HOMAG KARTONGIN SULKEMISASEMA PAQTEQ S-200

HOMAG KARTONGIN SULKEMISASEMA PAQTEQ S-200

HOMAG PAQTEQ S-200 sulkee automaattisesti, turvallisesti ja taloudellisesti pahvilaatikot. Soveltuu sivusta suljettaville laatikkotyypeille: FEFCO 0410 ja 04229.

(Automation VKV 710)

Automaattisesti täydellisiä pakkauksia

Kone sulkee pahvilaatikot kaksi portaisesti ja saavuttaa tarkan ja vankan lopputuloksen. Lopputuloksena syntyy siististi suljettu pahvipakkaus, joka suojaa tuotetta kuljetuksen ajan.

Kone säätyy automaattisesti syötettävien tuotteiden mukaan, joka mahdollistaa eri kokoisten pakkausten sulkemisen. Tuotteiden sarjakoko voi olla pieni, keskisuuri tai yksittäinen – syöttöjärjestyksellä ei ole väliä. Kone yltää sarjatuotannossa kapasiteetiltaan kymmenen korkealaatuisen paketin sulkemiseen minuutissa.

 

Laajennettavissa tarpeen mukaan

PAQTEQ S-200 on laajennettavissa yksilöllisen tarpeen mukaan, riippumatta tuotannon sarjakoosta, on kyseessä yksittäin toimiva kone tai osana kattavampaa pakkauslinjaa. Sulkemisasema vastaa joustavasti asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin.

PAQTEQ S-200 voidaan varustaa kuljettimilla, pakkaustyöpisteillä, pakkaustuotantokoneella, taittoasemalla ja robotisoidulla lavauksella.

 

Älykäs EcoPlus-teknologia säästää rahaa ja suojelee ympäristöä

PAQTEQ S-200:n käyttö alentaa merkittävästi materiaalin kulutusta: kuumaliima teknologian hyödyntäminen verrattaessa perinteisen teippauksen käyttämiseen säästää kustannuksissa jopa 85%. Käytettäessä sivulta suljettavaa pakkausmenetelmää säästetään jopa 40% materiaalissa (riippuen pakattavan tuotteen geometriasta).

 

Listätietoja tästä

Tekniset tiedot:

  • Kartonkilaatikon pituus (sisäiset mitat) 400 – 2,500 mm
  • Kartonkilaatikon leveys (sisäiset mitat) 180 – 1,100 mm
  • Kartonkilaatikon korkeus (sisäiset mitat) 28 – 250 mm
  • Kapasiteetti 10 laatikkoa / min
Jari Kurikka

Jari Kurikka

+358 20 771 3368
palvelupäällikkö
peruskoneet asiakaspalvelu

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Shopping Cart
Scroll to Top