<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Teollisuusmyynti auttaa ratkaisemaan tuotantosi haasteet!

Projecta on teollisuuden kone- ja komponenttitoimittaja, joka tuottaa asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja. Ratkaisujen tuottavuus syntyy yhteistyöstä asiakkaan kanssa sekä toimialakokemuksesta.
Olemme toimineet yli 70-vuoden ajan ja toimipisteemme sijaitsevat Turussa sekä Tallinnassa.

Projectan teollisuusmyynti koostuu viidestä alan ammatilaisesta. Teollisuuspuolen tuotepalettimme puolestaan kattaa mm: paineilmatuotteet, kuten letku- ja kaapelikelat, pikaliittimet, paineilmaputkistot, Exair-sovellukset ja kompressorit. Meiltä löytyy myös laadukkaat Beten suuttimet, Haws-hätäsuihkut sekä Aron ja Jessbergerin pumput sekä paljon muuta!

Kristian Kosonen

Aloitin alun perin Projectalla 2012 nuorena insinöörinä puuntyöstökoneiden tuotepäällikkönä. Välissä kävin hetken aikaa muualla hommissa ja nykyään vastaan paineilmaan liittyvistä tuotteista, kuten pikaliittimistä ja letkukeloista sekä EXAIR-tuotteista. Vapaa-ajalla yritän pelailla sählyä, lätkää ja tennistä, kesällä pelaan frisbeegolfia. Meillä on kaksi espanjanvesikoiraa ja niiden kanssa tulee myös touhuttua.

Mitä työnkuvaani kuuluu Projectalla?

Myyn pikaliittimiä, letkukeloja, putkistoja ja kaikenlaista mikä liittyy paineilmaan. Meillä on hyvät ja luotettavat päämiehet, kuten Rectus ja Rapid, erikoisempiakin tuotteita kannattaa aina kysyä. Edeltäjäni Jyrki Ristimäki jäi eläkkeelle 2016, hän teki pitkän työn Projectalla yli 30 vuoden aikana, tästä on hyvä jatkaa!

Juhani Jokinen

Onnellinen Naantalissa asuva 2-pikkutytön perheenisä. Harrastukset: enimmäkseen perhe. Jos aikaa jää niin kuntosali, jääkiekko ja pleikkari.

Mitä työnkuvaani kuuluu Projectalla?

Tuotepäällikkö: Hätäsuihkut, suuttimet ja pumput sekä kaikki muutkin teollisuuspuolen tuotteet.

Milja Jokiranta

Myynti-insinööri teollisuusosastolta. Kolmen jo melko aikuisen lapsen mama Naantalista. Olen kotoisin Kotkasta, mutta jo 18 vuotta täällä Varsinais-Suomessa majaa pitänyt ja hyvin viihtynyt.

Harrastan kuntosaleilua, lenkkeilyä, hiihtoa ja tennistä – ja saksan kieliopinnot ovat taas alkaneet pitkän tauon jälkeen. Lasten myötä Varsinais-Suomen jäähalli- ja urheilukenttäelämä on myös tullut tutuksi.

Mitä työnkuvaani kuuluu Projectalla?

Työskentelen asiakaspalvelussa, eli myyn kaikkia teollisuustarvikkeita – liittimiä, letkuja, suuttimia ja paineilmatarvikkeita sekä pumppuja teollisuuteen ja jälleenmyyjille.Hoidan myös pääsääntöisesti hankinnat päämiehiltämme.
Puolitoista vuotta sitten aloitin Projectalla – monipuolista ja kivaa on ollut!

Toni Fränti

Vuodesta 2011 Projectalla palvellut teollisuuden ammattilaisia

Mitä työnkuvaani kuuluu Projectalla?

Työskentelen teollisuusmyynnissä ja vastuualueeseni kuuluu suutinmyynti sekä pumput.

Kalle Fontell

Olen kahden teinitytön isä Kaarinasta. Aloitin Projectalla teollisuusmyynnissä loppuvuodesta 2017, taustaa minulla on teollisuusmyynnistä tarvikkeiden sekä koneiden osalta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Harrastan kuntosalia, veneilyä ja raskasta rockia.

Mitä työnkuvaani kuuluu Projectalla?

Myyn teollisuusosaston tuotteita ja toimin tuotepäällikkönä nimetyille tuotteille.

 

Autamme sinua ratkaisemaan tuotantosi haasteet!

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

020 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

020 771 3306

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

020 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

020 771 3367