Projecta nostopöydät ja tavarahissit teollisuuteen

Projecta nostopöydät ja tavarahissit sisä- ja ulkotiloihin

Tuotevalikoimaamme kuuluu asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt nostopöydät ja tavarahissit ammattikäyttöön, joiden nostokyky yltää jopa 100 tonniin asti. Nostopöytien nostokorkeus, kuorma ja tason koko ovat sovellettavissa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin. Nostolaitteet räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan

Nostopöydät

Projecta nostopöydät ovat CE-merkittyjä ja standardin SS EN 1570-1 mukaisesti valmistettuja. Valmistuksessa on huomioitu erilaisten työympäristöjen käyttöturvallisuusvaatimukset. Saatavilla monia malleja ja kokoja eri käyttötarkoituksiin ja erilaisiin nostotarpeisiin.

  • Yksisaksinen nostopöytä on yleisimmin teollisuudessa käytetty standardinostopöytämalli sekä sisä- että ulkotiloihin. Yksisaksia Prolift-nostopöytiä voidaan käyttää myös jakeluvarastoissa, kaupoissa ja erilaisissa palvelulaitoksissa. Monipuolisten  muuntelumahdollisuuksien ansiosta se sopii kaikille aloille ja kaikkeen logistiikkaan.
  • Vierekkäissaksinen nostopöytä on suunniteltu erityisesti suurien ja raskaiden tavaroiden nostamiseen. Kahden saksipaketin ansiosta nostopöytä on stabiilimpi ja ketterämpi kuin yksisaksinen nostopöytä.
  • Rampillista nostopöytää käytetään eniten ulkona ajoneuvoista purkaukseen ja lastaukseen ja siihen kohdistuu usein suuria rasituksia. Nostopöytä tehdään yleensä vahvemmaksi ajatellen mm. trukkien aiheuttamia suuria pistekuormituksia.
  • Päällekkäissaksinen nostopöytä on suunniteltu tavaroiden nostamiseen teollisuudessa suuremmille korkeuksille pitäen mitat kuitenkin kompakteina. Tämä nostopöytä voi toimia myös kahta tai kolmea kerrosta tukevana rahtihissinä.
  • Ruostumaton nostopöytä on suunniteltu erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuteen ja kaikkialle missä työolosuhteiden tulee pysyä hygieenisinä.

TAVARAHISSIT

Projecta tavarahissien ja nostopöytien käyttökohteet eivät pelkästään rajoitu teollisuuden eri aloille vaan myös erilaisiin varastointitiloihin, kauppoihin ja palvelulaitoksiin.

  • Maassa seisova tavarahissi on kevyt ja itsekantava konstruktio, jota ei tarvitse kiinnittää mihinkään rakenteeseen. Maassa seisova tavarahissi on liikuteltava: Sen voi tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan. Tavarahissi on tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen eri tasojen välillä.
  • Kaksoispylvästavarahissi on tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen eri tasojen välillä. ProLift-tavarahissi pystyy kuljettamaan raskaita lasteja hyvin korkealle.

Lataa esite

Mitä uutta Projectalta

03.11.2021|Nostopöydät ja tavarahissit

Projectan valikoimista löytyy tasojen ja kerrosten väliseen tavaran nostamiseen turvallliset tavaranostimet, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan sekä sisä- että…

20.11.2020|Alipainenostimet paneelien käsittelyyn Puuntyöstökoneet

Italialainen Elephant Srl perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja…

12.08.2020|Alipainenostimet lasinkäsittelyyn

Projectan Elephant-tuotevalikoimaa on laajennettu lasin alipainenostimilla.  Paine-ilmatoimisissa ELEPHANT- alipainenostimissa on yli 20 eri mallia riippuen käyttökohteen tarpeen manuaali- tai paineilmatoimisista…

Teitä palvelee

Riku Kallinen

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3338 

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ