Ingersoll Rand teollisuustyökalut

Akku- ja paineilmatoimiset työkalut kovaan käyttöön

Ingersoll Rand on yksi maailman johtavista teollisuustyökalujen valmistajista. Projecta toimii virallisena Ingersoll Rand-teollisuustyökalujen maahantuojana Suomessa. 

Ingersoll Randin laaja valikoima sisältää paineilma- ja akkukäyttöisiä vääntimiä, hiomakoneita, poria ja koneita pinnan viimeistelyyn. Ingersoll Rand on edelläkävijä ohjelmoitavien vääntimien kehittämisessä ja valmistuksessa. Ingersoll Randin ohjelmoitavat vääntimet ovat erityisesti suunniteltuja vaativiin tuotanto- ja kokoonpanokohteisiin, joissa vaaditaan erityistä toistotarkkuutta ja työvaiheiden seurantaa. 

Ingersoll Randin korkealaatuiset työkalut toimivat ja kestävät haastavissakin olosuhteissa niin tuotannon, kokoonpanon kuin kunnossapidon prosesseissa. Ingersoll Randin työkalujen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytettävyyteen, ergonomiaan ja luotettavuuteen. 

Ingersoll Randin akku- ja paineilmakäyttöisiin työkaluihin voit luottaa. Ne toimivat kaikissa olosuhteissa, joka päivä, kovassa käytössä, aina. Ne toimivat ruosteisilla, rasvaisilla, likaisilla ja jäätyneillä pinnoilla. Kova työ ansaitsee parhaat työkalut – valitse Ingersoll Rand!

Muutamia teollisuustyökaluja löytyy myös verkkokaupastamme

Esitteestä löytyy koko valikoimamme, kysy meiltä lisää!

Lataa esite tästä!

 

Kalle Fontell

+358 20 771 3367
Tuotepäällikkö
teollisuuskomponentit, nostimet, suuttimet, pumput ja turvallisuustuotteet

Riku Kallinen

+358 20 771 3338 
Tuotepäällikkö

Nostimet & teollisuuskomponentit

Milja Jokiranta

+358 20 771 3306
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Suuttimet

Tuomas Marjamaa

+358 20 771 3332
Tuotepäällikkö

Teollisuuskomponentit
Paineilmatuotteet

Lauri Äyräs

Lauri Äyräs

+358 20 771 3206

tekninen myyjä

Shopping Cart
Scroll to Top