PNR-viuhkasuuttimet

 

Viuhkasuutin suihkuttaa nesteen viuhkamuotoisena tarkasti rajattuna eri paksuisena linjana riippuen suihkun muodostustavasta. Suihkukuviosta johtuen suihkulla on kohtalaisen korkea iskuvoima ja tyypillinen käyttökohde viuhkasuuttimelle on erilaiset pesu- ja pinnoitustarpeet.

Suurin osa viuhkasuuttimista voidaan jakaa seuraavasti suihkun tyypistä riippuen:

VAKIOMALLINEN VIUHKASUUTIN LITTEÄLLÄ SUIHKULLA

Tässä suutintyypissä neste johdetaan suuttimen suuntaisesti suuttimen kanavaan ja painekammioon, josta neste johdetaan suuttimen aukon läpi, jonka muotoilu ja koko määrittää virtauksen määrän ja suihkukulman.

PISTESUIHKUSUUTIN

Pistesuihkusuuttimet kuuluvat viuhkasuuttimiin rakenteensa vuoksi, mutta suihku on pistemäinen ilman suihkukulmaa. Nämä suuttimet tuottavat erityisen korkean iskuvoiman, jota tarvitaan esim. pehmeiden materiaalien leikkauksessa ja erilaisissa puhdistussovelluksissa.

LUSIKKAMALLISET SUUTTIMET

Lusikkamallisissa suuttimissa neste johdetaan suuttimen aukosta suuttimeen koneistettuun lusikkapintaan. Tällä rakenteella saadaan litteä suihku, jolla on korkeampi iskuvoima kuin tavallisilla suuttimilla samoilla nesteen paineilla.

 

Suutintyypin yleisimmät käyttökohteet:

PUHDISTUS

Paine- ja teollisuuspesu, suodattimen pesu, esim. paperiteollisuudessa, putkien, kaivojen ja viemärien pesuun, pesujärjestelmä esim. terästeollisuudessa, vedenpuhdistusjärjestelmät, suodatuskankaan pesu.

JÄÄHDYTYS

Jatkuvavalu ja tuotteen jäähdytys.

KEMIKAALIEN KÄSITTELY

Kemikaalien suihkutus, vesiverhot myrkyllisten kaasujen rajoittamiseen, liukasteen ja voiteluaineiden suihkutus, makuaineen, jäähdytysnesteen ja kasvustonestoaineiden suihkutus, pinnoitteiden esikäsittely.

 

LISÄTIETOA VALMISTAJAN SIVUILTA!

Mitä uutta Projectalta

12.05.2020|Suuttimet yleinen

Exairin uusi tiputtamaton ”NoDrip” paineilmatoiminen suutin kosteuttaa, puhdistaa, viilentää, voitelee, desinfioi, pinnoittaa samalla kun pitää nesteen kulutuksen vähäisenä. Uusi ½”…

19.03.2019|Suuttimet yleinen

Japanilainen Everloy on yrityksen perustamisesta, vuodesta 1938 alkaen valmistanut korkeatasoisia suuttimia teolliseen tuotantoon. Suutinteknologian kehittämiselle on pitkäjänteisesti rakennettu vahva perusta vuosikymmenten ajan….

16.11.2018|Suuttimet yleinen

Italialainen PNR on 1968 perustettu perheyritys, joka valmistaa suuttimia Vogherassa Italiassa, jossa yhtiön tehtaiden tuotantopinta-ala on yli 20.000 m2. PNR…

Teitä palvelee

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ