Ingersoll Rand teollisuustyökalut

Akku- ja paineilmatoimiset työkalut kovaan käyttöön

Ingersoll Rand on yksi maailman johtavista teollisuustyökalujen valmistajista. Projecta toimii virallisena Ingersoll Rand-teollisuustyökalujen maahantuojana Suomessa. 

Ingersoll Randin laaja valikoima sisältää paineilma- ja akkukäyttöisiä vääntimiä, hiomakoneita, poria ja koneita pinnan viimeistelyyn. Ingersoll Rand on edelläkävijä ohjelmoitavien vääntimien kehittämisessä ja valmistuksessa. Ingersoll Randin ohjelmoitavat vääntimet ovat erityisesti suunniteltuja vaativiin tuotanto- ja kokoonpanokohteisiin, joissa vaaditaan erityistä toistotarkkuutta ja työvaiheiden seurantaa. 

Ingersoll Randin korkealaatuiset työkalut toimivat ja kestävät haastavissakin olosuhteissa niin tuotannon, kokoonpanon kuin kunnossapidon prosesseissa. Ingersoll Randin työkalujen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytettävyyteen, ergonomiaan ja luotettavuuteen. 

Ingersoll Randin akku- ja paineilmakäyttöisiin työkaluihin voit luottaa. Ne toimivat kaikissa olosuhteissa, joka päivä, kovassa käytössä, aina. Ne toimivat ruosteisilla, rasvaisilla, likaisilla ja jäätyneillä pinnoilla. Kova työ ansaitsee parhaat työkalut – valitse Ingersoll Rand!

Muutamia teollisuustyökaluja löytyy myös verkkokaupastamme

Esitteestä löytyy koko valikoimamme, kysy meiltä lisää!

LATAA ESITE TÄSTÄ!

Teitä palvelee

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

Mitä uutta Projectalta

02.09.2021|Teollisuustuotteet

Legris on ranskalainen pikaliitäntäratkaisujen markkinajohtaja, joka on kehittänyt tuotteitaan yli 60 vuotta. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Valikoimassa on useille…

01.09.2021|Ingersoll Rand Teollisuustyökalut yleinen

Velum-esisuodatin on Nitty-Grittyn kehittämä innovatiivinen tuote, joka suojaa tuotantolaitosten elektronisia komponentteja, kompressoreita ja sähkömoottoreita öljysumulta, pölyltä ja erilaisilta partikkeleilta, jotka…

25.11.2020|Ingersoll Rand Teollisuustyökalut Turvallisuustuotteet Työkalut ja tarvikkeet yleinen

Projectan Black Friday tuo kampanjatajouksia koko viikon. Ole nopea ja nappaa tuotteet itsellesi vaikka verkkokaupasta! W1110EU-K2 AKKURUUVINVÄÄNNINPAKETTI ¼’’ HEX-PIKAVAIHTOVÄÄNTIÖLLÄ BLACK FRIDAY…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ