Liikuteltavat nostopöydät

Liikuteltavat nostopöydät ovat kevyitä ja helposti liikuiteltavia. Ne takaavat ihanteellisen työskentelykorkeuden. Nostopöydät edistävät työergonomiaa ja soveltuvat aktiiviseen käyttöön.

Nostopöydistä löytyy neljä polyamidista valmistettua pyörää, joista 2 on lukittavia, joten pöydän voi myös sijoittaa työpisteelle kiinteästi. Jokainen pyörä on kääntyvää mallia, joten liikuttelu on kevyttä ja helppoa. Liikuteltavat nostopöydät edistävät työergonomiaa ja soveltuvat aktiiviseen käyttöön.

Liikuteltavat ergonomiset nostopöydät joustavaan käyttöön esimerkiksi:

  • työpajoille
  • kokoonpanoon
  • huoltoon
  • syöttöpöydiksi
  • kunnossapitoon
  • apupöydäksi

Liikuteltavia nostopöytiä saatavilla kolme mallia

Kevyiden nostopöytien kapasiteetti yltää 300 kg asti ja vakiomalleja löytyy kolme – Zeus, Herkules ja Pegasus. Liikuteltavilla nostopöydillä on vakiona 5 vuoden takuu (paitsi pöytäpinnasta). Nostopöydillä löytyy sama vakiokorkeus 1010 mm, joka on säädettävissä 400 mm – 1010 mm välillä oman tarpeen/ ergonomian mukaisesti.

Jalkapumpputoiminen nostosäätö voidaan asettaa tarkasti tarpeen mukaisesti. Zeus ja Herkules toimitetaan ilman pöytälevyä, pienin pöytämalli Pegasus toimitetaan metallilevypintaisena. Pöytäpintojen tasot ovat helposti vaihdettavissa tarpeen mukaan ja suositeltu levyn paksuus on 30 mm.

Rehnen machinenBau on Projectalla myynnissä olevien liikuteltavien nostopöytien saksalainen valmistaja.

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
tuotepäällikkö
nostimet & teollisuuskomponentit
Shopping Cart
Scroll to Top