Haws hätäsuihkut

Sisä- ja ulkotiloihin asennettavat Haws-hätäsuihkut

Haws on kehittänyt ja valmistanut hätäsuihkuja jo 1950-luvulta lähtien. Projecta Oy toimii virallisena Hawsin hätäsuihkujen maahantuojana Suomessa ja Virossa.

Hawsin hätäsuihkujen valikoimasta löytyvät vartalo- silmä ja yhdistelmäsuihkut, jotka täyttävät hätäsuihkuille määritellyt EN- ja ANSI-standardit. Hawsin hätäsuihkumallistosta löytyvät niin sisä- kuin ulkotiloihin asennettavat hätäsuihkut, siirrettävät hätäsuihkumallit, hätäsuihkut omalla säiliöllä ja hätäsuihkutilat. Lisäksi Haws suunnittelee ja valmistaa räätälöidyt hätäsuihkut asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

Haws hätäsuihkut voidaan varustaa myös monilla Hawsin lisävarusteilla ja tarvikkeilla kuten termostaattisekoittimilla ja hälyttimillä. Työympäristön vaatimusten tarpeisiin löytyvät myös hätäsuihkumallit eri materiaalivaihtoehdoilla.

Nyt saatavilla myös LAB-LINE -hätäsuihkut laboratio-oloihin!

Lataa Haws-esite!

 

Lataa LAB-LINE -esite

 

 

Mitä uutta Projectalta

09.07.2020|Turvallisuustuotteet yleinen

Hätäsuihkuvalmistaja Haws esitteli uuden erityisesti laboratorioihin ja oppilaitoksiin suunnitellun hätäsuihkumalliston. LAB-Line-mallistossa on silmä/ kasvosuihkut, vartalosuihkut ja yhdistelmäsuihkut eri asennusmahdollisuuksilla eri…

21.01.2019|Turvallisuustuotteet yleinen

Turvakontit vaarallisten aineiden säilyttämiseen nyt Projectalta. KONTTITYYPIT: Vettä saastuttavien aineiden varastointiin (ei lämpöherkät) Tehty kourulevystä sellaisten vaarallisten aineiden varastointiin, jotka…

19.02.2018|Turvallisuustuotteet

Valuma-altailla voidaan varastoida vettä-saastuttavia nesteitä lainsäädön mukaisesti. Laajasta valikoimastamme voit löytää oikeanlaisen valuma-altaan vaatimuksienne mukaan. Jos myytte ja käsittelette mm….

Teitä palvelee

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ