Yksityisyys

Projecta Oy kunnioittaa yksityisyyttäsi

Olitpa sitten ostamassa Projectan laadukkaita tuotteita tai selaamassa Projectan-verkkosivustoa, Projecta haluaa suojata henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytännöllään ja turvamenetelmillään. Jos annat Projectalle henkilökohtaisia tietojasi, Projecta käsittelee niitä tämän käytännön mukaisesti. Projecta pyytää sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön.

Suostumus käytäntöön ja siihen tehtyihin päivityksiin

Kun käytät Projectan verkkosivustoa, hyväksyt että Projecta kerää ja käyttää tietojasi alla olevassa käytännössä mainitulla tavalla. Projecta pidättää yksipuolisen oikeuden päivittää, muuttaa, muokata ja korjata tätä tietosuojakäytäntöä. Kaikki tällaiset päivitykset, muokkaukset, muutokset ja korjaukset koskevat kaikkia Projectan-verkkosivuston käyttäjiä ja selaajia, ja ne julkaistaan tällä sivulla.

Henkilökohtaisten tietojen tyypit ja tietojen käyttö

Projecta kerää henkilökohtaisia tunnistustietoja, mukaan lukien nimi, titteli, yritys, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumerot jne., kun Projectan-verkkosivuston vierailijasta tulee ”rekisteröitynyt käyttäjä”. Projecta ei vaadi näitä tietoja verkkosivuston sellaisten osien käyttämiseen, jotka ovat avoimia kaikille.

Kolmannet osapuolet

Valtuutetut kolmannet osapuolet saattavat tarvita käyttöönsä osaa henkilökohtaisista tiedoistasi. Jos esimerkiksi Projectan on lähetettävä sinulle tuote, sen on annettava yrityksen nimi ja osoitte kuljetusyritykselle. Projecta rajoittaa tällaisten kolmansien osapuolten pääsyä ja käyttöoikeutta henkilökohtaisiin tietoihisi. Projecta ei jaa henkilökohtaisia tietojasi missään muussa tapauksessa kolmansille osapuolille, ellet anna Projectalle siihen lupaa.

Rekisteröityjen käyttäjien henkilökohtaisten tietojen käyttö ja päivitys

Projecta tarvitsee apuasi varmistaakseen, että Projectalle antamasi tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Sinun tulee välittömästi ilmoittaa Projectalle , mikäli nimesi, osoitteesi, yrityksesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu, jotta voimme korjata nämä tiedot rekisteröidyssä käyttäjäprofiilissasi. Ilmoita tiedot support@projecta.fi

Shopping Cart
Scroll to Top