Myynti-insinööri Projectalle

Myynti-insinööri

Teknisen kaupan tulevaisuuden näkymät ja tavoitteemme ovat saaneet meidät hakemaan uutta henkilöä tuomaan lisää asiakasosaamista myyntityöhön. Tarvitsemmekin uuden osaajan myyntitiimiimme. Tehtävä tarjoaa kasvunpaikan motivoituneelle ja innostuneella myynnin ammattilaiselle. Tehtävä painottuu koneiden ja laitteiden myyntiin. Asiakkaamme arvostavat meidän osaamisemme lisäksi edustamiemme tuotteiden hyvää laatua.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen edellyttää teknistä osaamista ja mielellään myös teknistä koulutusta. Kokemusta B-to-B -myynnistä tulee olla muutaman vuoden ajalta. Odotamme, että kokemuksen lisäksi olet motivoitunut kehittymään omassa tehtävässäsi. Työ edellyttää suomen kielen osaamisen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Työotteesi on itsenäinen ja yhteistyötä arvostava.

Miksi meille töihin?

Me emme etsi valmista osaajaa, vaan kasvuhakuista tekijää. Koulutamme, valmennamme ja tuemme kaikin keinoin sinua omalla kasvu-urallasi. Meillä on siitä kokemusta pitkäaikaisena ja vakavaraisena perheyrityksenä.

Mitä teemme ja keitä olemme?

Projecta on teollisuuden kone- ja komponenttitoimittaja, joka tuottaa ammattimaiseen tuloksentekoon tarkoitettuja ratkaisuja. Ratkaisujen laadukkuus ja tuottavuus syntyvät pitkästä toimialakokemuksesta sekä aidosta yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Toimitamme alan uusinta teknologiaa maailman johtavilta valmistajilta. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on 18 miljoonaa euroa ja teemme sen 45 huippuammattilaisen voimin.

Miten haet meille töihin?

Lisätietoja tehtävästä antaa InterSearchin seniorikonsultti Antti Lavanti puh. 040 5755 333. Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla: antti.lavanti@intersearch.fi.  Hae tehtävään täyttämällä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.05.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 09.04.2021 15:00Hakuaika päättyy: 17.05.2021 23:59

Vieritä ylös