<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Valuma-altaat

Vettä saastuttavien tai ympäristölle vaarallisten aineiden varastointi

Valuma-altailla voidaan varastoida vettä-saastuttavia nesteitä lainsäädön mukaisesti. Laajasta valikoimastamme voit löytää oikeanlaisen valuma-altaan vaatimuksienne mukaan. Jos myytte ja käsittelette mm. öljyjä, puhdistusaineita, maaleja ja lakkoja, täytyy niiden pääsy ympäristöön ehkäistä esimerkiksi valuma-altaalla.

Valuma-altaan oikea materiaali on tärkeää, ja alhaalla on taulukko, joka helpottaa valinnassa:

X hyväksytty ja kestää ko. ainetta

– ei hyväksytty/ei kestä ko. ainetta

Lain mukaisesti valuma-altaan pitää olla yhtä tilava kuin suurin säilytettävä astia, ja saatavilla onkin eri kokoisia ja muotoisia valuma-altaita. Jos laajan alueen suojaaminen on vaatimus, esimerkiksi täyttö- ja annostelutoiminnoissa, matala valuma-allas on mainio vaihtoehto.

Mitä uutta Projectalta

01.21.2019|Turvallisuustuotteet yleinen

Turvakontit vaarallisten aineiden säilyttämiseen nyt Projectalta. KONTTITYYPIT: Vettä saastuttavien aineiden varastointiin (ei lämpöherkät) Tehty kourulevystä sellaisten vaarallisten aineiden varastointiin, jotka…

02.19.2018|Turvallisuustuotteet

Valuma-altailla voidaan varastoida vettä-saastuttavia nesteitä lainsäädön mukaisesti. Laajasta valikoimastamme voit löytää oikeanlaisen valuma-altaan vaatimuksienne mukaan. Jos myytte ja käsittelette mm….

Teitä palvelee

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

020 771 3367

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ