<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Tervetuloa Puumessuille 4.-6.9.2019 Projectan osastolle B-326

Puumessujen teemana vuonna 2019 on tehokkuus

Vuoden 2019 teemana on tuotannon tehokkuus ja digitalisaatio. Messut nostavat vahvasti esiin tulevaisuuden puu- ja bioteollisuuden rakennuspalikat kuten automaatio, robotiikka, kunnossapito ja elinkaaren hallinta, digitaalinen tuotekehitys, palvelut ja laadunhallinta.

Projecta Puumessuilla

Projecta esittelee Puumessuilla kokonaisvaltaisia ratkaisuja tämän päivän puuteollisuuden tarpeisiin. Automaatio ja digitaaliset ratkaisut ovat osastolla suuressa roolissa. Esittelyssä on päämiehemme Homagin viimeisin tuotekehitys. Altendorfin edustaja on kertomassa maailmanuutuudesta – mullistavasta ASA-turvajärjestelmästä ja suomalaisen Robotmationin automaatiojärjestelmän ja robotin yhteistyö osastolla on koettava itse.

Legendaariset ohjelmistot ja kestit

Asiantuntijamme antaa opastusta uusimmista ohjelmistoratkaisuista. Esillä ovat Homag-ryhmän ohjelmistot sekä IMOS-softa. IMOS-ohjelmisto kattaa koko kaluste- ja sisustussuunnitteluprosessin. Altendorfia osastolla on edustamassa legendaarinen F45 tarkistuspyörösaha. Eivätkä legendat lopu tähän – perinteinen Projectan Oktoberfest on messuosastolla tänäkin vuonna joka päivä klo 13–15.

Pro-ratkaisut teollisuudelle ja tekijöille

Projecta on tunnettu teollisuuden kone- ja komponenttitoimittaja, joka tuottaa asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja. Näiden Pro-ratkaisujen tuottavuus syntyy toimialakokemuksesta ja läheisestä yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Projectan ammattimainen toiminta ja monipuoliset ratkaisut ovat tarkoitettuja tuloksentekoon.

Osastollamme ei tänä vuonna ole esillä vain yhtä Homagin konetta, vaan roppakaupalla tietoa uusista ratkaisuista. Osastollamme kävijät voivat osallistua myös arvontaan. Palkintoina 15 paikkaa ensi vuonna messumatkalle Saksaan, jossa on kymmeniä Homag-ryhmän koneita nähtävillä. Osallistujat saavat tutustua Homagin laajaan valikoimaan paikan päällä, saada henkilökohtaista opastusta tuottavimman ratkaisun löytämiseksi omiin tarpeisiinsa. Erittäin hyödyllistä on myös nähdä koneita Homagin asiakkaiden käytössä.

Tervetuloa osastollemme B326!

Rekisteröidy messuille!

Kaikkien messukävijöiden on rekisteröidyttävä ja rekisteröityminen oikeuttaa veloituksettomaan sisäänpääsyyn messuille. Projectan kutsukoodi: HYQOKC

Kaksi tapaa rekisteröityä:

  1. Rekisteröityminen internetissä www.puumessut.fi. Tulosta rintakortti ja ota mukaan messuille.
  2. Paikan päällä Paviljongin aulassa.