Everloy-avokartiosuuttimet

Avokartiosuuttimissa suihku on kartiomainen mutta pisarat keskittyvät kartion ulkoreunalle, jolloin suihkutettava kuvio on rengasmainen. Kuvion keskelle ei muodostu pisaroita lainkaan tai hyvin vähän. Avokartiosuuttimia käytetään mm kaasujen pesussa ja jäähdytyksessä.

Avokartiosuuttimen pisaroiden aikaansaama iskuvoima on hyvin vähäinen ollen kuitenkin suurempi kuin sumutuskäyttöön tarkoitetuilla malleilla. Verrattuna viuhka- tai täyskartiomalleihin iskuvoima on huomattavasti pienempi. Yleisimpiä rakenteellisia toteutustapoja on neljä. Näiden tarkemmat kuvaukset löytyvät suutintyyppien tuotekohtaisesta teknisestä kuvauksesta.

AVOKARTIOSUUTINTYYPIT

  • tangentiaalisuutin
  • aksiaalinen avokartiosuutin
  • spiraalisuutin
  • paineilmahajoitteinen avokartiosuutin

 

Suutintyypin yleisimpiä käyttökohteita:

PUHDISTUS

Kaasunpesu, rikinpoisto, typinpoisto, kappaleiden pesu, pinnoitteiden esikäsittely, pöly- ja vaahtosäätö, pienet säiliöt, putket.

JÄÄHDYTYS

Kuuman höyryn jäähdytys, tuotejäähdytys, johdinjäähdytys, muoviputken jäähdytys.

MUUT

Kostutusjärjestelmä, koksinsammutus, ilmanpuhdistin, sterilisointi, palosuoja, desinfiointiainesuihke.

 

LISÄTIETOJA EVERLOY -VALMISTAJAN SIVULTA!

 

Mitä uutta Projectalta

19.03.2019|Suuttimet yleinen

Japanilainen Everloy on yrityksen perustamisesta, vuodesta 1938 alkaen valmistanut korkeatasoisia suuttimia teolliseen tuotantoon. Suutinteknologian kehittämiselle on pitkäjänteisesti rakennettu vahva perusta vuosikymmenten ajan….

16.11.2018|Suuttimet yleinen

Italialainen PNR on 1968 perustettu perheyritys, joka valmistaa suuttimia Vogherassa Italiassa, jossa yhtiön tehtaiden tuotantopinta-ala on yli 20.000 m2. PNR…

Teitä palvelee

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

020 771 3306

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

020 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ