Reinhardt Formatic

Lavojen automaattinen pitkittäis- ja poikittaismuokkaus

Erityisesti kehitetty ratkaisu pakkausteollisuudelle: Sahauskone Formatic on kehitetty lavojen automaattiselle tuotannolle sekä avustamaan lattia-, seinä- ja katto-osien pakkauksessa.

Halkaisu- ja katkaisukone ainutlaatuisella kiinnitysjärjestelmällä

Työstökappaleen lastaus:

Koneen käyttäjä asettaa työkappaleet syöttöhihnalle, joka syöttää kappaleita vierekkäin, vastetta vasten. Kappaleen lopullinen leveys ilmaistaan laserohjausviivalla.

Halkaisu haluttuun leveyteen:

Kun riittävä määrä työkappaleita on lastattu siten, että kappaleet peittävät tarvitun leveyden, koneen käyttäjä saa halkaistua kappaleet laserohjausviivalla indikoituun leveyteen napin yhdellä painalluksella.

Pituusleikkaus:

Samalla kun käyttäjä lastaa seuraavaan työstöön tarvittavia kappaleita koneeseen, halkaistu kappale automaattisesti katkaistaan haluttuun pituuteen.

Valmiiden kappaleiden pinoaminen:

Ulossyöttökuljetin vie valmit kappaleet saksinostinpöydälle, jossa ne pinotaan.

Kaikki sahat saatavilla myös suuremmilla sahausalueilla!

Lataa tiedostoja

Teitä palvelee

Jari Kurikka

Palvelupäällikkö

+358 20 771 3368

Sebastian Tamminen

Myyntijohtaja

+358 20 771 3303

Perttu Lankinen

Tuotepäällikkö

020 771 3334

Jukka Nevavuo

Tuotepäällikkö

020 771 3308

Petri Leivonen

Tuotepäällikkö

020 771 3325

Jouni Häkkänen

Myyntipäällikkö

020 771 3320

Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjousMitä uutta Projectalta

15.10.2020|Työkalut ja tarvikkeet yleinen

Diamutia nyt reippain alehinnoin! Siivoamme varastosta Diamut:ia alehinnoin. Kaikki kampanjatuotteet -30% niin kauan kuin tavaraa varastossa riittää. poranteriä kiillotuslaikkoja jyrsintappeja…

29.09.2020|Lasintyöstökoneet yleinen

TERVETULOA TUTUSTUMAAN LASITEOLLISUUDEN UUSIMPIIN INNOVAATIOIHIN Intermac ja Diamut järjestävät lokakuussa hybriditapahtuman, jossa esitellään lasiteollisuuden viimeisimpiä tekniikoita, ohjelmistoja ja koulutuksia. Osallistua…

21.09.2020|Puuntyöstökoneet

Esiliimattujen poratappien käyttö on huolettoman helppoa, sillä konetta ei tarvitse huoltaa eikä puhdistaa liimajämistä. Koneeseen käytetään vettä liiman tilalla. Vain…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ