Wood Inspector mäntylautaskannerikone

Woodinspector Q–SCAN–skanneri

Q–SCAN 604-skanneri havaitsee virheet, luokittelee ne ja optimoi puun sahauksen käyttäjän määrittelemää tuotetta varten. Digitaalisella kuvan analysoinnilla havaitaan yleisimmät puussa esiintyvät virheet hyvällä ja toistettavissa olevalla tarkkuudella koko työajan. Testeissä skannausjärjestelmän on todettu olevan hatcher-menetelmää tehokkaamman.  Optimointiohjelmassa käytettyjen algoritmien avulla skannerin toiminta voidaan valita optimaaliseksi erilaisille liimapuutuotteille.

Lajitteluskannerin rakenne:

Lajitteluskanneri perustuu neljään nopeaan teollisuuskameraan. LED-valaisinryhmän käyttö mahdollistaa levyn nopean kulun ja tuotannon vaatimukset täyttävän tehokkuuden. Lisäksi Q–SCAN-skannerissa on 4 sisäänrakennettua linjalaseria. Tuotteen ydin on tehokas kosketusnäytöllä varustettu PC-tietokone, joka näyttää tarkat tiedot skannauksen tuloksista. Ohjelmiston käyttö on
intuitiivista. Se tallentaa automaattisesti skannatun sahatavaran. Lisäksi graafiset kuvat, joihin viat on merkitty selvästi, auttavat optimointiprosessin arvioinnissa.

Versiosta riippuen Q–SCAN osaa toimia yhdessä yhden tai kahden tehokkaan läpisyöttöisen optimoivan katkaisusahan kanssa. WOODINSPECTOR tekee läheistä yhteistyötä sahavalmistajien kanssa, ja laitteen voi kytkeä minkä tahansa valmistajan koneeseen. Skannaustulosten siirtoprotokolla on yleispätevä. WOODINSPECTOR tarjoaa myös palvelua, jolla minkä tahansa valmistajan kone sovitetaan toimimaan Q–SCAN-skannerin kanssa.

Jukka Nevavuo

020 771 3308
Tuotepäällikkö
Puuntyöstökoneet

Petri Leivonen

020 771 3325
Tuotepäällikkö

Puuntyöstökoneet

Heikki Virta

Heikki Virta

+358 40 744 8548
myynti-insinööri

puuntyöstökoneet

Jouni Häkkänen

020 771 3320
Myyntipäällikkö

Puuntyöstökoneet

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
Palvelupäällikkö

Peruskoneet
Asiakaspalvelu

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös