Projecta huolto

Huoltopalvelut

Projectan huoltohenkilöt palvelevat asiakkaitamme koko Suomen ja Baltian maiden alueella. Meillä on Suomen laajin valmistajien kouluttama huolto-organisaatio puun-, lasin-, ja  alumiinintyöstöteollisuuden alalla. Huoltohenkilöstömme on hajautettu eri puolille Suomea ja Baltian maita, jotta huoltopalvelut olisivat siellä minne ne kuuluvat - lähellä Sinua. 

Huoltoteknikkomme ovat koulutettu tukemaan asiakkaitamme kaikissa koneisiin liittyvissä teknisissä asioissa ja tarpeissa. Huoltoteknikon lisäksi käytössäsi on koko Projectan huolto-organisaation tarjoama tekninen tuki sekä tarvittaessa valmistajien tarjoama tuki. Voit aina luottaa Projecta Service Centeriin tietäen, että huolto- ja tukipalveluiden takana on kymmeniä ammattilaisia.


Huoltotilaukset ja lisätiedot:

Projecta Service
puhelin 020 771 3333
e-mail huolto@projecta.fi

Huoltotilaus

Varaosatilaus

 

Säännöllinen huolto-ohjelma: eniten vastinetta rahoillesi

Säännöllinen kunnossapito on avainasia konerikkojen ja -häiriöiden ennaltaehkäisyssä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme Projecta Huoltosopimusta, jonka avulla Projecta ottaa vastuulleen koneiden säännölliset määräaikaishuollot valmistajien ohjeiden mukaisesti. Korjauskustannusten ja tuotantokatkosten minimoimiseksi Projecta Huoltosopimus on järkevä investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Lue lisää Projecta Huoltosopimuksesta...

 


 

Huoltopalvelut
 
 
 
 
 
 

Tekninen tuki

Projecta Service Center haluaa tarjota yhdessä valmistajien kanssa asiakkailleen erilaiset tekniset tukipalvelut koneiden koko elinkaaren ajan. Projecta Service Centerin tekninen tuki on käyttössäsi aina, kun sitä tarvitset. Koulutettu henkilökuntamme on valmiina palvelemaan.

Nykykyaikaista huipputekniikkaa edustavien apuvälineiden avulla koneita ja niiden tilaa voidaan diagnosoida internet-yhteyden avulla. Tämä mahdollistaa nopean ongelmaratkaisun haasteellisissakin tilanteissa.


Tekninen tukemme auttaa mm. seuraavissa asioissa:

- häiriötilanteiden diagnosointi ja ongelmanratkaisu
- koneiden suorituskyvyn arviointi
- varaosien ja komponenttien identifiointi
- kompponenttien purkaminen ja asennus
- ohjelmistoihin liittyvät tiedustelut
- koulutustarpeiden arviointi

 

 Näin tavoitat meidät:

Tekninen tuki (klo 08.00-16.00)
020 771 3333
huolto@projecta.fi

Päivystys (arkisin klo 16.00-20.00, lauantaisin klo 12.00 - 16.00, hinta: 1 €/min)
020 771 3301
huolto@projecta.fi

 


 

Myynnin tuki


Jari Kurikka
Jari Kurikka
Asiakaspalvelu
Palvelupäällikkö
Antti Leppävuori
Antti Leppävuori
Varaosat
Myynti-insinööri
Aleksi Eronen
Ari Lindberg
Varaosat
Myynti-insinööri
Karin Kasulina
Karin Kašulina
Myynnin tuki
Sihteeri
Martti Palm
Martti Palm
Ohjelmistot
Application Specialist
 

Varaosat perille jopa 24 tunnissa

Projecta Service Centerin varaosapalvelu toimittaa kaikkiin Projectan edustamiin koneisiin ja laitteisiin alkuperäiset varaosat suoraan valmistajien varastoista. Takaamme kaikkien toimittamiemme varaosien alkuperän ja laadun myöntämällä niille 6 kuukauden takuun.


Toimitusvarmuus

Yli 90% toimittamistamme varaosista on perillä 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Silloin kuin varaosia tarvitaan nopeasti, pystymme toimittamaan juuri oikeat osat nopeasti ja vaivattomasti.


Näin tavoitat meidät:

Varaosapalvelu (klo 08.00-16.00)
020 771 3302
varaosat@projecta.fi