AROn kalvopumput

 

ARO® KALVOPUMPUT

Jumiutumattomat ja jäätymättömät AROn kalvopumput nesteiden siirtoon, syöttöön, sekoitukseen ja annosteluun. ARO paineilmatoimiset kaksoiskalvopumput soveltuvat moneen eri käyttöön, erittäin juokseviin nesteisiin ja hyvin korkean viskositeetin omaaville aineille. Aron valikoimasta löytyy myös oikea ratkaisu agressiivisten aineiden pumpppaukseen. Ilmamoottorien ansiosta niitä voidaan käyttää jopa tiloissa, jotka ovat räjähdysaltiitta (ATEX-tila). Suurin osa ARO pumpuista on ATEX sertifioitu (CE ExII 2GD X).

Aron kalvopumput ovat itseimeviä 8,3 metriin saakka (mitattu vedellä) ja voivat käydä kuivana aiheuttamatta vahinkoa pumpulle. Mikäli pumpun painepuoli suljetaan, pumppu pysähtyy. Kun painepuoli aukaistaan, niin pumppu lähtee jälleen käyntiin. Varoventtiileitä taiohivirtausta ei tarvita. Kalvopumppuja löytyy monella eri materiaalivaihtoehdolla, niin miedoille kuin agressiivisille aineille ja isompia partikkeleita sisältäville aineille löytyy oikea ratkaisu. Metallipumpuista löytyy runkomateriaalivaihtoehdot; alumiini, valurauta, haponkestäväteräs ja Hastelloy C. Muovipumpuissa käytetyt materiaalit; polypropeeni, asetaali ja PVDF.

Aron kalvopumput
ARO® kalvopumput ja sovellukset:

KOMPAKTIT PUMPUT, YHDEKOOT 1/4” – 3/4”

  • täydellinen pumppu laitevalmistajille ja yleiseen teollisuuteen
  • tuotto 56 l/min saakka
  • monia erilaisia materiaalivalintoja

EXP-SARJAN PUMPUT, YHDEKOOT 1” – 3”

  • Expert-sarjan pumpuilla alhaisimmat pumpun kokonaiskustannukset verrattuna kilpailijoihin
  • prosessiammattilaisten suosikkipumppu tuotto 1040 l/min saakka
  • monia eri materiaalivalintoja

PRO-SARJAN PUMPUT, YHDEKOOT 1” – 3”

  • korkea suorituskyky ja luotettavuus
  • tuotto 897 l/min saakka

ERIKOISSOVELLUKSIEN PUMPUT

  • korkeaa suorituskykyä erikoissovelluksiin
  • monia erityismalleja (lataa esite ja katso lisätietoja)

Lataa AROn esite!

Tutustu toimittajan sivuihin


Alla esitelty eri tyyppisiä pumppuja, kysy lisää teollisuuskomponenttimyynnistämme muista vaihtoehdoista!

Mitä uutta Projectalta

18.02.2022|Pumput

EVO-sarjan sähkötoimiset kalvopumput ovat tunnetun pumppuvalmistajan AROn uusi EVOluutio. EVO-sarjan pumpuissa yhdistyvät monet paineilmatoimisten kalvopumppujen edut ominaisuuksiin, joita löytyy muista pumpputyypeistä….

15.11.2021|Kiintoaineen erottelu

Projecta Oy:n uusin edustus on  Separatoren-Technik und Anlagenbau (STA) GmbH, joka valmistaa kiintoaineen nesteestä erottavia laitteistoratkaisuja monille teollisuudenaloille. STA on perheyritys, joka on toiminut Etelä-Saksan Hilzingenissä vuodesta 1992 lähtien. Yrityksellä on yli 50…

09.05.2020|Suuttimet yleinen

Exairin uusi tiputtamaton ”NoDrip” paineilmatoiminen suutin kosteuttaa, puhdistaa, viilentää, voitelee, desinfioi, pinnoittaa samalla kun pitää nesteen kulutuksen vähäisenä. Uusi ½”…

Teitä palvelee

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

Arto Parkko
Arto Parkko

Myyntipäällikkö

020 771 3317

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ