Ingersoll Rand teollisuustyökalut

Akku- ja paineilmatoimiset työkalut kovaan käyttöön

Ingersoll Rand on yksi maailman johtavista teollisuustyökalujen valmistajista. Projecta toimii virallisena Ingersoll Rand-teollisuustyökalujen maahantuojana Suomessa. 

Ingersoll Randin laaja valikoima sisältää paineilma- ja akkukäyttöisiä vääntimiä, hiomakoneita, poria ja koneita pinnan viimeistelyyn. Ingersoll Rand on edelläkävijä ohjelmoitavien vääntimien kehittämisessä ja valmistuksessa. Ingersoll Randin ohjelmoitavat vääntimet ovat erityisesti suunniteltuja vaativiin tuotanto- ja kokoonpanokohteisiin, joissa vaaditaan erityistä toistotarkkuutta ja työvaiheiden seurantaa. 

Ingersoll Randin korkealaatuiset työkalut toimivat ja kestävät haastavissakin olosuhteissa niin tuotannon, kokoonpanon kuin kunnossapidon prosesseissa. Ingersoll Randin työkalujen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytettävyyteen, ergonomiaan ja luotettavuuteen. 

Ingersoll Randin akku- ja paineilmakäyttöisiin työkaluihin voit luottaa. Ne toimivat kaikissa olosuhteissa, joka päivä, kovassa käytössä, aina. Ne toimivat ruosteisilla, rasvaisilla, likaisilla ja jäätyneillä pinnoilla. Kova työ ansaitsee parhaat työkalut – valitse Ingersoll Rand!

Muutamia teollisuustyökaluja löytyy myös verkkokaupastamme

Esitteestä löytyy koko valikoimamme, kysy meiltä lisää!

LATAA ESITE TÄSTÄ!

Teitä palvelee

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

Mitä uutta Projectalta

18.03.2020|Teollisuustuotteet yleinen

Paineettomalla irtikytkennällä varmistetaan liittimen ehdoton turvallisuus. Liittimen toiminta: Ensimmäinen painallus sulkee ilmavirtauksen ja toinen painallus vapauttaa pistokkeen lukituksen. Turvaliitäntä on…

28.02.2020|Teollisuustuotteet

Ingersoll Rand on yksi maailman johtavista teollisuustyökalujen valmistajista. Tarjolla on laaja valikoima paineilma- ja akkukäyttöisiä vääntimiä, hiomakoneita, poria ja koneita…

11.02.2020|Teollisuustuotteet

Toiminnasta riippuen kestävä ja turvallinen varastointi voi tarkoittaa hyvinkin eri asioita. Pienimmillään kyse on asianmukaisten valuma-altaiden asentamista ja käytöstä tuotanto-…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ