PNR säiliönpuhdistussuuttimet

PNR-säiliönpesusuuttimet

Säiliönpesusuuttimen tehtävänä on kohdistaa neste pestävän tilan kaikille puhdistusta tarvitseville pinnoille. Yleensä tämä tarkoittaa 360o suihkutuskuviota.

 

Yleisimpiä toimintaperiaatteita on kolme:

  • kiinteät säiliönpesusuuttimet
  • pyörivät säiliönpesusuuttimet
  • korkean iskuvoiman suutinpäät

Esimerkkeinä elintarviketeollisuuden sekoitusastioiden pesut, varastosäiliöiden huuhtelu sekä säiliöautojen säiliöiden automatisoitu sisäpesu.

KIINTEÄT SÄILIÖNPESUSUUTTIMET

Kiinteät pesupäät ja pallomaiset suutinpäät ovat rakenteeltaan selkeitä suuttimia, jota käytetään säiliönpesuun. Muotoilunsa takia ovat huoltovapaita. Matalan iskuvoiman ja suuren virtaustarpeen vuoksi näiden käyttö rajoittuu pieniin säiliöihin ja prosesseihin, joissa käytetään helposti puhdistettavia ja ei-tahmaisia nesteitä. PNR:n mallit UAB ja UAC ovat valmistettuja ruostumattomasta teräksestä ja näiden mallivalikoimasta löytyy säiliönpesusuutin lähes jokaiseen tarpeeseen. PNR valmistaa myös räätälöityjä ratkaisuja vaativiin tarpeisiin.

PYÖRIVÄT SÄILIÖNPESUSUUTTIMET

Pesutoiminto aikaansaadaan suihkulla tai tulevan veden virtauksen voimalla pyörivästä vesisuihkusta. Pyörimisnopeuteen vaikuttaa nesteen paine. Nestepaine täytyy huomioida, koska liian korkealla pyörimisnopeudella pisarakoko pienenee liiaksi ja nesteen iskuvoima vähenee. Pyörivät säiliönpesusuuttimet soveltuvat lukuisiin pesusovelluksiin. Eri tarpeita varten suuttimia on saatavana eri materiaalista valmistettuna kuten ruostumaton teräs, PTFE, PVDF ja näiden materiaalien yhdistelmistä. Pyörivien säiliönpesusuuttimien kiinitys sisäkierteellä tai pikakiinnityksellä.

KORKEAN ISKUVOIMAN SUUTINPÄÄT

Korkean iskuvoiman pyörivissä suutinpäissä suuttimet pyörivät hitaasti vaaka- ja pystyakselin ympäri. Tällä tekniikalla varmistetaan, että säiliön jokainen kohta tulee käsitellyksi.

 

Lisätietoa valmistajan sivuilta

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
Tuotepäällikkö
Teollisuuskomponentit Suuttimet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös