Kompressorit

Ruuvikompressorit

Ruuvikompressori-valikoimistamme löytyy jokaiseen tarpeeseen tehokas ja luotettava paineilmaratkaisu. ALUP-kompressorit soveltuvat monenlaisiin paineilmatarpeisiin. Kompressoreiden suorituskyky ja joustavuus ylittävät jopa kovimmatkin odotukset. Laitemallit on kehitetty käytännöllisiksi ja ne on helppo asentaa ja huoltaa. Tuotevalikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva kone ja lisävarusteet.

ALUP Kompressoren perustettiin Saksassa vuonna 1923 Köngenin työpajalla. Nimi ALUP on peräisin työpajalla valmistetuista autotuotteista: Auto-LUft-Pumpen. Vain kaksi vuotta myöhemmin kehitettiin jo ensimmäistä mäntäkompressorimallistoa, ja vuonna 1980 tuotevalikoimaan lisättiin ruuvikompressorit. Alupin kompressoreita on tehty miltei 100-vuotta.

Projectan valikoimista löytyy Alupin Allegro-, Largo-, SCK- ja Sonetto-sarjan ruuvikompressorit pienistä 2 kW -kompressoreista suuriin 300 kW kompressoreihin. Lisäksi tuotevalikoimassa on ADQ-kuivaimet.

Lue ja tulosta Alupin esitteitä

Katso video ALUP-kompressorien valmistuksesta

Valmistajan sivuilta lisätietoa Alup-kompressoreista


MÄNTÄKOMPRESSORIT

EngineAIR logoBensiini- ja dieselmoottorikäyttöiset mäntäkompressorit mahdollistavat työnteon siellä, missä sähkövirtaa ei ole saatavilla; työmailla, pelloilla, saaristossa, metsässä jne. – missä tahansa ja kaikissa olosuhteissa.

Lataa EngineAIR-esite


TUOTESARJAMME:

Mitä uutta Projectalta

20.11.2020|Alipainenostimet paneelien käsittelyyn Puuntyöstökoneet

Italialainen Elephant Srl perustettiin vuonna 1979. Yritys on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittelyyn liittyvien ongelmien ratkaisuun. Elephant on pystynyt keskittymään tuoteinnovaatioihin ja…

20.11.2020|Puuntyöstökoneet

Kone aloittelijoille ja ammattilaisille Altendorf F 25 on kompakti tarkistuspyörösaha, joka mahtuu hyvin pieneen tilaan mutta on silti luotettavaa Altendorf-laatua….

20.11.2020|Puuntyöstökoneet

HOMAGin CNC-työstökeskukset tarjoavat huippuluokan puuntyöstötekniikkaa kaikenkokoisille yrityksille. HOMAG on kehittänyt mm. useita erilaisia ​​konsolipöytäratkaisuja, jotka tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet kappaleiden…

Teitä palvelee

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ