PNR Palontorjuntasuuttimet

Palontorjuntasuuttimet PNR

PNR aloitti toimintansa vuonna 1968 valmistamalla komponentteja palontorjuntateollisuudelle. Vasta myöhemmin tuotevalikoimaan tulivat teollisuusruiskutussuuttimet. Alla olevat suutinmallit ovat yleisimmin käytetyt suutintyypit palontorjuntateollisuudelle. PNR:n monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy ammattiratkaisu kaikkiin kohteisiin, jossa edellytetään tarkasti määritettyä vesisuihkua ja erikoismateriaaleja. Ota yhteyttä ja etsimme teille räätälöidyt ratkaisut palontorjunnan tarpeisiin.


RRZ-suuttimet

 

PNR on kehittänyt erikoissuuttimen paloturvallisuuden parantamiseksi valtatie-, tie- ja rautatietunneleissa. RRZ-suutin tuottaa suuren kapasiteetin suihkun (130 lpm) ja sumutusala on suuri (läpimitta 6 metriä normaalissa asennustasossa). Suutin muodostaa erittäin hienoja pisaroita, vaikka syöttöpaine olisi 5 bar. Suuttimesta on saatavilla yksilöllisiä malleja, joilla on erilainen virtausnopeus ja ruiskutuskyky asiakkaan tarpeesta riippuen. Tämän ainutlaatuisen suuttimen toimintaperiaate on patentoitu.

Lisätietoa tästä


RF-vaahtosuuttimet

RF-vaahtosuuttimet koostuvat rungosta ja deflektorista, jotka ovat suunniteltu vaahdon tuottamiseen. Vaahtoliuoksen virtaus fraktioidaan ja ilma imetään messinkirungon sisään, joka jaetaan sitten deflektorilla. Vaahdon kattavuuskulma on jopa 95° ja laajentumisen suhde tyypillisesti 1:7.

 

Lisätietoa tästä


CJ-palonsammutussuuttimet

CJ-palonsammutussarja koostuu palontorjuntajärjestelmistä, jotka tuottavat sumua. Integroitujen suuttimien ansiosta 100 barin käyttöpaineessa suuttimet pystyvät muodostamaan hienoa sumua, jotka sammuttavat liekit tehokkaasti. Sumumaiset pisarapilvet vähentävät huomattavan määrän lämpöenergiaa, mikä estää lämpötilan nousun.

Lisätietoa tästä

 

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit suuttimet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Shopping Cart
Scroll to Top