Apukurottajat

Winlet on GMV A/S –groupin tuote. GMV A/S on perustettu 1988 ja sijaitsee Bredstenissä ja Lemvigissä Tanskassa. GMV A/S valmistaa monenlaisia rakennusteollisuuden apulaitteita ja heidän Winlet –apukurottajansa edustaa alan ehdotonta huippua kilpailukykyiseen hintaan!
Käyttämällä Winlet apukurottajaa voidaan parantaa merkittävästi työn turvallisuutta ja ergonomiaa.
Jopa satoja kiloja painavat ikkunaelementit saadaan nostettua, kuljetettua asennuspaikalleen ja asennettua helposti ilman selän venähdyksiä tai väliin jääneitä sormia. 
Hyötynä saavutetaan myös työtehokkuuden kasvu, vähemmän sairaspoissaoloja ja nopeammat asennukset vähemmillä ikkunavaurioilla.
 
Winlet soveltuu myös muihin käyttötarkoituksiin kuin ikkunoiden asentamiseen. Sillä voidaan nostaa, siirtää ja asettaa useita erilaisia levymäisiä rakenteita ja materiaaleja imukuppitarttujalla, kuten:

  • graniitti
  • betoni
  • teräslevyt
  • puulevyt
  • keraamiset laatat
  • palo-ovet

 

Winlet on suunniteltu toimimaan sisä- ja ulkotiloissa sujuvasti. Vakaaksi ja kompaktiksi suunniteltu runkogeometria yhdessä suuren nostokapasiteetin kanssa mahdollistavat kulun ahtaista oviaukoista turvallisesti. Winletillä voi siksi työskennellä sujuvasti ahtaissa tiloissa, kuten hisseissä ja parvekkeilla. 
 
Winlet –mallistossa on useita eri vaihtoehtoja hyvin erilaisiin nostotarpeisiin. Jokainen malli omaa tarkan imukuppitarraimen hallittavuuden, joka on toteutettu hydrauliikalla. Käyttövoima saadaan sähköakustosta. Liikkeinä on 100% lineaariset sivuttaisliikkeet ja imukuppitarraimen loputon pyöritysmahdollisuus ilman takertuvia letkuja. Mallit ovat erittäin maastokykyisiä kulkemaan myös haastaviin asennuskohteisiin. Lisäksi mallistoon on saatavissa kattava valikoima lisävarusteita, kuten langaton radio-ohjaus.

Winlet mallisarja koostuu seuraavista malleista (numerokoodi kertoo maks. nostokapasiteetin [kg]):
 

        - Winlet 350
        - Winlet 350 TH
        - Winlet 575
        - Winlet 600
        - Winlet 785
        - Winlet 1000

 
21

3 tuote(tta)

21

3 tuote(tta)