Argo Gantry 5A FT

NC-työstökeskus Greda ARGO GANTRY 5A FT

ARGO GANTRY 5A -sarjan CNC-työstökeskuksessa on interpoloiva 5-akselinen työstöpää. Kone on varustettu kiinteällä työpöydällä ja liikkuvalla siltarakenteella. Tämän valikoiman työstökeskuksissa on erityisen jäykkä ja tukeva rakenne, joka takaa täydellisen viimeistelyn ja työstöjen tarkkuuden jopa suurilla nopeuksilla. Ohjauspäässä on kaksi NC-ohjattua pyörivää akselia (A- ja C-akselit), joiden avulla yksikkö saavuttaa alueen kaikki mahdolliset kaltevuudet. Pään kaksi pyörivää liikettä interpoloidaan ja sitä ohjaa kaksi tarkkuusalennusvaihdetta.

Kiinteä työpöytä voidaan jakaa työalueiksi, jotta eri elementtejä voidaan työstää myös vuorottaistyöstöinä. Pöytälevy voidaan valmistaa Rexilonista, alumiinista tai MDF:stä. Tuotantotarpeiden mukaan kappaleet voidaan kiinnittää alipainejärjestelmän, puhallinpumppujen ja/tai räätälöityjen kiinnittimien avulla.

Pyynnöstä ARGO GANTRY on saatavilla monitoimiyksiköillä, lisätyökalunvaihtajilla, monikaraporausyksiköillä, puulastunpoistojärjestelmillä ja lastaus-/purkausjärjestelmillä.

Lisätietoja koneesta Gredan nettisivuilla.

 

Petri Leivonen

020 771 3325
Tuotepäällikkö
Puuntyöstökoneet

Jouni Häkkänen

020 771 3320
Myyntipäällikkö

Puuntyöstökoneet

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
Palvelupäällikkö

Peruskoneet
Asiakaspalvelu

Jukka Nevavuo

020 771 3308
Tuotepäällikkö

Puuntyöstökoneet

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös