eluCAD -yksinkertaista profiilin käsittelykeskuksen ohjelmointia

eluCad on ohjelmisto, joka yksinkertaistaa profiilin käsittelykeskusten ohjelmointia.

Tämä käyttäjäystävällinen ohjelmisto on suunniteltu siten, että käyttäjä voi välttää oman ISO-koodinsa ohjelmoinnin – käyttäjä voi yksinkertaisesti vain käyttää ohjelmaa ja syöttää tiedot.

eluCad:n ominaisuuksiin kuuluu muun muassa suurin mahdollinen joustavuus, käyttäjäystävällisyys ja käytännönläheisyys. eluCad yksinkertaistaa profiilikäsittelyn. Profiilitietokannasta voidaan lähettää profiilinäkymiä ja uudet profiilit voidaan helposti ladata ohjelmistoon. Työstöprosesseja voidaan lisätä painamalla nappia. Näissä standardeissa prosesseissa, ohjelmisto vaatii vain täyttämään kaikki vaadittavat tiedot.

Myös ”vapaamuodot” voidaan laatia yhtä selvästi. Ohjelmisto kysyy kaikki tarvittavat parametrit niiden tuottamiselle. eluCad laskee itsenäisesti raidat standardiprosessien puhdistamiseksi tai määrittää, että suoritetaan poraus ennen lankojen leikkausta.

3D view

3D näkymä on integroitu eluCad:iin ja näyttää suunnitellut osat reaalisesti näytöllä: Näitä 3D osia voidaan kääntää, pienentää, suurentaa – aivan miten itse haluaa. 3D-mallissa näytetään X-, Y- ja Z-akselit; tämä tukee visualisointia ja helpottaa tiedon syöttämistä.

 

Tiedonsiirto käsin piirretystä suunnitelmasta on myös mahdollisuus. eluCad voi käyttää erilaisia ​​käyttöliittymiä, joiden avulla voidaan hakea tietoja eri asiakkaiden käyttämistä suunnittelu- ja laskuohjelmista ja käsitellä tietoa pidemmälle.

 

Ohjelmiston optimointi: Työkalun ja reitin optimointi

eluCad optimoi koneen ohjelmoinnin monessa suhteessa: Ohjelmisto määrittää työkaluvalinnan, jotta olisi mahdollisimman vähän työkalun vaihtoja.

Jopa reitin optimointi kuuluu eluCad:n vahvuuksiin: ohjelma laskee nopeimman prosessointireitin. Kaikissa vaiheissa, ohjelmisto välttää turhia siirtoja ja työkalun vaihtoja.

 

Törmäyssäätö

EluCad-toimintoihin sisältyvät törmäysvahti– ohjelmisto laskee ettei mitkään koneen osat ole liikeradalla, välttäen kalliit törmäykset ja pitkät pysähdykset koneen toiminnassa. Jos valmistettava osa on oikein ohjelmoitu, eluCad:n ansiosta se voidaan valmistaa nopeasti samalla korkealla laadulla. Kone voi nopeasti käsitellä suuria tuotantomääriä.

 

Uusien työkalujen asentaminen on yksinkertaista

Koska ohjelma vaatii kattavia tietoja, uudet työkalut on kalibroitava järjestelmään. Monipuolinen työstö, putkien tai kulmaosien työstö – eluCad tarjoaa käytännöllisen ratkaisun tehokkaalle työstölle. Toistoprosessit ryhmitellään, ja tallennetaan tietokantaan.

eluCad:ssa konekoodien luominen on helppoa: Valitse haluttu kone listasta ja paina NC-painiketta. Koneen tiedot avautuvat uudessa ikkunassa, ja voit ohjeistaa konetta.

 

eluCad-moduuli

Standardin lisäksi eluCad tarjoaa erilaisia ​​moduuleja eri sovelluksiin.

Alumiinisia, muovisia tai teräsprofiileja käsitellään monilla teollisuudenaloilla – eluCad:ia voidaan käyttää mistä tahansa niistä. eluCad on saatavana eri kielillä.

elusoft GmbH pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen tehokkaan ja helppokäyttöisen ohjelmiston, joka vastaa markkinoiden vaatimuksia. eluCad:ia kehitetään sen vuoksi jatkuvasti hyvin huolellisesti ja se tarjoaa tehokkaan ja modernin työkalun päivittäiseen työhön. Uudet ohjelmistoversiot ovat reaktioita markkinoiden tarpeisiin tai asiakkaiden pyyntöihin. Ne auttavat käyttäjiä tekemään entistä kustannustehokkaamman käsittelykeskuksen, työskentelemään nopeammin, tarkemmin, turvallisemmin ja helpommin.

eluCad-käyttäjillä on mahdollisuus hankkia ohjelmiston ylläpitosopimus, joka oikeuttaa sopimuksen uudelleen päivittämään uuteen ohjelmaversioon heti kun se on saatavilla. eluCad voidaan konfiguroida ilmoittamaan käyttäjille automaattisesti, kun päivitykset ovat saatavilla.

 

Lisätietoja tästä!

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ