<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

AROn kalvo- ja mäntäpumput

ARO on johtava maailmanlaajuinen nesteenkäsittelylaitteiden valmistaja. AROn laajaan valikoimaan kuuluvat paineilmatoimiset kalvo- ja mäntäpumput, pumppukokonaisuudet ja paineilman huoltolaitteet. Projecta Oy edustaa ARO-tuotteita yksinoikeudella Suomessa. Projectalta saat AROn paineilmatoimiset kalvo- ja mäntäpumput, lisälaitteet ja varaosat. Käyttövarmojen ja tehokkaiden ARO-tuotteiden laadun takaa joukko huippuammattilaisia ja yli 85 vuoden kokemus.

AROn paineilmatoimiset kalvo- ja mäntäpumput, pumppukokonaisuudet ja paineilman huoltolaitteet.
Jumiutumattomat ja jäätymättömät kalvopumput nesteiden siirtoon, syöttöön, sekoitukseen ja annosteluun.

 

 

Lataa AROn esite!

Mitä uutta Projectalta

19.03.2019|Suuttimet yleinen

Japanilainen Everloy on yrityksen perustamisesta, vuodesta 1938 alkaen valmistanut korkeatasoisia suuttimia teolliseen tuotantoon. Suutinteknologian kehittämiselle on pitkäjänteisesti rakennettu vahva perusta vuosikymmenten ajan….

16.11.2018|Suuttimet yleinen

Italialainen PNR on 1968 perustettu perheyritys, joka valmistaa suuttimia Vogherassa Italiassa, jossa yhtiön tehtaiden tuotantopinta-ala on yli 20.000 m2. PNR…

Teitä palvelee

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

020 771 3306

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

020 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ