Projecta kaavio

Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan perheyritys. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. kemian-, prosessi- ja puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin Suomessa ja Baltiassa. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen teknologian asiantuntija 70 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on n. 20 miljoonaa euroa ja teemme sen 50 huippuammattilaisen voimin.

 

Menestykseen tarvitaan parhaat välineet

Kokemusta ei voi ostaa - se ansaitaan vuosien työllä

Tuloksen tekemiseen vaaditaan ennen kaikkea paljon työtä ja hyviä yhteistyökumppaneita. Alalla, jossa tekniikan merkitys lopputulokseen on ratkaisevaa, myös koneet tulee valita niiden luotettavuuden ja laadun perusteella. Projecta Oy on maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys, jonka tehtävänä on toimittaa asiakkailleen maailman parhaat koneet ja laitteet menestyksen saavuttamiseksi.

Taustalla pitkä kokemus

Vuosikymmenien työ huippulaadun maahantuojana on edesauttanut meitä kehittämään palvelumallin, jonka tärkein osa on asiakas. Projecta Oy on moderni koneliike, jonka toiminnasta pääosa on keskittynyt valmistavan teollisuuden palvelemiseen. Toimintavarmuutemme ja strategiamme avulla asiakkaamme voivat keskittyä omaan osaamiseensa ja yrityksensä tuloksen parantamiseen.

Ammattilaisia ja asiantuntijoita

Yrityspolitiikkaamme on aina kuulunut tiivis yhteistyö maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien kanssa. Tällä tavalla olemme aina pystyneet tuomaan alan uusimman tiedon suomalaisen teollisuuden käyttöön. Yrityksemme henkilöstön olemme koonneet niin ikään parhaista ammattilaisista. Asiakkaillemme tämä merkitsee luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.

Maailmalla tunnustetut huippumerkit 

Eräs onnistumisen tärkeä elementti on huipputekniikka. Me luotamme edustamiimme laitevalmistajiin, joiden tietotaito sekä tutkimus- ja kehitystyö ovat synnyttäneet useita huippumerkkejä.
Kansainvälisten yhteyksiemme ansiosta pystymme toimittamaan asiakkaillemme mm. useimpien huonekalu-, ikkuna, ovi- ja kalustetehteiden koneet. Meille on myös tärkeää tietää, että samoihin merkkeihin luottavat ammattilaiset ympäri maailmaa.

Voimakas taustatuki

Projectan asiakkaana Teillä on asiantuntijoidemme ja laitevalmistajien varaukseton tuki aina takananne. Luottamuksellinen yhteistyömme perustana on kokonaispalvelu, joka alkaa ensimmäisestä tapaamisestamme ja jatkuu katkeamattomana koko asiakassuhteen ajan. Koneet ja laitteet toimitetaan tilaajalle aina suoraan varastosta tai valmistajalta. Palveluumme kuuluu myös asennus, koulutus, käyttöönotto-opastus ja varaosahuolto. Varsinkin numeeristen työstökoneiden kohdalla asiantunteva koulutus on niiden käytettävyyden kannalta tärkeää. Henkilöstön jatkuva koulutus ja taitojen kehittäminen takaa osaltaan sen, että pysymme kehityksen kärjessä nopeasti muuttuvilla markkinoilla. 

Oikeat valinnat varmistavat onnistumisen

Asiakkaanamme saamasi palvelu on yksilöllistä. Asiantuntijamme avustavat sinua laitehankinnoissa neuvomalla, ja tarjoamalla tekniikka joka palvelee parhaiten tarpeitasi. Asiakaskohtaiset ratkaisut ja oikeat valinnat luovat pohjaa onnistumiselle, jonka vaikutukset näkyvät yrityksesi tuloksessa.

 

 

Markus Tasala
Markus Tasala

Toimitusjohtaja