoaa koneita nopeaan toimitukseen suoraan Turun varastolta.

Tarjolla seuraavat mallit:  F45 Prodrive, F45 Evodrive, WA80 TE sekä Start 45

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut / Petri Leivonen

Aluminum 2018 – Johtava alumiinialan messu Saksassa!

24. toukokuuta 2018 13.27.00 EEST

Olemme mukana ALUMINIUM 2018 Messuilla Saksassa Düsseldorfissa  9.10- 11.10. 2018 
Joka toinen vuosi järjestettävillä messuilla oli vuonna 2014 yli 27000 kävijää yli 100:sta maasta.
Kävijäjkunta kattaa laajan joukon alumiinialan toimijoita. Aluminium messut ovatkin alansa johtava messutapahtuma.

Projectalta mukana on Matti Kesseli, jolta saat myös lippuja tapahtumaan !

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Alumiini Etusivu Kirjoittanut Matti Kesseli

Exair Cabinet Cooler® -kaappi- ja kotelojäähdytinjärjestelmä on edullinen tapa viilentää sähkökeskuksia ja muita suljettuja koteloita. Kesällä lämpötilan noustessa sähkökaapit kuumenevat liikaa, Cabinet Cooler on helppo ja edullinen ratkaisu elektroniikan viileänä pitämiseen! Pienikokoiset, paineilmakäyttöiset Cabinet Coolerit voidaan asentaa minuuteissa ja niitä on saatavilla eri viilennyskapasiteeteilla erilaisiin käyttökohteisiin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta ylläpito

Uusi Haws tuoteluettelo on ilmestynyt - tilaa omasi!

16. toukokuuta 2018 9.13.03 EEST

Haws on valmistanut ja kehittänyt hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Nyt tuotteita valmistetaan kolmessa maanosassa: Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa, ja tuotteita myydään kautta koko maailman. Haws-tuotteiden korkeasta laadusta on osoituksena ISO 9001- ja CSA-sertifioinnit. Haws tarjoaa kattavimman valikoiman teollisuuden hätäsuiihkuratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta. Jotta saisit kattavan kuvan mitä kaikkea Haws voi tarjota, niin kannattaa tutustua uuteen laajaan Haws-katalogiin.
Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Kirjoittanut Projecta ylläpito

Yhdistämällä Flott-vannesahan ja Speed-rullaradan saat toimivan kokonaisuuden kappaleiden helppoon sahaamiseen. Saksalainen laatusaha yhdistettynä Projectan omaan rullarataan ja mittavasteisiin saadaan toimiva tuotantolinja.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Kalle ja Denise

Projectan tuoteperhe laajenee hätäsuihkuvalmistaja Hawsin ratkaisuilla. Haws on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuvarusteita jo vuodesta 1950. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta Haws hätäsuihkut kaikkiin kohteisiin kouluista äärimmäisiin teollisuuden olosuhteisiin. Laajasta valikoimasta lukematon määrä turvaratkaisuja. Hawsin ammattitaito ja tuotteiden laatu mahdollistavat myös yksilölliset turvaratkaisut.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Kalle Fontell

Projecta Oy ja eurooppalainen konevalmistaja Störi Mantel ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta Suomen ja Viron markkinoilla. Projecta vastaa tästä eteenpäin koneiden markkinoinnista ja myynnistä mukaan lukien huolto- ja varaosapalvelut.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Puu- ja levytuotteet Kirjoittanut Aleksi Eronen

elumatec AG:n osallistui jälleen kerran kansainvälisille asiantuntijamessuille monipuolisella ohjelmalla ja konekannalla. elumatec on alumiini-, muovi- ja teräsprofiilien työstökoneiden globaali markkinajohtaja, joka kehittää innokkaasti uusia tuoteinnovaatioita, joista voidaan mainita erityisesti SBZ151-CNC-työstökeskuksen erikoismalli.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Alumiini Etusivu Puu- ja levytuotteet Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta ylläpito

40-vuotias Turun Lasipalvelu satsaa konekantaan

2. toukokuuta 2018 9.32.43 EEST

Vuonna 1978, vapunpäivänä käynnistyi Turun Lasipalvelun matka yhdeksi talousalueensa monipuolisimmista toimijoista alallaan. Aluksi kolme henkeä työllistäneestä käsityöyrityksestä alkoi nopeasti kehittyä varteenotettava tekijä, joka mittavienkin projektien laadukkailla läpiviennillä voitti puolelleen toimeksiantajiensa luottamuksen. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Referenssi Etusivu Eristyslasi Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta ylläpito

Puuntyöstöalan kevään tärkein tapahtuma lähestyy.  Xylexpo messuilla Milanossa tapaat Projectan tärkeimpiä päämiehiä ja pääset tutustamaan alan uusimpiin innovaatioihinsa .

Vuonna 2016 messuille osallistui 443 näytteilleasettajaa yhteensä 30 000 neliömetrin alueella. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta

Orimattilalainen savunpoistoluukkuja valmistava Keravent oli vuosia etsinyt konetta tehostamaan luukuissa tarvittavien levyjen sahausta, mutta tuloksetta. Tähän asti työ on hoidettu käyttämällä perinteistä liukupöytäsahaa, mutta oli aika etsiä uusia ratkaisuja.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut Projecta

Paineilmaverkoston rakentaminen on erityisen hyödyllistä, kun käytössä on useita paineilmaa tarvitsevia laitteita ja paineilmaa käytetään enemmän kuin satunnaisesti vain yhdessä kohteessa. Paineilmaverkoston avulla paineilmaa voidaan jakaa kohteille kätevämmin ja turvallisemmin kuin että paineilmaa vedettäisiin kompressorilta letkulla eri koneisiin ja laitteisiin, joissa paineilmaa tarvitaan. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Referenssi Etusivu Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta ylläpito

Tervetuloa osastollemme 6k45 PulPaper messuille 29.-31.5.2018. Tule tutustumaan mm. Haws-hätäsuihkuihin ja juoma-automaatteihin, Exair- ja Aircom-paineilmalaitteisiin, Reelworks- ja Rapid-kaapelikeloihin sekä Jessberger- ja ARO-pumppuihin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Teollisuus Etusivu Puu- ja levytuotteet Konepaja ja metalli Kirjoittanut Projecta ylläpito

Tehokkaammin, tarkemmin, automaattisemmin!

9. huhtikuuta 2018 15.48.56 EEST

Suomalainen valmistaloteollisuus toimii edelleen pääosin hyvin perinteisin ja työvoimavaltaisin menetelmin. Tilauskannan kasvaessa tämä aiheuttaa uudenlaisia ongelmia. Miten voimme valmistaa taloelementtejä tai -moduuleita entistä nopeammin laadun kärsimättä, kun vielä samaan aikaan suuret ikäluokat siirtyvät vääjäämättä eläkkeelle? Monella tehtaalla kasvun rajoitteeksi tulee myös käytettävissä olevat neliöt.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta ylläpito

Uuteen kauppaan pääset projecta.fi sivuston ”Verkkokauppa” painikkeen kautta.
ProStoresta ostat nopeasti näet tuotteiden ajantasaisen varastotilanteen.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta Ylläpito

Asiakasreferenssi - huoltosopimus ja Pinjasto Oy

5. huhtikuuta 2018 11.00.46 EEST

Pinjasto Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen perheyritys. Pinjasto Oy valmistaa ja markkinoi 
Saari-keittiöitä, sekä muita kodin kiintokalusteita. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto toimivat Salossa. 
Toiminta-ajatuksena on valmistaa korkealaatuisia kalusteita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Etusivu Kirjoittanut Projecta

Holz-Handwerk oli menestys!

4. huhtikuuta 2018 15.29.50 EEST

Projectan päämies Homag oli näyttävästi esillä Holz-Handwerk-messuilla. Homagin koneita myytiin messuilla kaikenkaikkiaan 24,5 miljoonalla eurolla ja 1800 asiakasta vieraili yhteensä Homagin osastolla. 

 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Kirjoittanut / Sebastian Tamminen

Projectan uudistettu huoltosopimusmalli on joustava ja kustannustehokas valinta jokaiselle koneen omistajalle. Huoltosopimuksemme tarjoaa juuri sinulle ja toimintaympäristöllesi sopivan palvelukokonaisuuden. Huoltosopimus muodostuu neljästä osasta, joista huoltopalvelujen kokonaisuuden pystyy valitsemaan. Uudistetulla huoltosopimusmallilla haluamme maksimoida asiakkaillemme koneiden tuottavuuden, käytettävyyden ja tehokkuuden. 

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Puuntyöstö Etusivu Eristyslasi Konepaja ja metalli Ikkuna ja lasitus Kirjoittanut Projecta

Projecta maahantuo laadukkaat Reelworks letku- ja kaapelikelat jo vuosien kokemuksella. Reelworks on edullinen ja kestävä valinta ammattilaisen käyttöön. Umpi- ja avokeloja löytyy paineilmalle, korkea- ja matalapainevedelle ja sähkölle. Nyt olemme laajentaneet Reelworksin valikoimaa entisestään, uutuusmallit ovat saatavilla toukokuussa 2018.

Lue lisää
Julkaistu kategoriassa Uutiset Teollisuus Etusivu Kirjoittanut Projecta
Aika

Artikkelit 1-20 / 250

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5