Puuntyöstökoneet

Puuntyöstökoneet

Yksittäin lyömätön – yhdessä täydellinen. Yhdistämme alansa johtavien päämiestemme osaamisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Projectan tarjottimelta löytyvät ratkaisut kaikkiin puuntyöstön tarpeisiin. Olkoon kyseessä yksittäinen tarkistuspyörösaha tai pitkälle automatisoitu tuotantolaitos – meillä on siihen ratkaisu.

Meiltä viimeisimmät ratkaisut tarkistuspyörösahaukseen, levynpaloitteluun, listoitukseen, CNC-työstöön ja leveänauhahiontaan. Lisäksi alan parhaat ratkaisut automaattiseen kappaleen syöttöön, kuljetukseen, pinkkaukseen ja varastointiin sekä pakkaamiseen. Pystymme päämiestemme kanssa tarjoamaan myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja puuntyöstöön – olkoon kyseessä ”stand alone” -kone tai iso tuotantolaitos.

Luonnollisesti, tarjoamastamme löytyy myös laaja valikoima ohjelmistoratkaisuja mahdollistamaan merkittävät tuottavuuden lisäykset. Pystymme toimittamaan koko ohjelmistopaketin, jolloin järjestelmä toimii kokonaisuutena nopeasti ja kitkatta.

Automaattivarastot ja mekanisointi CNC-työstökeskukset Hionta ja pintakäsittely Höyläys Jyrsintä ja sormijatkaminen Konenäkölaitteet Listoitus Oppilaitoskoneet Pelletöinti, briketöinti ja murskaus Peruskoneet Poraus, tapinlyönti ja heloitus Puristus Purunpoisto Sahaus Taloteollisuuden koneet


 
21

Tuotteet 1-21 / 173

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 
21

Tuotteet 1-21 / 173

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5