PNR-palontorjuntasuuttimet

PNR aloitti toimintansa vuonna 1968 valmistamalla komponentteja palontorjuntateollisuudelle. Vasta myöhemmin tuotevalikoimaan tulivat teollisuusruiskutussuuttimet. Alla olevat suutinmallit ovat yleisimmin käytetyt suutintyypit palontorjuntateollisuudelle. PNR:n monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy ammattiratkaisu kaikkiin kohteisiin, jossa edellytetään tarkasti määritettyä vesisuihkua ja erikoismateriaaleja. Ota yhteyttä ja etsimme teille räätälöidyt ratkaisut palontorjunnan tarpeisiin.

RRZ

 

PNR on kehittänyt erikoissuuttimen paloturvallisuuden parantamiseksi valtatie-, tie- ja rautatietunneleissa. RRZ-suutin tuottaa suuren kapasiteetin suihkun (130 lpm) ja sumutusala on suuri (läpimitta 6 metriä normaalissa asennustasossa). Suutin muodostaa erittäin hienoja pisaroita, vaikka syöttöpaine olisi 5 bar. Suuttimesta on saatavilla yksilöllisiä malleja, joilla on erilainen virtausnopeus ja ruiskutuskyky asiakkaan tarpeesta riippuen. Tämän ainutlaatuisen suuttimen toimintaperiaate on patentoitu.

Lisätietoa tästä


RF

RF-vaahtosuuttimet koostuvat rungosta ja deflektorista, jotka ovat suunniteltu vaahdon tuottamiseen. Vaahtoliuoksen virtaus fraktioidaan ja ilma imetään messinkirungon sisään, joka jaetaan sitten deflektorilla. Vaahdon kattavuuskulma on jopa 95° ja laajentumisen suhde tyypillisesti 1:7.

Lisätietoa tästä


CJ

CJ-palonsammutussarja koostuu palontorjuntajärjestelmistä, jotka tuottavat sumua. Integroitujen suuttimien ansiosta 100 barin käyttöpaineessa suuttimet pystyvät muodostamaan hienoa sumua, jotka sammuttavat liekit tehokkaasti. Sumumaiset pisarapilvet vähentävät huomattavan määrän lämpöenergiaa, mikä estää lämpötilan nousun.


 

Mitä uutta Projectalta

09.05.2020|Suuttimet yleinen

Exairin uusi tiputtamaton ”NoDrip” paineilmatoiminen suutin kosteuttaa, puhdistaa, viilentää, voitelee, desinfioi, pinnoittaa samalla kun pitää nesteen kulutuksen vähäisenä. Uusi ½”…

19.03.2019|Suuttimet yleinen

Japanilainen Everloy on yrityksen perustamisesta, vuodesta 1938 alkaen valmistanut korkeatasoisia suuttimia teolliseen tuotantoon. Suutinteknologian kehittämiselle on pitkäjänteisesti rakennettu vahva perusta vuosikymmenten ajan….

16.11.2018|Suuttimet yleinen

Italialainen PNR on 1968 perustettu perheyritys, joka valmistaa suuttimia Vogherassa Italiassa, jossa yhtiön tehtaiden tuotantopinta-ala on yli 20.000 m2. PNR…

Teitä palvelee

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ