Kaksoiskalvopumput

Kaksoiskalvopumput ovat hyvin monikäyttöisiä. Pumpuilla voidaan käsitellä lukuisia erilaisia nesteitä useissa eri käyttökohteissa. Kaksoiskalvopumpulla voidaan siirtää ja tyhjentää esimerkiksi: voiteluöljyjä, jäteöljyjä, pakkasnesteitä ja likavettä.

 

Kalvopumput on kehitetty siirtämään helposti juoksevia nesteitä joiden viskositeetti on matala tai keskivahva. Kalvopumpun etu on sen kyky tuottaa jatkuva tasainen syöttö. Kalvopumppuja käytetään yleisesti kohteissa, joissa vaaditaan korkea vastapaine.

Työkäytössä kalvopumpuilla siirretään jätevesiä, sekoitetaan polttonesteitä ja annostellaan esimerkiksi öljyä.

 

Ingersoll Rand ARO pumput

Ingersoll Rand ARO tarjoaa kaksoiskalvopumput kaikkiin teollisuuden kohteisiin. Patentoitu ilmaventtiili estää pysähtymisen/jumiutumisen ja siihen liittyvät ongelmat. Pumppujen koot 1/4" - 3".

 

EXP Sarja

Expert sarja prosessiteollisuuden ammattilaisesten suosikki. ARO EXP sarja onkin todella monipuolinen ratkaisu moniin eri sovelluksiin. Prosessiteollisuuden tunnettu pumppumalli tehokkuuden ja luotettavuuden osalta, virtaukset aina 1041 l/min saakka. Laaja valikoima eri materiaali vaihtoehtoja.

PRO Sarja

Pro Sarjan kaksoiskalvopumput tarjoavat korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Virtaukset 897 l/min saakka. Laaja valikoima eri materiaali vaihtoehtoja.

FDA Sarja

FDA sarja on erinomainen ratkaisu elintarvike-, kosmetiikka-, ja lääketeollisuudessa. Pumppu on helppo purkaa, puhdistaa ja huoltaa, mikä edistää pitkää käyttöikää. Virtaukset 897 l/min saakka.

Erikoispumput

ARO tarjoaa myös kaksoiskalvopumppuja korkeammille paineille, jauheen pumppaamiseen, sekä polttoaineille. Lisäksi saatavana Electronic Interface pumput, joilla voidaan elektronisesti kontrolloida annostelua.

 

Projectan tuotevalikoimasta löydät Aro kaksoiskalvopumput kilpailukykyiseen hintaan. 

 


Kaksoiskalvopumput kategorioittain:

Ingersoll Rand ARO
sijainti
21

5 tuote(tta)

sijainti
21

5 tuote(tta)