Taloteollisuus

Koneet, laitteet ja linjaratkaisut talotehtaille

Weinmann on johtava saksalainen taloteollisuuden laitteita valmistava yritys ja osa Homag-ryhmää. Tuotevalikoima  alkaa yksinkertaisista kasauspöydistä  ja ulottuu aina automaattisiin  CNC-yksiköillä varustettuihin monitoimisiltoihin. Meiltä saat siis kaikki modernin taloteollisuuden koneet, laitteet ja linjaratkaisut.

Monitoimisahat komponenttien ja palkkien työstöön

BEAMTEQ-sarjan CNC-ohjatuilla sahoilla työstät tehokkaasti ja mittatarkasti kaikki elementtien valmistamiseen tarvittavat puukomponentit, kuten runkopuut ja kattotuolien komponentit. Sahausten lisäksi koneella voidaan tehdä myös poraukset ja jyrsinnät 5-akselisesti.

CNC- ohjatut runkoasemat seinäelementtirunkojen tehokkaaseen kasaukseen

FRAMTEQ-sarjan CNC-ohjatuilla runkoasemilla valmistat nopeasti ja tehokkaasti seinäelementtirungon. Runkoasema vaatii tyypillisesti vain yhden käyttäjän. FRAMETEQ-sarjasta löytyy myös runkoasema/monitoimisilta -yhdistelmäkoneet.

Monitoimisillat elementin aukkojen sahaukseen ja automaattiseen naulaukseen, niittaukseen ja ruuvaamiseen

WALLTEQ-sarjan CNC-ohjatuilla monitoimisilloilla teet kaikki tarvittavat aukot elementteihin, kuten ikkunoiden ja ovien reiät sekä kaikki tarvittavat läpiviennit. Sisälevyjen ja ulkoverhouksen naulaukset ja tippanokan sahaus ovat myös tyypillisiä WALLTEQ-monitoimisiltojen työstöjä.

Ota yhteyttä

Teitä palvelee

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Mitä uutta Projectalta

19.03.2019|Taloteollisuuden koneet yleinen

Viron otollinen sijainti on johtanut monien virolaisten teollisuuden alojen kannattavaan vientiin Pohjoismaihin. Koska maa on pieni ja rakennusala rajoitettu, monet…

16.11.2018|Taloteollisuuden koneet yleinen

Arvoisa asiakkaamme, Teemme taas tänäkin vuonna tehdasvierailumatkan WEINMANN taloteollisuustapahtumaan Saksaan. Laita päivämäärä 6.-8.11.2018 kalenteriin. Weinmann on Homag-ryhmän taloteollisuuden koneiden valmistukseen…

16.11.2018|Taloteollisuuden koneet yleinen

Suomalainen valmistaloteollisuus toimii edelleen pääosin hyvin perinteisin ja työvoimavaltaisin menetelmin. Tilauskannan kasvaessa tämä aiheuttaa uudenlaisia ongelmia. Miten voimme valmistaa taloelementtejä…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ